شناسهٔ خبر: 8907 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

نقش دانشگاه در ارتقای فرهنگ جامعه

یک استاد فلسفه و علوم سیاسی در دانشگاه دوک آمریکا با اشاره به اینکه مشرق زمین نقش مهمی در توسعه و گسترش آموزش دانشگاهی داشته است گفت: در حال حاضر بسیاری از دانشجویان و اساتید شرقی به دانشگاه‎های آمریکایی و اروپایی مهاجرت می کنند.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از مهر؛ پروفسور "مایکل آلن گلسپی" استاد فلسفه و علوم سیاسی در دانشگاه دوک آمریکا در خصوص نقش دانشگاه در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه گفت: هم دانشگاههای سنتی و هم دانشگاههای مدرن به عنوان ابزار و وسیله ای برای حفظ و گسترش فرهنگ و تمدن بوده اند.

مؤلف "نیهلیسم بعد از نیچه" تأکید کرد: دانشگاهها در حقیقت جایی هستند که علم و معرفت انباشته می شوند و تعابیر قدیم از علم و معرفت مورد تفسیر جدید قرار می گیرند.

وی در ادامه یادآور شد: همچنین دانشگاه جایی است که علوم و معارف جدید کشف می شوند. در این محیط است که تعاملات فکری رخ می دهد. تعملات فکری در محیط دانشگاه سریعتر و جلوتر از بقیه جامعه است.

مؤلف "بنیان تاریخ" تصریح کرد: به طوری که می توان گفت محیط دانشگاهی و آکادمیک جلوتر از بقیه جامعه حرکت می کند و فرهنگ حاکم بر آن جلوتر از فرهنگ عمومی جامعه است.

گلسپی در ادامه یادآور شد: دانشگاههای مدرن برای اولین بار در آلمان به وجود آمدند. بعد ایالات متحده آمریکا و سایر کشورهای اروپایی از آن تقلید کردند.

برنده جایزه لئواشتراس در پایان تصریح کرد: مشرق زمین نقش مهمی در توسعه و گسترش آموزش دانشگاهی داشته است. در حال حاضر نیز شرق نقش مهمی در آموزش دانشگاهی دارد. در حال حاضر بسیاری از دانشجویان و اساتید شرقی به دانشگاههای آمریکا و اروپایی مهاجرت می کنند.
مایکل گلسپی استاد فلسفه و علوم سیاسی در دانشگاه دوک آمریکا است. حوزه‌های تخصصی او فلسفه سیاسی، فلسفه قاره‌ای مدرن و تاریخ فلسفه سیاسی است. وی همچنین در حوزه‌های نظریه‌های سیاسی، ایده‌آلیسم آلمانی و اگزیستانسیالیسم صاحبنظر است. گلسپی صاحب آثار و کتابهای بسیاری در حوزه فلسفه و اندیشه سیاسی است.هگل، هایدگر، بنیان تاریخ و "نیهیلیسم قبل از نیچه" از جمله کتابهای او هستند.

نظر شما