شناسهٔ خبر: 25535 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

تجلی آموزه های اسلامی در سبك زندگی مسلمانان چين

فرهنگ اسلامی چین بخشی از تاریخ تمدن اسلامی است كه آموزه های آن در شکل گیری سبک زندگی مردم مسلمان اين كشور متجلی شده است.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر، محمد رسول الماسیه، رایزن فرهنگی كشورمان در پکن با بدرالدین گو چن جن، معاون انجمن اسلامی چین در محل اين انجمن ديدار و در خصوص همكاري هاي دو جانبه گفتگو كردند.

فرهنگ اسلامی چین بخشی از تاریخ تمدّن اسلامی است

در اين ديدار، رايزن فرهنگي كشورمان با بيان اينكه انجمن اسلامی چین از بدو تأسیس نهاد سازنده ای بوده است، گفت: اين مركز خدمات ارزشمندی را ارائه كرده و هم اكنون از جايگاه مطلوبي به عنوان نماینده مسلمانان و دولت چین برشمرده مي شود.

الماسيه، علل موفقیت انجمن اسلامی را وجود شخصیت های فاضل و عالم چين دانست و گفت: مسلمانان چین سهم بسزايي در توسعه و پیشرفت کشور داشته اند. فرهنگ اسلامی چین بخشی از تاریخ تمدن اسلامی محسوب می شود و آموزه های اسلامی در شکل گیری سبک زندگی مردم مسلمان تجلی خاص داشته است.

وي به اعزام قاری قرآن براي شركت در مسابقات بين المللي قرآن كريم اشاره و گفت: تاكنون تعداد قابل توجه اي از قاريان چيني به مسابقات قرآن اعزام شده اند كه منجر به بسط و گسترش فرهنگ قرآني در ميان مردم اين كشور شده است.

رايزن فرهنگي كشورمان در خصوص ترويج زبان فارسي در چين گفت: جامعه مسلمان چین رابطه مطلوبي در حيطه فرهنگ، دين و حتي آموزش با جمهوري اسلامي ايران برقرار كرده به گونه اي كه در حال حاضر سبک آموزش سنتی و متون درسی مدارس دینی چین ، زبان فارسی است.

اعزام طلبه هاي چيني به ايران

در اين ديدار، معاون انجمن اسلامی چین خواستار اعزام طلبه هاي چيني جهت تحصیل و گروه رسانه ای مسلمان به ایران براي تهيه گزارش از فرهنگ اصيل ايراني شد.

وي گفت: براي ترويج فرهنگ ديني و قرآني لازم است تا تعدادي از طلبه هاي چيني به ايران اعزام شوند تا به فراگيري فنون و معارف تخصصي اسلام بپردازند.

در ادامه، رايزن فرهنگي كشورمان در پكن به رويكرد جامعةالمصطفي العالميه(ص) جهت پرورش دانش پژوه، دانشجو و همچنين طلبه اشاره كرد و گفت: جامعةالمصطفي از زمره مراكز دانشگاهي بزرگ ايران به شمار مي رود كه ويژه طلبه هاي غیر ایرانی از سراسر جهان به فعاليت مي پردازد.

وي در پايان گفت: همکاری های لازم رايزني فرهنگي ايران در چين جهت برنامه های قرآنی، آموزشي و ... صورت خواهد گرفت؛ همچنين تحقیق در مورد سبک آموزش زبان فارسی در مدارس دینی قدیم مسلمانان و متون درسی آنها می تواند محور همکاری دو كشور قرار گیرد.

نظر شما