نمایش همه
  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۷:۰۰

    فیلسوف زندگی؛ گفت وگو با دکتر رضا داوری

    غرب‌محوری صرف یک داعیه نیست که با آن مخالف باشیم و با مخالفت خود آن را از میان برداریم. البته با داعیه غرب‌محوری می‌توان مخالف بود، اما غرب‌محوری نظر نیست، بلکه غرور قدرت است.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۶:۴۰

    اساتید نمونه کشوری معرفی و تقدیر شدند

    با حضور وزیر علوم ۱۰ نفر از اساتید به عنوان اعضای هیات علمی نمونه کشوری مورد تقدیر قرار گرفتند.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۵:۲۰

    دموکراسی نزد شایگان

    شایگان دموکراسی را محصول روشنگری و نگاه نقادانه می‌داند که با «انسان اجتماعی» همخوانی بیشتری دارد. او دموکراسی را به قلمرو یا عرصه «تحلیل فرهنگی» می‌برد و می‌گوید دموکراسی نیازمند تغییر روحیه فرهنگی و رویه ذهنی است.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۵:۰۰

    وزیر علوم: بودجه ۹۷ انتظارات دانشگاه‌ها را برآورده نمی‌کند

    وزیر علوم با تاکید بر اینکه بودجه سال آینده دانشگاهها انتظارات این مراکز را برآورده نمی‌کند، گفت: متاسفانه رقم خوبی از درآمدهای کشور به عنوان بودجه های پژوهشی نیز در نظر گرفته نشده است.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۴:۴۰

    این یک روش عملی برای فیلم‌نامه‌نویسی است، نه علمی!

    تازه‌ترین اثر تالیفی احمد طالبی‌نژاد به نام «می‌خواهم فیلم نامه بنویسم» به تازگی از سوی نشر چشمه منتشر شده که یکسری راهکارهای عملی برای نوشتن فیلم‌نامه ارائه می‌دهد.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۴:۲۰

    در نشست «کارنامه ژوکوفسکی» مطرح شد: اگر واژه‌ای بمیرد، سوگی‌ است بزرگ و فراگیر!

    میرجلال‌الدین کزازی در نشست «کارنامه ژوکوفسکی» گفت: مرگ واژه کاری خرد و خام نیست. بزرگی، دلبندی از دودمانی می‌میرد. اگر واژه‌ای بمیرد، سوگی‌ است بزرگ و فراگیر. زیرا واژه با مرگ خویش، پاره‌ای از فرهنگ و تاریخ ایران را می‌میراند. به ویژه در این دوران که رسانه‌های عمومی، واژگان را می‌فرسایند.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۴:۰۰

    رادیکال‌های موافق و مخالف جهانی‌شدن چه می‌گویند؟

    محبوبه مهاجر می‌گوید: ریتزر در دانشنامه جهانی‌شدن کوشیده تا نگرش جامع خود را حفظ کند و همه ابعاد جهانی‌شدن را در نظر بگیرد و تلاش او هم در این دانشنامه گردآوری تمامی نظرات اعم از مخالف و موافق حتی رادیکال در این حوزه بوده است.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۳:۴۰

    جشنواره‌ای که مدام شکل عوض می‌کند

    گویا جشنواره فیلم فجر در عمر سی‌وشش ساله خود قرار نیست سیاست و روندی ثابت داشته باشد.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۳:۲۰

    فروید با «سه رساله درباره نظریه جنسی» به کتابفروشی‌ها آمد

    زیگموند فروید در کتاب «سه رساله درباره نظریه جنسی و نوشته‌های دیگر در همین موضوع» به تببین نظریه جنجال برانگیز خود درباره عقده ادیپ و الکترا پرداخته که به نوعی پایه و اساس اندیشه‌های این روانکاو بزرگ و تاثیر گذار در تاریخ این علم است.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۳:۰۰

    بررسی یک نیازمندی در عدالت آموزشی

    طراحی و توسعه اکوسیستم همه برنده مبتنی بر ICT در حوزه آموزش

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۲:۴۰

    انتشار مجموعه کامل آثار «باخ» برای اولین بار در ایران

    انتشارات تمدن علمی برای اولین بار در ایران مجموعه کاملی از آثار یوهان سباستیان باخ برای گیتار را در کتابی با عنوان «مجموعه‌ی کامل آثار یوهان سباستین باخ برای گیتار کلاسیک» منتشر کرد.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۲:۰۰

    ماکوندو: عروسک‌گردانی برای درک ساحت‌های هستی

    انصاری این نمایش را طوری کارگردانی می‌کند که بزرگ‌سال و خردسال در تمام لحظات نمایش بتوانند «کودک» خود را بازیابند و با دمیدن غریزه «بازی» در ساحت‌های هستی خود، بازنگری کنند و شاید، لحظه‌ای هم که شده، امکان دگرگونی در ساحت‌ها را بررسی کنند.

  • فیلمر ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۱:۴۸

    بهزاد جامه‌بزرگ/ نگاهی به کتاب «پدرسالار یا قدرت طبیعی شاهان» رابرت فیلمر؛

    استدلال علیه جمهوری

    حامیان پارلمان و مدعیان حکومت قانون که بر این نظر استوار بودند پیدایش اولیۀ قوانین به منظور مهار و تعدیل قدرت بیش از حد شاهان بوده است، از نظر فیلمر سخت در اشتباهند، چراکه قوانین نه برای مهار پادشاهان بلکه اهرمی برای مهار مردم است که بیش از آنکه در حکومت‌های پادشاهی جلوه کند، بیشتر مورد نیاز حکومت‌های جمهوری است تا عنان کار در غیاب اقتدار پادشاه از دست نرود.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۱:۴۰

    جزئیات خود متن، تعیین‌کننده‌ شیوه‌ مناسب برای نقد است

    حسین پاینده می‌گوید: ممکن است بعد از خواندن یک رمان به این نتیجه برسیم که تاریخ‌گرایی نوین بهترین شکل پرداختن به آن متن است، حال آن‌که رمان دیگری را بتوان با نظریه فرمالیسم یا روانکاوی بهتر نقد کرد. در واقع، این جزئیاتِ خودِ متن است که تعیین‌کننده‌ شیوه‌ مناسب برای نقد آن می‌شود.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۱:۲۰

    نشست‌ «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی در ایران» برگزار می شود

    نشست «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی در ایران» روزهای ۱۶ و۲۳ بهمن‌ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۱:۰۰

    فیلسوف چکمه پوش روانه بازار نشر شد

    کتاب «فیلسوف چکمه پوش؛ نقد و بررسی مبانی هستی شناختی و معرفتی نظریه‌ جامعه باز کارل پوپر» به قلم حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم و به همت نشر معارف منتشر شد.

  • کوندو ۱۳۹۶/۱۱/۱۵

    گفت‌وگو با پرفسور نوبوآکی کوندو، ایران‌شناس ژاپنی؛

    به چالش کشیدن دیدگاه رایج تفکر مدرن در ایران قرن نوزدهم

    کتاب قانون اسلام و جامعه ایران اولین کتاب در مورد رابطۀ بین شریعت (قانون اسلام) و جامعۀ ایران در قرن نوزدهم میلادی است که در آن جنبه‌های حقوقی جامعۀ شهری در ایران و بافت اجتماعی را به بحث گذاشته‌ام. اتفاقی که در روندی سیاسی رخ داد تا آشکار سازم مقامات چگونه فقه را در جامعه اجرا می‌کرده‌اند و رعایا چطور از فقه بهره‌برداری می‌نموده‌اند و چگونه فقه جامعه را سامان‌دهی و تنظیم می‌کرده است.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۰:۴۰

    منشأ اندیشه مقام حضور است/ مرز نفس ناطقه گسترده تر از مرزهای دانش

    دینانی گفت: وسعت نفس ناطقه انسان از اقیانوس بیشتر است. مساحت اقیانوس را می‌توانید اندازه بگیرید، اما نفس ناطقه را نمی‌توانید اندازه بگیرد. مرز نفس ناطقه از مرزهای دانش هم گسترده تر است.

  • ۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۰:۳۰

    از وضعیت ساماندهی کنکور رضایتی نداریم

    عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ساماندهی کنکور گفت: ما از پیشرفت کار در این خصوص راضی نیستیم، وزارت علوم باید در این بخش سرعت عمل بیشتری داشته باشد.