به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از مهر؛ محمد حسین مجلس آرا گفت: تعداد مدارک جعلی که در سال گذشته به هنگام بررسی و ارزیابی توسط کارشناسان اداره کل امور دانش آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شناسایی شده کمتر از ۱۰ مورد بوده یعنی کمتر از انگشتان دست بوده است.
وی افزود: کلیه مدارک دانشگاههای خارج کشور که جهت ارزشیابی و اعتبارسنجی به اداره کل امور دانش آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه می شود باید مهر صحت و صدور سفارت جمهوری اسلامی در آن کشور خارجی را داشته باشد همچنین با توجه به استعلامی که از دانشگاه مذکور می شود و نوع کاغذ مدارک دانش آموختگان و فعالیت هایی دیگری که صورت می گیرد امکان جعل مدارک تقریبا امکان پذیر نیست.
مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان افزود: با دقتی که کارشناسان اداره کل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان دارند اگر هم مدارک جعلی ارایه شود با سرعت شناسایی می شود.
وی افزود: در سال گذشته ۳هزار و ۳۰۰ مدارک دانش آموختگان توسط اداره کل امور دانش آموختگان ارزیابی شد و امسال پیش بینی ما این است که ۳هزارو ۵۰۰ مدرک ارزیابی شود.
وی ادامه داد: اکثریت مدارکی که سال گذشته ارزیابی شد در حوزه کارشناسی ارشد و دکتری بود.
مجلس آرا افزود: سال گذشته مدارک دانش آموختگان از ۵۸ کشور خارجی ارزیابی شد که بیشترین تعداد مدارک ارزیابی شده از کشورهای هندوستان، مالزی، انگلستان، اکراین، امریکا، کانادا، ایتالیا، استرالیا، آلمان، تاجیکستان، آذربایجان و ارمنستان بود.
نظر شما