شناسهٔ خبر: 25604 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

رابطه رادیو تهران با شهرداری تهران چگونه است؟

مدیر رادیو تهران گفت: این دغدغه را داریم تا روی رفتارهای شهری تاثیرگذار باشیم تا امید، آگاهی، دین و اخلاق را افزایش دهیم. رادیو تهران در تلاش است تا امید به زندگی تقویت شود.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از فارس؛ نشست خبری شهریار ضیاء آذری مدیر شبکه رادیویی تهران و مجتبی عبداللهی معاون خدمات شهری شهرداری تهران امروز چهارشنبه 12 آذر در ساختمان رادیو برگزار شد.

شهریار ضیاءآذری با بیان اینکه رادیوی تهران رادیویی پایتخت است و به عنوان بازوی اطلاع رسانی شهری افتخار می‌کند در تمام شرایط پیچیده و دشوار پا به پای مسئولین شهری انجام وظیفه کند، گفت: سابقه همکاری طولانی بین رادیو تهران و شهرداری وجود دارد یکی از مصادیقی که با معاونت خدمات شهری شهرداری همکاری دارد مربوط به حوزه پسماند است، یکی از جذاب‌ترین برنامه‌ها برنامه «تهران من» است که در حوزه پسماند روزهای فرد از ساعت 8 و 15 دقیقه پخش می شود و در راستای فرهنگی برای رسیدن به شهر پاک می کوشد. برنامه‌های گفت‌وگو محور نیز از ساعت 13 و 30 تا 14 و 30 با حضور مسئولین حوزه های مختلف روی آنتن می‌رود.

وی افزود: ما این دغدغه را داریم تا روی رفتارهای شهری تاثیرگذار باشیم تا امید، آگاهی، دین و اخلاق را افزایش دهیم. رادیو تهران در تلاش است تا امید به زندگی تقویت شود. در همین راستا مردم طی تماس تلفنی اتفافات خوبی در محله شان اتفاق می افتد را اطلاع رسانی می کنند و ما نیز به گوش همگان می رسانیم. من از همین جا اعلام آمادگی می کنم رادیو تهران آمادگی انعکاس رویدادها و اتفاقات خوب شهری را دارد تا برنامه سازان در قالب مستند برنامه سازی کنند.

علاوه بر این شهروندان مشکلات و مسائل خود را مطرح می کنند و ما نیز دغدغه‌ها و مسائل آنها را پیگیر و به گوش مسئولین می‌رسانیم. روزانه بالغ بر 20 تا 30 ترک گزارشی صوتی آماده می شود و در اختیار برنامه سازان قرار می گیرد.

به گفته مدیر شبکه رادیویی تهران در برنامه هایی که در حوزه شهری داریم دو روی سکه هم نقاط مثبت و هم نقاط منفی را در نظر می گیریم، در استودیو صدای شهر هر 15 دقیقه 1 دقیقه اخبار ترافیکی پخش می شود و هر 30 دقیقه 4 دقیقه نیز نقد شهری انجام می شود. شهرداری از این صراحت و صداقت استقبال می کند چرا که مردم انتظار دارند به مشکلات آنها رسیدگی شود. باید در مردم روحیه زندگی را ارتقاء بخشید و میل به زندگی را افزایش داد.

ضیاء آذری با بیان اینکه فرهنگ استفاده از وسایل حمل ونقل شهری در کلانشهر باید تقویت شود تا ترافیک و آلودگی هوا کاهش یابد افزود: ما در تلاش هستیم تا در جهت افزایش فرهنگ عمومی فعالیت داشته باشم، ما تنها شبکه ای هستیم که در تمام سال با یک اتفاق از جمله سقوط هواپیما، واژگان شدن  اتوبوس، طوفان مهیب و... آنتن را قطع و همانند یک رادیویی محلی گزارش های متعددی را تقدیم شنوندگان می کنیم.

در ادامه عبداللهی نیز با اشاره به وجود یک‌میلیون و 500 هزار متوفی، 23 هزار شهید، بارگاه امام راحل و سرداران شهید دفاع مقدس در مجموعه بهشت زهرا گفت: این مجموعه فرهنگی ظرفیت دارد تا درباره ویژگی های آن در رادیو برنامه سازی شود. از دیگر حوزه های کاری ما می توان به ایثار و از خودگذشتگی‌های کارکنان سازمان آتش نشانی اشاره کرد و حوادثی که روزانه در سطح شهر داریم، می تواند بازتاب وسیعی داشته باشد، ضمن اینکه ما 37 شهید در سازمان آتش نشانی داریم.

معاون خدمات شهری شهرداری با بیان اینکه 15 هزار نیرو شبانه روز کار می‌کنند تا فضای سبز تهران را اینگونه نگهداری کنند، اذعان کرد: سازمان زیباسازی نیز از دیگر زیرمجموعه های ما است و تنوع فراوانی در ماموریت های مجموعه ما وجود دارد.

وی ادامه داد: سازمان پسماند تهران نیز با برخی کشورهای اروپایی رقابت می کند، در کشورهای اروپایی تنها هفته ای دو بار زباله جمع می شود، اما ما محله ها را روزی 5 بار نظافت می کنیم.

عبداللهی امید دادن به مردم را از وظایف سازمان صدا و سیما دانست و اضافه کرد: اشکالات را هم بگویید، اما خدمات را هم از آنجایی که به مردم امید به زندگی می دهد، بازتاب بدهید، به‌ویژه در بخش جمع آوری زباله ها مردم باید آگاه باشند در خارج از کشور شهروندان به خودشان اجازه نمی دهند حتی یک آدامس یا ته سیگار در خیابان بیاندازند، صدا و سیما نیز مردم را باید از حقوق شهروندی‌شان آگاه کند، چون برخی وقت‌ها انتظارات از ما زیادی بالا می‌رود.

نظر شما