نمایش همه
  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۷:۰۰

    لحظه‌های «سنت»؛ دقیقه‌های «مدرن»/ تأملی بر اهمیت «زمان» در نظام فلسفی نیچه

    نیچه همه توان فلسفی خود را به‌کار می‌گیرد تا «رابطه فرد با زمان» را پروبلماتیک کند. مفهوم «بازگشت جاودان» نیچه پاسخی به مسأله «گذار» است. هدف نیچه برانگیختن انسان است تا به زندگی آری بگوید و از این طریق به آنچه هست تبدیل شود. این مهم از راه چیرگی بر «زمان» میسر می‌شود. نیچه می‌گوید: «همواره بر اساس قاعده‌ای عمل کن که بخواهی آن قاعده تا ابد بازگردد و رجعت کند». عمل بر طبق قاعده‌ای خاص مستلزم تعیین نسبت خود با زمان و چیرگی بر آن است.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۶:۴۰

    رئیس شورای ارزشیابی و نظارت تئاتر تغییر کرد

    «سید وحید فخر موسوی» به عنوان رئیس شورای ارزشیابی و نظارت اداره کل هنرهای نمایشی از شهرام کرمی حکم گرفت.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۶:۲۰

    تقویم جذب سالانه دانشگاه‌ها اصلاح شد

    جلسه ۲۰۱ هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد که در این جلسه تقویم جذب سالانه دانشگاه ها اصلاح شد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۶:۰۰

    پرفروش‌ترین کتاب‌های آمازون در سال ۲۰۱۸

    سایت آمازون به عنوان بزرگترین کتاب‌فروشی آنلاین دنیا فهرست ۱۰ کتاب پرفروش سال ۲۰۱۸ خود را منتشر کرد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۵:۲۰

    شماره جدید فصلنامه سیاست متعالیه منتشر شد

    بیست و شماره «فصلنامه سیاست متعالیه» توسط انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه قم منتشر شد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۵:۰۰

    ضرورت توجه به نیازهای کشور در اولویت پژوهشی دانشگاه‌ها

    رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: اگرچه تولید مقاله در دانشگاه ها برای ارتقا سطح علمی کشور لازم است اما باید در کنار این فعالیت‌ها مسائل و نیازهای جامعه را به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار داد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۴:۴۰

    صدور مجوز ۱۶ نشریه جدید در دانشگاه تهران تایید شد

    جلسه ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد و با صدور مجوز ۱۶ نشریه جدید موافقت شد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۴:۲۰

    تدوین شبکه فناوری در دانشگاه تهران

    رئیس دانشگاه تهران از تدوین شبکه فناوری در این دانشگاه خبر داد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۴:۰۰

    ششمین شب علوم انسانی برگزار می شود

    ششمین شب علوم انسانی عصر اندیشه با موضوع پسااستعمارگرایی با حضور ناصر فکوهی و رونمایی از مستند «در جست‌وجوی وطن شرقی» برگزار می شود.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۳:۴۰

    همزیستی میان ادیان باید گسترش یابد/ اصول مشترک ادیان

    کاوند گفت:مفهوم همزیستی میان ادیان باید گسترش یابد تا باعث از بین بردن تنش‌ها و ممانعت از پاره شدن ریسمان اتحاد و صلح میان ادیان و ملت‌ها باشد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۳:۲۰

    آکادمی بین المللی علوم و تکنولوژی ایران مجوز فعالیت ندارد

    وزارت علوم اعلام کرد: آکادمی بین المللی علوم و تکنولوژی ایران فاقد هرگونه مجوز فعالیت علمی و پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات وفناوری است.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۳:۰۰

    آخرین وضعیت راه اندازی دانشگاه «فرشچیان» در دانشگاه آزاد

    مسئول راه اندازی دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی فرشچیان گفت: جلسات تدوین سند چشم انداز، نظام نامه آموزشی، آیین نامه جذب دانشجو و استاد این دانشگاه طی ۴ ماه آینده تدوین می شود.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۲:۴۰

    کارهای تحقیقاتی سازمانها با کمک دانشگاهها اجرا می شود

    وزیر علوم با بیان اینکه بودجه پژوهشی وزارت علوم محدود است، گفت: آمادگی داریم کارهای تحقیقاتی دانشگاهی را با تمام سازمان ها به مرحله اجرایی برسانیم.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۲:۲۰

    کدام بخش صداوسیما بیشترین بودجه را می‌بلعد؟

    تهیه‌کننده برنامه «مشاعره ملی» معتقد است که بیشترین هزینه صداوسیما صرف حقوق و دستمزد نیروی انسانی اداری می‌شود؛ در حالی که صداوسیما سازمانی فرهنگی و هنری است و هدف تولید برنامه و محتوا برای مخاطبان است.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۲:۰۰

    حاشیه‌های مسجد مجاور تئاتر شهر از نگاه معمار آن

    معمار مسجد مجاور تئاتر شهر با تاکید براینکه بسیاری از حاشیه‌های پیش آمده درباره این پروژه از سر ناآگاهی بوده است، گفت:‌ این ساختمان به یک فرد دانا و حکیم نیاز دارد تا از ابتدا در جریانش باشد و بتواند تصمیم درستی برای کاربری آن بگیرد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۱:۴۰

    جزئیات اعطای کارت‌های اعتباری به کارکنان و اعضای هیأت علمی ابلاغ شد

    معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد دستورالعمل اعطای کارت‌های اعتباری بانک ملی به کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه را ابلاغ کرد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۱:۲۰

    کپی‌کاری پایان‌نامه‌های دانشجویی‌ مصداق تخلف است/ با دانشجویان و اساتید متخلف برخورد می‌کنیم

    رئیس دانشگاه تهران کپی‌برداری از پایان‌نامه‌های دانشجویی را یکی از مصادیق تخلف پژوهشی عنوان کرد و گفت: دانشجویانی که در رساله‌ یا پایان‌نامه خود کپی‌برداری کرده باشند متخلف شناخته شده و مطابق آئین‌نامه‌های مربوط با آنها برخورد می‌شود.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۱:۰۰

    طاهری: دبیرسیاقی را نمی‌توان فرهنگ‌نگار دانست

    طاهری می‌گوید: وقتی کتاب‌های دانشمندانی چون فروزانفر، زرین‌کوب، بهار و غلامحسین یوسفی را می‌خوانیم، خیلی تحت‌تاثیر قرار می‌گیریم و زمانی که خودشان را می‌بینیم، این شخصیت‌شان رنگ می‌بازد اما درباره دبیرسیاقی عکس آن بود. شاید علم دبیرسیاقی آدم را شیفته خودش نمی‌کرد، اما شخصیت دبیرسیاقی بسیار آدم را شیفته خودش می‌کرد.

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۰:۴۰

    فریدون مجلسی: نباید منافع ملی را با حقوق ملی خلط کنیم

    مجلسی با تاکید بر تفاوت میان حقوق ملی و منافع ملی گفت: «ما باید تفاوت حقوق ملی با منافع ملی را درک کنیم. این خلطی بود که مصدق هم انجام داد. منافع ملی قابل شمارش است و تبدیل به ریال و عدد می‌شود. حقوق ملی ادعای ماست و مبهم است.» متقی نیز گفت: «از سال ۲۰۰۳ به بعد نوع رابطه ایران و آمریکا جدال استراتژیک است. ایران نقش اجتناب‌ناپذیر موازنه ساز را پس از ۲۰۰۳ برعهده گرفت اما نکته این است که ادبیات ما در سیاست خارجی ظرافت ندارد.»

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۴ ۱۰:۱۵

    صدام حسین از نگاه یک سوررئالیست

    علاء بشیر اگرچه در فصل‌های مختلف کتابش به ضعف در مدیریت کشور، فساد همه‌گیر در خانواده رئیس‌جمهوری و کوتاهی‌های صدام اشاره‌های مکرر دارد اما با حساسیت عجیبی سعی کرده تا حد امکان مسئولیت خرابی‌ها را از صدام دور نگه دارد.

  • موسی اکرمی ۱۳۹۷/۱۰/۰۴

    گفت‌وگو با موسی اکرمی در مورد احمد فردید (۱)؛

    کاریفیلوسوفیکاتور: کمدی-تراژدی فلسفه‌ناخواندۀ فلسفه‌ستیزی که در فلسفه مقام استادی یافت

    فردید به منابع فکری خود نیز رحم نکرد. شاید تنها و تنها هایدگر استثناء باشد. او کشف کرد که ابن عربی یک چشم تصوف را کور کرد و چشم دیگر را گذاشت تا بعداً ملاصدرا کور کند! او با قدرناشناسی تمام کربن را جاسوس و عضو شش لژ فراماسیونری اعلام کرد. این گونه بود که به نظر آمد کسانی از عقلا که با دقت بیشتری افکار و رفتار فردید را می‌نگریستند دریافتند که او چندان آدم جدی‌ای نیست. چنین بود که حتی کسانی که روزی فردید را قبول داشتند در باره‌اش از تعبیر شارلاتان و شارلاتانیسم استفاده کردند.