شناسهٔ خبر: 39797 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

ثبت نام بیش از 1000 زوج دانشجوی علمی کاربردی در مراسم ازدواج دانشجویی

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علمی کاربردی گفت: تاکنون 1475 زوج برای شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی این دانشگاه ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ دکتر سیدعباس موسوی در نشست خبری با اشاره به فراخوان ثبت نام از متقاضیان ازدواج دانشجویی از سوی نهاد رهبری، بیان کرد: سال گذشته مجموعا ۲۰۰۰ زوج ثبت نام کردند و انتظار داریم تا پایان مهلت ثبت نام که ۳۰ آبان ماه می‌باشد تعداد کل ثبت نامی‌ها نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

وی در ادامه در خصوص نحوه برگزاری مراسم خاطرنشان کرد: نحوه برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی امسال نسبت به گذشته تغییر کرده است. روال هر سال به این صورت بوده که مزدوجین به سفر مشهد مقدس اعزام می‌شدند تا این سفر هم توشه معنوی برای آنان باشد و هم به آنان در این سفر مهارت‌های زندگی را آموزش می‌دادند که بسیار اثربخش بوده است. اما امسال قرار است قبل از سفر به مشهد نیز دوره‌هایی برگزار شود. همچنین این افراد پس از بازگشت از سفر مشهد به صورت مجازی نیز آموزش‌ خواهند دید.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علمی کاربردی از اختصاص هدایایی به برگزیدگان این دوره‌ها خبر داد و گفت: جدای از برنامه متمرکز سفر به مشهد، دانشگاه هم به این مراسم بودجه اختصاص می‌دهد و جشن ازدواج دانشجویی در استان‌ها برگزار خواهد شد.

تاسیس اولین دفتر ویژه معارف در دانشگاه علمی کاربردی

موسوی اظهار کرد: برای اولین بار در مراکز دانشگاه علمی کاربردی سراسر کشور دفتر ویژه معارف تاسیس شد و ساماندهی مدرسان معارف در ستاد مرکزی صورت می‌گیرد.

وی گفت: این مسئله با حمایت رییس دانشگاه و معاونت پژوهشی نهاد رهبری شکل گرفته است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به تاسیس دفتر معارف از ابتدای سال جاری، بیان کرد: هدف از تاسیس دفتر معارف ساماندهی مدرسان معارف در کل کشور و تدوین کتب و جزوات مرتبط و هماهنگ با دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

وی ادامه داد: اقدامات اولیه برای احراز صلاحیت علمی و عمومی مدرسانی که در سامانه ثبت نام کرده‌اند در استان‌ها انجام شده، این اقدامات در سامانه سجاد ثبت شده است و بررسی صلاحیت این مدرسان همچنان ادامه دارد.

موسوی افزود: هدف از اجرای این طرح تعیین صلاحیت علمی و عمومی مدرسان معارف دانشگاه علمی کاربردی است.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه علمی کاربردی همچنین بیان کرد: بر اساس این طرح مدرسان معارف پس از دوترم تدریس مورد ارزشیابی دانشجویان قرار می‌گیرند و پس از این ارزیابی اگر از سوی دانشگاه تشخیص داده شود که فاقد استانداردهای لازم برای تدریس هستند و در صورتی که صلاحیت لازم را نداشته باشند حذف می‌شوند و اگر نیاز به ارتقاء داشته باشند، باید دوره‌های لازم جهت افزایش ارتقاء سطح کیفی را بگذرانند

وی تصریح کرد: حدود ۲۳۰۰ نفر از اساتید معارف در کل کشور تعیین صلاحیت اولیه شده‌اند و در حال حاضر مشغول تدریس هستند.

برگزاری اولین جشنواره آموزش مجازی "نور مبین"

موسوی همچنین از برگزاری اولین جشنواره آموزش مجازی "نور مبین" از اول محرم تا پایان دهه فجر خبر داد و گفت: ستاد برگزاری این جشنواره دو سامانه تاسیس کرده است و تمام واحدهای دانشگاهی را پوشش می‌دهد. هدف از برگزاری این جشنواره ارتقای علمی و دینی بوده و در سه سطح برای دانشجویان،‌مدرسان و کارکنان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۵۰۰ هزار دانشجو و ۴۰ هزار مدرس در واحدهای دانشگاه علمی کاربردی سراسر کشور فعال هستند و برای هر کدام از این گروه‌ها متناسب با جایگاه‌هایشان سرفصل‌های آموزش مجازی این جشنواره تعریف شده و جلسات آموزشی برای شرکت کنندگان هر یک از این سه سطح برگزار خواهد شد.

موسوی همچنین گفت: داوطلبان شرکت در این دوره های مجازی می توانند به سامانه آموزشی نهاد رهبری به آدرسwww. un.nahad.ir مراجعه کنند. همچنین در پایان دوره‌ها جوایز ارزنده‌ای همچون کمک هزینه سفر به عتبات عالیات، تبلت و دیگر جوایز به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

تشکیل شورای عالی قرآن و عترت در دانشگاه علمی کاربردی

موسوی اظهار کرد: طرح شورای عالی قرآن عترت از طرف نهاد به شورای فرهنگی داده شد که کلیات آن انجام شده است.

وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح این است که قصد داریم این برنامه با تمرکز بیشتری و به شکل پویا و فعال ادامه یابد و نیز دلیل دیگر توجه به اسناد مهمی است که بحث قرآن و عترت را مورد تاکید قرار داده‌اند.

اجرای مراسم تعزیه خوانی به مناسبت محرم و صفر در دانشگاه علمی کاربردی

مسئول نهاد رهبری دانشگاه علمی کاربردی در پایان از برگزاری مراسم تعزیه خوانی به مناسبت ماه‌های محرم و صفر در واحدهای این دانشگاه‌ خبر داد و گفت: مقرر شد امکاناتی همچون فضای برگزاری مراسم، سیستم صوتی، ایاب و ذهاب و سایر مسائل به عهده خود واحدهای دانشگاهی بوده و برگزاری مراسم تعزیه خوانی به عهده نهاد رهبری باشد. در این راستا برای برگزاری این مراسم که تا ۲۱ آبان ماه ادامه دارد، از میان مراکز مختلف ۲۰ مرکز اعلام آمادگی کردند و تاکنون مراسم تعزیه خوانی در ۸ مرکز دانشگاه علمی کاربردی اجرا شده است.

نظر شما