شناسهٔ خبر: 12218 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

معاون فرهنگی وزیر علوم: تنوع دیدگاه‌ها باید در دانشگاه‌ها تقویت شود

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه تفرش گفت: پویایی و نشاط دانشگاه‌ها در گرو به رسمیت شناختن تنوع دیدگاه‎ها است.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از ایسنا، سید ضیاء هاشمی در این مراسم که با حضور نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مسئولین محلی در آمفی تئاتر دانشگاه تفرش برگزار شد، با بیان اینکه تنوع دیدگاه ها باید در دانشگاه ها تقویت شود اظهار کرد: تقویت فرهنگ و الگوی نقد و نقدپذیری مستلزم حضور سلیقه های مختلف، تعامل و تضارب افکار در محیط دانشگاه است.

وی افزود: در چنین فضایی است که وحدت و همدلی به منظور حرکت به سوی آرمان‌ها آغاز و امکان جلب مشارکت های عمومی ایجاد می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در ادامه گفت: کرسی های آزاداندیشی به عنوان یک استراتژی و راهبرد سیاسی و فرهنگی مورد تاکید وزارت علوم بستری برای بیان دیدگاه های مختلف و تمرینی برای آزادی در آراء و اندیشه است.

دکترهاشمی تصریح کرد: کرسی های آزاد اندیشی بستری برای آزاداندیشی در دانشگاه ها و یکی از شاخص های اصلی دانشگاه اسلامی به شمار می آید.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: حضور مردم ایران با دیدگاه های مختلف در راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز تجلی وحدت ، بصیرت و آرمان خواهی ملت در یک حرکت مشترک بود.

دکتر احمدرضا ربانی رییس سابق دانشگاه تفرش نیز در این مراسم ایجاد مرکز پردازش های فوق سریع و پیوستن به ۱۱ دانشگاه دارای ابررایانه در کشور، استقلال مرکز رشد، واگذاری مدیریت کلینیک صنعت استان به دانشگاه تفرش،کسب مجوز گروه پژوهشی فتونیک،تجهیز آزمایشگاه های دانشگاه، افزایش پهنای باند دانشگاه به ۱۶ مگا بایت و قرارگرفتن ۹ مقاله اساتید این دانشگاه در فهرست مقالات داغ ، فعال شدن مرکز نشر دانشگاه و منعقد نمودن تفاهمنامه علمی وپژوهشی فی مابین دانشگاه تفرش ودانشگاه علوم وتکنولوژی لهستان را از مهمترین اقدامات خود در دوران تصدی ریاست دانشگاه تفرش عنوان کرد .

همچنین سرپرست دانشگاه تفرش نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از آرمان های انقلاب استقرار نظام مردم سالاری دینی است گفت: فراهم نمودن بستر مشارکت عموم استادان،کارکنان و دانشجویان در مدیریت دانشگاه اولویت اساسی دانشگاه تفرش در مقطع زمانی کنونی است.

دکتر محمد قاسم سحاب افزود: شکل گیری نظام مدیریتی با ثبات و پایدار که قائم به فرد نمی باشد وهمه افراد در اداره آن سهیم می باشند یکی از دستاوردهای این سیاست و اولویت است و علاوه بر این مشارکت و نظارت عموم بر روند کارها از خودرایی، پارتی بازی و سفارش پذیری جلوگیری می گردد.

گفتنی است در پایان این مراسم از زحمات دکتر احمدرضا ربانی رییس سابق دانشگاه تفرش تقدیر و دکتر محمد قاسم سحاب به عنوان سرپرست دانشگاه تفرش از سوی وزیر علوم معرفی شد .

نظر شما