شناسهٔ خبر: 11208 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

«شهید منصور ستاری به روایت همسر» به چاپ دوم رسید

چاپ دوم کتاب «منصور ستاری به روایت همسر شهید» نوشته «لعیا رزاق‌زاده» از سوی انتشارات روایت فتح منتشر شد.

به گازرش «فرهنگ امروز» به نقل از فارس؛ کتاب «منصور ستاری به روایت همسر شهید» برای نخستین بار در سال ۹۱ از سوی انتشارات روایت فتح به چاپ رسید که اکنون این کتاب برای دومین بار تجدید چاپ و روانه بازار نشر شده است.

کتاب «منصور ستاری به روایت همسر شهید»، پنجمین جلد از سری مجموعه کتاب‌های «آسمان» است که خاطرات همسر شهید ستاری را در قالب داستان برای مخاطبان روایت می‌کند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: یک بار با عصبانیت ایستادم بالای سر منصور و نمازش که تمام شد، گفتم «منصور جان، مگه جا قحطیه که می‌آی می‌ایستی وسط بچه‌ها نماز؟ خُب برو یه اتاق دیگه که منم مجبور نشم کارم رو ول کنم و بیام دنبال مهر تو بگردم».

تسبیح را برداشت و همان طور که می‌چرخاندش، گفت: «این کار فلسفه داره. من جلوی اینها نماز می‌ایستم که از همین بچگی با نماز خواندن آشنا بشن. مهر رو دست بگیرن و لمس کنن. من اگه برم اتاق دیگه و اینها نماز خواندن من رو نبینن، چه طور بعداً بهشان بگم بیایین نماز بخونین؟!»

قرآن هم که می‌خواست بخواند، همین طور بود. ماه رمضان‌ها بعد از سحر کنار بچه‌ها می‌نشست و با صدای بلند و لحن خوش قرآن می‌خواند. همه دورش جمع می‌شدیم. من هم قرآن دستم می‌گرفتم و خط به خط با او می‌خواندم. اصلاً اهل نصیحت کردن نبود. می‌گفت به جای این که چیزی را با حرف زدن به بچه یاد بدهیم، باید با عمل خودمان نشانش بدهیم.

 

در بخش دیگری از کتاب «منصور ستاری به روایت همسر شهید»، می‌خوانیم: روبه‌روی عکسش می‌ایستم انگار زمان هم با من می‌ایستد هیچ نمی‌فهمم گذر ساعت‌ها و ساعت‌ها را، چشم‌هایم را روی هم می‌گذارم و می‌روم به گذشته‌ها آن جا که منصور فقط مال من بود.

زن و شوهر معمولی که همیشه دوست و هم‌راز هم بودیم، گریه‌ام اما فقط برای معصومی و مظلومی منصور است که هیچ‌وقت در دنیا هیچ چیز را برای خودش نخواست.

گفتنی است، شهیدمنصور ستاری سال ۱۳۲۷ در روستای ولی‌آباد ورامین به دنیا آمد. وی در سال ۱۳۴۶، وارد دانشکده ‌افسری و با درجه ستوان دومی فارغ‌التحصیل شد. ستاری، برای گذاراندن دوره علمی کنترل رادار، به کشور آمریکا سفر کرد و در سال۱۳۵۱ به ایران بازگشت و به عنوان افسر کنترل شکاری نیروی هوایی مشغول به کار شد. سرلشکر منصور ستاری، به علت فعالیت‌های بیش از حدی که در اجرای طرح‌های جنگی در دفاع‌مقدس از خود نشان داد، در سال ۱۳۶۲ به عنوان معاون عملیات فرماندهی پدافند نیروی هوایی منصوب شد و در بهمن ماه ۱۳۶۵ فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفت و تا هنگام شهادت، در این سمت فعال بود، وی در روز پانزدهم دی ماه ۱۳۷۳ و در یک سانحه هوایی به شهادت رسید.

انتشارات «روایت فتح» چاپ دوم کتاب «منصور ستاری به روایت همسر شهید» نوشته «لعیا رزاق‌زاده» را در ۱۰۴ صفحه و با قیمت ۳۵۰۰ تومان منتشر و روانه بازار نشر کرده است.

نظر شما