شناسهٔ خبر: 16144 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: فلسفه علوم انسانی سریع‌تر تدوین شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید برای تسریع در تدوین فلسفه علوم انسانی، گفت: باید به چرایی، چگونگی و چیستی تحول در علوم انسانی به طور جدی‌تر پرداخته شود.

به گزارش «فرهنگ امروز»؛ به نقل از فارس؛ مخبر دزفولی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: طرح مباحث نظری پیرامون اسلامی‌سازی علوم انسانی مفید و راهگشا است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: هر یک از اعضای شورای تحول و ارتقای در علوم انسانی باید در یک موضوع خاص وارد میدان شوند و نتیجه تحقیقات خود را ارائه کنند.

وی ادامه داد: از همان ابتدا معلوم بود که مطالبه رهبر معظم انقلاب از ما تدوین یک سند راهبردی مهم است.

مخبر دزفولی با اشاره به فرازهایی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر ایشان با معلمان گفت: این نکته که رهبر حکیم انقلاب به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مباهات می‌کنند، مایه افتخار همه دست‌اندکاران تدوین و تصویب این سند است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: موضوع سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعلیم و تربیت از منظر اسلام است و شورای تحول و ارتقا در این زمینه باید وارد میدان شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید برای تسریع در تدوین فلسفه علوم انسانی افزود: باید به چرایی، چگونگی و چیستی تحول در علوم انسانی به طور جدی‌تر پرداخته شود.

مخبر دزفولی ادامه داد: طبق یک منظومه از پیش تعریف شده و مدون و با توجه به الگوهای پیش‌رو مانند سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید وارد تدوین «سند تحول علوم انسانی» بشویم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در کنار طرح مباحث نظری که در جای خود بسیار لازم و مفید است باید کار عملی در زمینه تدوین «سند بالادستی تحول بنیادین علوم انسانی» آغاز شده و پیش برود.

وی با اشاره به تدوین مبانی نظری تعلیم و تربیت اسلامی در سند تحول بنیادین تصریح کرد: با استفاده از این الگو باید مبانی نظری علوم انسانی اسلامی نیز تدوین شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: مبانی کار به طور اجمالی معلوم است و باید بر اساس همین مبانی کار شروع شود و همانگونه که طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» نسخه شفابخش آموزش و پرورش است، باید نسخه شفابخش علوم انسانی نیز تدوین شود.

نظر شما