شناسهٔ خبر: 13399 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

انتشار شماره‌ جدید نشریه‌ تئاتری «تجیر» به دو زبان

شماره‌های 3 و 4 فصل‌نامه تخصصی تئاتر کودک و نوجوان «تجیر» به دو زبان منتشر شد.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از روابط عمومی کانون؛ جدیدترین شماره نشریه‌ تئاتری «تجیر» با «حرف اول» به قلم صدیقه حسن‌زاده، مدیر مسوول نشریه آغاز می‌شود که از رویکرد پژوهشی و آموزشی این نشریه و تغییر ساختاری آن می‌گوید.
«پرورش تخیل و کارِ گروهی، عنصری موثر در بداهه‌پردازی» مصاحبه با پرویز برید و گزارش نشست تخصصی «زبان در نمایش‌نامه معاصر تئاتر کودک و نوجوان» در بخش «ایستگاه» ارایه شده است.
«رو در رو» با نوشته منصور خلج با عنوان «ادبیات و نمایش همواره حوزه نزدیک به هم‌اند» آغاز می‌شود و در ادامه گفت‌و‌گو با «دیوید وود»، نمایش‌نامه نویس و کارگردان و نوشته‌ای از حسن پارسایی با عنوان «جایگاه اقتباس در نمایش‌نامه نویسی کودک و نوجوان»، «اقتباس و بهره‌برداری از اقیانوس بیکران آن» اثر فهیمه میرزاحسینی، «پیوند ادبیات داستانی و ادبیات دراماتیک» نوشته افسانه زمانی، «برگردان دست‌مایه از یک رسانه به رسانه‌ای دیگر» از توحید معصومی و «نخستین قصه‌گوی داستان فولکوریک می‌دانست فانتزی و سمبلیزم یعنی چه!» نوشته احمدرضا حجارزاده آمده است.
«زاویه» این شماره به مطالبی از فارس باقری، مجید کیمیاییپور، فهیمه سیاحیان، نیایش پورحسن، فریده شیرژیان، رامتین شهبازی، علی جعفری فوتمی، فرشته حبیبی، رسول نظرزاده، سپیده سامی، رضا آشفته، مسعود نورمحمدیان، سامی صالحی ثابت، حسن پارسایی، جولیت سی‌بند با ترجمه سروناز آرمان‌فر، پیتر شفر با ترجمه سعید نقی‌زاده و مری زیمرمن برگردان سعید نقی‌زاده اختصاص دارد.
در «آن سو» نیز اخباری از جشنواره و نمایشگاه‌های بین‌المللی ارایه شده است.
«پرونده» تجیر به بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان اختصاص دارد که شامل مصاحبه با دبیر جشنواره، شهرام کرمی، مصاحبه با علیاکبر طرخان، گزارش روز شمار جشنواره، چند یادداشت، گفت و گو و گزارش است.
«گنجه»، «وب‌گاه»، «دست‌آورد»، «تجربه» و «دو نقطه» از بخش های دیگر فصل‌نامه تخصصی تجیر است که صفحه ۱۲۴ تا ۱۴۴ را به خود اختصاص داده است.
«تجیر» ۳ و ۴ که به فصل پاییز و زمستان اختصاص دارد با قیمت ۹۵۰۰ تومان در دکه روزنامه فروشی‌ها به فروش می‌رسد. صاحب امتیاز این نشریه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.

نظر شما