نمایش همه
  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۷:۲۰

    کنفرانس بین‌المللی فلسفه سیاسی، عدالت و قانون برگزار می شود

    بیست و یکمین کنفرانس بین‌المللی فلسفه سیاسی، عدالت و قانون ماه می ۲۰۱۹ در مونترال، کانادا برگزار می‌شود.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۷:۰۰

    رابطه هستی شناسی و ذهن/ فایده اسطوره خوانی

    خواندن اسطوره های کهن حرفهٔ کارشناسانی است که می خواهند تاریخ ذهن را بدانند، اما دردمندانی که برای بی قراری های معناشناختی به دنبال التیام و تسکین اند از مرور اسطوره های گذشته نفعی نمی برند.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۶:۴۰

    حلقه گمشده توسعه در ایران

    بسیاری از کشورها که هیچ‌یک از عوامل تولید (منابع، سرمایه و تکنولوژی) را ندارند، تنها با اتکا به منابع انسانی توانسته‌اند به موفقیت و توسعه دست یابند. اما کشور ایران با داشتن کلیه عوامل تولید، منابع زیرزمینی، امکانات، فضا، خاک، آب و از همه مهم‌تر انسان‌های بااراده، مصمم و قوی، با سطح سواد و دانش بسیار خوب نتوانسته است در شأن ایران با تاریخ کهن رشد کند .

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۶:۲۰

    ۴۵درصد تفاهمنامه با دانشگاه‌های خارجی اجرایی شده است

    قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل گفت: در سال گذشته ۴۵ درصد تفاهمنامه‌هایی که با دانشگاه‌های خارجی منعقد شده، اجرایی شده است.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۶:۰۰

    کارگاه مشترک «سنجش از دور» ایران و فرانسه آغاز شد

    رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: کارگاه مشترک «سنجش از دور» ایران و فرانسه از صبح شنبه در این دانشگاه آغاز شد و تا ۱۹ تیرماه ادامه دارد.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۵:۴۰

    تکثیر موجودات چهارگزینه‌ای

    با وجود این‌همه فشار و نگرانی برای آینده‌ای نامعلوم، دانش‌آموزان در دوران تحصیل، لذتی از آموزش‌دیدن و درس‌خواندن نمی‌برند. پرورش انسان‌هایی که سرنوشت‌شان به تست‌زدن وابسته شده است، به‌راستی به چه میزان این‌گونه آموزش تست‌زنی در کنکور آینده آنان را می‌سازد؟

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۵:۲۰

    تاکید وزیر علوم بر تحقق ارتقای ۵ دانشگاه به تراز بین المللی

    وزیر علوم با اشاره به پروژه ارتقا ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی گفت: این برنامه باید در هر شرایطی پیش رود و حتما دست یافتنی و محقق شدنی است.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۵:۰۰

    ۲۴۳ پرونده در دستور جلسه هیات مرکزی جذب اعضای هیات علمی

    یکصد و هشتاد و سومین جلسه هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی با حضو روسای دانشگاه های علامه طباطبایی و تربیت مدرس برگزار شد و ۲۴۳ پرونده در دستور جلسه این هیات قرار داشت .

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۴:۴۰

    دانشجویان بیشترین شاکیان وزارت علوم/ مهمترین دلایل اعتراضات

    براساس گزارش دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم در سال ۹۶، بیشترین شکایت دریافت شده توسط این دفتر مربوط به دانشجویان بوده است.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۴:۲۰

    بخشنامه جدید وزارت علوم درباره دوره مشترک با دانشگاه های خارجی

    معاون آموزشی وزیر علوم گفت:اخیرا بخشنامه ای به دانشگاه ها ابلاغ کردیم و به موجب آن دانشگاه های سطح ۱و ۲ می توانند برای رشته های دایر خود با دانشگاه های خارج دوره مشترک برگزار کنند.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۴:۰۵

    کاهش میزان حق‌التدریس پژوهشی در دانشگاه تهران

    رئیس دانشگاه تهران گفت: میزان حق‌التدریس پژوهشی اساتید این دانشگاه از سقف ۲۶ واحد به ۱۲ واحد رسیده است.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۳:۰۰

    دستور برخورد جدی با سوء استفاده کنندگان از منابع دانشگاه آزاد

    علی اکبر ولایتی به تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دستور داد برای جلوگیری از هرگونه شائبه بهره‌برداری سیاسی و سوءاستفاده از منابع این دانشگاه با تخلفات در این زمینه برخورد شود.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۲:۴۰

    پیام منظوم شفیعی کدکنی به کنگره عرس بیدل

    پنجمین کنگره بین‌المللی عرس بیدل دیروز چهاردهم تیرماه و امروز پانزدهم تیرماه در تهران برگزار شد. افتتاحیه این کنگره با خواندن غزلی از شفیعی کدکنی شروع شد.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۲:۲۰

    به مناسبت سالگرد مشروطیت: چرا مشروطه، مشروطه نشد؟! / عبدالحسین آذرنگ

    فاصله‌ی زمانی میان فرمان مشروطه و آغاز جنگ جهانی اول حدود ۸ سال بود، آن هم سال‌هایی همراه با این مشکلات، مشکلاتی که می‌توانست هر دولتی، حتی دولت‌های بسیار نیرومند، را از پا درآورد، تا چه رسد به دولت برآمده از جنبش و انقلابی که با اختلافات داخلی، پراکندگی، نداشتن تشکیلات و سازمان کارآمد، رهبری نامنسجم و کیسه‌ی خالی دست به گریبان بود.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۲:۰۰

    دانشجویان بیشترین شاکیان وزارت علوم/ مهمترین دلایل اعتراضات

    براساس گزارش دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم در سال ۹۶، بیشترین شکایت دریافت شده توسط این دفتر مربوط به دانشجویان بوده است.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۱:۴۰

    «گلشنی» بازنشسته می‌شود/ مخالفت هیأت امنا با بازنشسته نشدن

    رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: دکتر گلشنی در آستانه ۸۰ سالگی قرار دارد و اکنون بالاترین سن را در میان اعضای هیات علمی این دانشگاه به خود اختصاص داده است.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۱:۲۰

    بازنگری آیین نامه تحصیل همزمان/ اعلام رشته های جدید بزودی

    مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی از بازنگری آیین نامه تحصیل همزمان دانشجویان استعداد درخشان در ۲ رشته خبر داد و گفت: رشته های کلیدی برای تحصیل همزمان دراولویت قرار می گیرند.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۱:۰۰

    نشست «ضیافت افلاطون به نزد لئو اشتراوس» برگزار می‌شود

    جلسه نقد و بررسی کتاب ضیافت افلاطون به نزد لئو اشتراوس در کافه کتاب پرنده آبی برگزار می‌شود.

  • بشیریه ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۰:۵۲

    حلقۀ مفقودۀ پیشۀ سیاستگری در ایران امروز؛

    غفلت از غایات

    اگرچه مدعای اصلی بشیریه در جامعۀ ایرانی نسبتاً جدید و کمتر مورد بحث و تفسیر واقع شده است، اما هم در فضای آکادمیک داخلی و هم در فضای آکادمیک جهانی نمونه‌هایی دیگر از چنین مدعایی در طی دهه‎های اخیر مطرح شده است. برای نمونه، «عباس منوچهری» ازجمله محققینی است که در سال‌های اخیر تحقیقات مبسوطی در خصوص ضرورت بازگشت به «تفکر هنجاری» (normative thought) انجام داده است.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۰:۴۰

    کتابی که سعی می‌کند آن چیزی را که از خاطرات شهرنشینان رفته افشا کند

    اهرابیان صدر در نشست نقد و بررسی کتاب «حافظه شهری (تاریخ و فراموشی در شهر مدرن)» گفت: کتاب فقط به کالبد و بناهای شهر محدود نمی‌شود و تحلیلی از رمان‌ها و داستان‌های شهری به مثابه بخشی از تاریخ شهر را ارائه می‌کند. در کتاب بیان می‌شود که چگونه حافظه شهری خیلی وقت‌ها یادآوری گذشته نیست و گاهی بسیاری از چیزها را از یاد می‌برد. کتاب سعی می‌کند آن چیزی را که از خاطرات شهرنشینان رفته افشا کند.

  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۷ ۱۰:۲۳

    دیالوگ سوفسطایی افلاطون در ایران هرگز به زبان یونانی خوانده نشده است!

    علیرضا ساعتی معتقد است دیالوگ سوفسطایی افلاطون در ایران را می‌توان گفت که به زبان یونانی یا با ترجمه از زبان یونانی هرگز خوانده نشده است! جالب است که افلاطون از معدودین دوره باستان است که منسجم‌ترین بدنه آثار از او باقی مانده و ارسطو بد شانس‌ترین فلاسفه، اما عملا بقای ارسطو در فکر و فرهنگ دوره بعد از خود بیش از افلاطون بوده است!