شناسهٔ خبر: 42950 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

انتشار چاپ سوم ˝ ولگردهای دارما˝ جک کرواک

چاپ سوم ˝ولگردهای دارما˝ منتشر شد.

 

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از هنرآنلاین؛ چاپ سوم رمان "ولگردهای دارما" نوشته جک کروآک، نویسنده جنجالی امریکایی، با ترجمه فرید قدمی و توسط نشر روزنه منتشر شد. این کتاب که با استقبال مخاطبان مدتی در بازار کتاب کمیاب شده بود سرانجام با جلد شومیز، در ۳۱۲ صفحه و با قیمت ۱۷۰۰۰ تومان منتشر شد.

در پشت جلد کتاب می‌خوانیم: "جك كروآك نه تنها خالق سبكی نوین در نوشتار بود، بلكه با آثارش تاثیر شگفتی بر زندگی مخاطبانش نیز گذاشت: از جیم موریسون، باب دیلن و تام ویتز آوازه خوان گرفته تا جانی دپ بازیگر، از چارلز بوكفسكی و ریچارد بروتیگان نویسنده گرفته تا رابرت فرانك عكاس، از "ایزی رایدر" دنیس هاپر گرفته تا "پاریس- تگزاس" ویم وندرس، از جنبش دانشجویی ۱۹۶۸ امریكا گرفته تا اشپونتی های آلمان و دانشجویان عاصی فرانسه، خیل عظیمی از جوانان نسل جدید از آثار كروآك متاثر شدند. زندگی نامه نویس های جیم موریسون گفته اند كه او بسیار تحت تاثیر آثار كروآك و به خصوص شخصیت دین موریرتی در رمان "در جاده" بوده و مشهور است كه اگر كروآك نبود، د دُرز( The Doors ) هم نبود."

فرید قدمی درباره این رمان می‌گوید: "ولگردهای دارما" در ۱۹۵۸ منتشر شد: رمانی كه بخش بزرگی از آن درباره سفرهای كروآك در كوه‌ها، جنگل‌ها و جاده‌های امریكا و مكزیك است: درباره مراقبه‌های بودیستی، مكاشفه‌ها، مفت سواری‌ها و مهمانی‌های بزرگ. "ولگردهای دارما" آنچنان مخاطبانش را تحت تاثیر قرار داد كه جنبش عظیم "كوله‌پشتی" را در میان جوانان امریكا به راه انداخت: جوانانی كه پس از خواندن رمان كوله‌هاشان را بستند و به دل كوه‌ها و جنگل‌ها و جاده‌ها زدند. بسیاری از منتقدان "ولگردهای دارما" را بهترین رمان كروآك می‌دانند. با انتشار رمان‌های بعدی، روزبه‌روز بر شهرت كروآك افزوده شد و با آغاز دهه ۱۹۶۰ این شهرت دیگر كروآك را به ستوه آورد: آنقدری كه خیلی از دوستانش افسردگی و مرگ او را، در ۴۷سالگی و اوج شهرت و محبوبیت‌اش، ناشی از همین شهرت زیاد می‌دانستند.

فرید قدمی نویسنده و مترجمی است که تا کنون آثار متعددی را از نویسندگان و شاعران نسل بیت منتشر کرده است و انتشار نزدیک به ۳۰ اثر را در کارنامه خود دارد. چند ماه پیش نیز نام او به عنوان مترجم برگزیده بنیاد جیمز جویس زوریخ در جهان در سال ۲۰۱۵ اعلام شد.

نظر شما