شناسهٔ خبر: 13434 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

شبی که ایوبی از حاتمی‌کیا دلجویی کرد

رئیس سازمان سینمایی در صحبت‌های دلجویانه از حاتمی‌کیا با درخواست از مردم برای دیدن همه فیلم‌های نوروزی گفت: بویژه از مردم می‌خواهم فیلم ارزشمند «چ» آقای حاتمی‌کیا را که یادآور بخشی از تاریخ کشور است را ببینند.

به گزارش «فرهنگ امروز»؛ به نقل از فارس؛ سازمان سینمایی برای اولین بار از آغاز طرح اکران‌های نوروزی در ده سال اخیر شامگاه دوشنبه 19 اسفند ماه در سینما آزادی میزبان آئین آغازین اکران فیلم‌های نوروزی بود که در این مراسم برای اولین بار پس از حواشی مربوط به ابراهیم حاتمی‌کیا در مراسمی مربوط به سازمان سینمایی حاضر میشد.

براساس این گزارش، در ابتدای این مراسم حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی ضمن دعوت مردم برای رفتن به سینماها و تبریک سال جدید گفت: امیدوارم سال آینده سالی آرام و دلپذیر برای سینمای ایران و سینماگران باشد و بسیار خوشحالم که بزرگان سینما به آثاری فاخر یک عمر زحمت و تجربه آثار خود را به خانواده‌های ایرانی تقدیم کردند.

وی افزود: سینمای ایران امسال با دستانی پر به استقبال نوروز آمده و با موجی که از علاقه و اشتیاق مردم برای دیدن فیلم‌ها وجود دارد امیدوارم  فضا برای آشتی سینما فزاینده‌تر شود.

رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: پس از سال‌ها فروش فیلم در شهرستان‌ها از فروش در تهران بیشتر شد و یقین دارم با کارهای خوبی که در نوروز امسال اکران خواهد شد شاهد سالی پررونق برای سینمای ایران و خانواده‌های ایرانی باشیم.

ایوبی با اشاره به اینکه اینکه یکی از آیین‌های نوروز گرد هم جمع شدن خانواده‌های ایرانی است اضافه کرد: سینما می‌تواند خانه‌ها را دور هم جمع کند و من به همه خانواده‌های ایرانی هر 5 فیلم اکران شده نوروز را توصیه می‌کنم به خصوص فیلم ارزشمند جناب آقای حاتمی کیا را که بخشی از خاطرات خوب سال‌های سینما را به یاد ما می‌آورد.

ایوبی همچنین خطاب به سینماگران اظهار داشت: به سینماگران می گویم که شما میزبان هستید و من میهمان و امیدوارم میهمانی کم دردسر برای شما باشم و بتوانم به اکسیژن سینمای ایران اضافه کنم تا سینماگران در خانواده بزرگ سینما احساس آرامش کنند.

معاون وزیر ارشاد همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های ضمن با تائید برخی نگرانی‌ها در خصوص جشنواره فجر تاکید کرد: با اشاره به اینکه در خیلی از قوانین سینمایی بازنگری شده است گفت: جشنواره فجری که گذشت حاصل 32 سال تجربه بود و لازم است که جشنواره فجر را مرور کنیم و همانطور که وعده کرده بودم بنا بود شورای سیاستگذاری جشنواره فجر بعد از پایان جشنواره اعلام شود که در آینده نزدیک این کار صورت می‌گیرد. امیدوارم جشنواره‌ای که سال بعد برگزار خواهد شد در خور سینمای ایران و انقلاب اسلامی باشد و امیدوارم در سال آینده رفاقت و رقابت در اوج را برای سینما و جشنواره فجر داشته باشیم.

رئیس سازمان سینمایی همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سازمان سینمایی نظیر تشکیل کارگروه‌های مختلف خاطرنشان کرد: جلسه شورای صنفی آیین‌نامه‌ای را تنظیم کرده است که ماحصل برگزاری چندین جلسه بوده است و آن شده است که نتیجه آن آیین‌نامه پیش روست که البته بی عیب و نقص هم نیست.

وی همچنین با اعلام خبر آغاز به کار گروه هنر و تجربه در سال آینده افزود: برخی از مخاطبین سینما آثار سینمایی خاصی را تماشا می‌کنند و به همین دلیل بنا داریم گروه سینمای هنر و تجربه را راه‌اندازی کنیم و چند سینما با عنوان سینمای هنر و تجربه در حمایت از برخی از آثاری که شکل هنری و تجربی دارند را اکران کنیم.

ایوبی همچنین با اعلام تاسیس مدرسه عالی سینما توسط سازمان سینمایی در سال 93 اظهار داشت: یکی دیگر از ثمرات کارگروه‌هایی که تشکیل شد این بود که یک مدرسه عالی سینما با حضور هنرمندان سینما در کارگاه‌هایی که هنرجویان سینما در آن ثبت نام می‌شوند برگزار شود و این مدرسه عالی سینما بر اساس تجربه 8 و 9 کشوری است که این مدرسه را دارند و معمولا هر کشوری که صاحب سینماست یک مدرسه عالی سینما دارد.

رئیس سازمان سینمایی در بخش دیگری از صحبت‌هایش دوست داریم اقتصاد مقاومتی را در سینما نیز تجربه کنیم ادامه داد:در طول سال جشنواره‌های متعددی در کشور برگزار می‌شود که هزینه‌هایی را برای سینما ایجاد می‌کند و بنا شده است جشنواره فیلم کودک در راستای همین موضوع به صورت دو سالانه برگزار شود تا بتوانیم هزینه‌های هنگفتی که برای برگزاری یکسال این جشنواره می‌شود برای ساخت فیلم‌های کودک خوب اختصاص دهیم.

معاون وزیر ارشاد در بخش دیگر صحبت‌هایش با تاکید بر اینکه دولت در کنار بخش خصوصی و مردم قرار دارد گفت: امیدوارم با همکاری دو بخش خصوصی و دولت گیشه‌های سینمایی در سال آینده رونق یابد. انتظارات ما نباید از سینما عجیب و غریب باشد و باید به این سمت برویم که آرام آرام  انتظارات از سینما را معقول کنیم. سینما در حد توان خودش می‌تواند باری از فرهنگ این کشور به دوش بکشد که به دوش کشیده و خواهد کشید و امیدواریم همه چیز حالت طبیعی به خود بگیرد.

وی ادامه داد: امیدوار هستیم با کمک شما،عزم و اراده شما تا سالی خوب و بدون حاشیه و پربار را برای سینمای کشور رقم بزنیم.

ایوبی در خاتمه صحبت‌هایش با اشاره به تاثیر دیجیتال شدن سینما در استقبال مردم اظهار داشت: یکی از اقدامات کوچکی که در سازمان سینمایی صورت گرفته است این بود که 180 سینمای کشور دیجیتالی شدند و شاید همین در جهت رونق سینما در شهرستان‌ها موثر بوده و یکی دیگر از دلایل رونق سینما در شهرستان همزمانی اکران شهرستان و تهران بوده است که به فروش فیلم کمک کرده است.

نظر شما