شناسهٔ خبر: 12293 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

حسن مهرجردی مشاور و دبیر شورای مدیران معاونت امور هنری ارشاد شد

با حکم علی مرادخانی، معاون هنری وزیر ارشاد، حسن مهرجردی، مشاور و دبیر شورای مدیران معاونت امور هنری شد.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از تسنیم؛ حسن مهرجردی با حکم علی مرادخانی، به عنوان مشاور و دبیر شورای مدیران معاونت امور هنری منصوب شد. در این حکم آمده است:

نظر به سوابق ارزشمند علمی و پژوهشی و شناخت و تجربیات ارزنده در امور فرهنگی و هنری و نیز مسئولیت‌های جنابعالی در وزارت متبوع، به موجب این حکم به عنوان مشاور اینجانب و دبیر شورای مدیران حوزه معاونت امور هنری منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و رایزنی با مدیران و فعالان هنری و تعامل شایسته با فرهیختگان و هنرمندان عالیقدر کشور در جهت اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی موفق و موید باشید.

حسن مهرجردی فارغ‌التحصیل حقوق و علوم سیاسی از دانشگاه تهران و دانش‌آموخته دوره‌های عالی فقه و اصول (مدرسه عالی شهید مطهری)، تاریخ ادبیات و هنر معاصر ایران (حوزه هنری) و مدیریت استراتژیک (سازمان مدیریت صنعتی) است. «قانون حاکم بر احوال شخصیه در تعارض چند قانون ملی» عنوان رساله حقوق او با اخذ درجه عالی از دانشگاه تهران است. او همچنین مترجمی زبان انگلیسی و نوازندگی ساز و آواز عمومی در مراکز آموزش عالی را در سوابق آموزشی خود دارد.

مهرجردی به عنوان مشاور عالی در وزارت کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت کرده و آثار علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری و طرح‌های متعددی را ارائه کرده است. اعطای ده‌ها لوح افتخار و تقدیر از جمله لوح تقدیر «مدرس نمونه» سال ۱۳۹۱ حاصل فعالیت‌های او در سه دهه اخیر است.

پیشنهاد تشکیل شورای عالی و شوراهای تخصصی موسیقی و حذف ممیزی آثار بزرگان موسیقی ایران از اقدامات او در دوره تصدی مسئولیت نظارت و ارزشیابی مرکز موسیقی است. مهرجردی علاوه بر پژوهش‌هایی که در ارتباط با رشته‌های آموزشی خود انجام داده، مجله الکترونیک فرهنگ و هنر را در ۹۰ شماره و آثاری را برای معرفی مفاخر و بزرگان فرهنگ و هنر ایران، طی دوره مسئولیت خود به عنوان مشاور عالی معاون حقوقی، پارلمانی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر کرده است.

مشاور معاون هنری وزیر متأثر از پدرش که از علما و شاعران نامی خراسان با تخلص «شهودی» است، آثاری را در قالب قطعه، غزل، مثنوی و رباعی سروده و در ساخت سمفونی خورشید با ارائه شعر غدیر، مشاوره و همکاری داشته است.

نظر شما