شناسهٔ خبر: 15898 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

رئیس جهاد دانشگاهی: 11 میلیون بیکار دانش آموخته تا 7 سال آینده خواهیم داشت

رئیس جهاد دانشگاهی از دل نگرانی رئیس جمهور درباره بیکاری دانش آموختگان گفت : رئیس جمهور در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی به شدت نگران وضعیت اشتغال دانش آموختگان است و تاکید دارد اگر در هفت سال آینده بدرستی برنامه ریزی نشود، 11 میلیون بیکار دانش آموخته خواهیم داشت.

به گزارش «فرهنگ امروز»؛ به نقل از مهر؛ حمید رضا طیبی در مراسم بیستمین سالگرد افتتاح دانشگاه علم و فرهنگ، گفت: دو دانشگاه، چهار موسسه آموزش عالی و 140 مرکز آموزش کوتاه مدت در جهاد دانشگاهی تاسیس شده است و سهم جهاد دانشگاهی از بودجه این نهادها 20 درصد است و این مراکز 80 درصد باقیمانده بودجه خود را از سهم آموزشی تامین می کنند.

وی با اشاره به حوزه آموزش در جهاد دانشگاهی، گفت: در حوزه آموزشی قصد جدی داریم تا علاوه بر حفظ استانداردها، کیفیت آموزشی را نیز ارتقا دهیم و با بازبینی برنامه های دانشگاه علم و فرهنگ، در پایان برنامه پنجم جهاد دانشگاهی، این دانشگاه علم و فرهنگ جزء 40 دانشگاه برتر کشور شود.

به گفته این مقام مسئول، جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش اقدامات خوبی انجام داده و ارزش افزوده تحقیقات و پژوهش بین پنج تا 10 برابر است و در تلاشیم تا بتوانیم در تحقق سند چشم انداز و نقشه جامع علمی کشور نقشی جدی داشته باشیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از دل نگرانی رئیس جمهور درباره بیکاری دانش آموختگان گفت و اظهار داشت: رئیس جمهور در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی به شدت نگران وضعیت اشتغال دانش آموختگان است و تاکید دارد اگر در هفت سال آینده بدرستی برنامه ریزی نشود، 11 میلیون بیکار دانش آموخته خواهیم داشت.

طیبی با بیان اینکه می توان با برنامه ریزی مشکل بیکاری دانش آموختگان را حل کرد، ادامه داد: سرمایه انسانی و منابع خوبی در اختیار داریم اما اقتصاد ما باید دانش بنیان شود.

محمد حسین ایمانی خوشخو- رئیس دانشگاه علم و فرهنگ نیز از راه اندازی دفتر دانش آموختگان این دانشگاه خبر داد و افزود: برای پیگیری سرنوشت دانش آموختگان، این دفتر ایجاد خواهد شد و پیگیر وضعیت دانشجویان سال سوم به بالا خواهد بود.

وی همچنین راه اندازی تالار بورس دانشجویی را از دیگر برنامه های این دانشگاه عنوان کرد و افزود: در این تالار کارگاه عملیاتی وجود خواهد داشت و دانشجویان دانشگاه های دیگر نیز می توانند از آن استفاده کنند.

ایمانی خوشخو با بیان اینکه قرار است شیوه و نقشه راه جدیدی برای دانشگاه علم و فرهنگ ترسیم شود، خاطرنشان کرد: کم رنگ شدن پژوهش، بیکاری دانش آموختگان و برخی مشکلات فرهنگی ناشی از نواقص آموزش عالی است.

دانشگاه علم و فرهنگ در سال 1372 و تحت عنوان موسسه آموزش عالی رسام و با یک رشته گرافیک زیر نظر جهاد دانشگاهی شکل گرفت.

نظر شما