به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از مهر، دکتر ابوالقاسم گرجی مشاور و معاون اجرایی معاون آموزشی وزیر بهداشت افزود: نوآوری در بین دانشجویان، بحث مطرح در تمام المپیادهای دنیا است و شکوفایی نسل جوان نخبه کشور و شناسایی نفرات برگزیده در چهار حیطه المپیاد باعث افزایش انگیزه و نوآوری در بین دانشجویان خواهد شد.
وی با اشاره به جزئیات ششمین المپیاد علمی دانشجویان کشور یادآور شد: در دومین روز المپیاد حدود ۹ آزمون برگزار شده که پاسخ آنها آماده شده و در اختیار مسئولان المپیاد قرار گرفته است.
معاون اجرایی معاون آموزشی وزیر بهداشت یادآور شد: برای برگزاری هر المپیاد یک سال زمان نیاز است از همین رو برنامه ریزی برای المپیاد سال آینده انجام گرفته و برخی از حیطه ها تغییر می کند.
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشكي ايران خاطرنشان کرد: در این المپیاد تقریبا حدود ۱۰ تیم وضعیت موجود المپیاد، سوالات مطرح شده در آزمون، نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدید ها را بررسی می کنند و برای رفع نقاط منفی و ارتقای نقاط مثبت برای المپیاد سال بعد برنامه ریزی می شود.
گرجی از نکات خیلی مهم در برگزاری المپیاد را دادن اعتماد به نفس به شرکت کنندگان دانست و گفت: مسئولان دانشگاه و نمایندگان در افزایش آرامش روحی به دانشجویان چه در خوابگاهها، محیط دانشگاهی و حتی قبل و بعد از برگزاری آزمون می توانند کمک کننده باشند که شرکت کنندگان در آزمون با کمترین مشکل مواجه شوند.
وی در مورد نحوه سوالات و تصحیح برگه های آزمون گفت: بیش از ۶۰ نفر از اساتید سراسر کشور سوالات آزمون را طراحی کردند و نزدیک به ۴۰ نفر از آنها هر روز در محل آزمون حضور دارند و سوالات را به صورت دستگاه های مارک خوان و اسکنر تصحیح می کنند و سوالات از طریق سیستم رایانه ای تصحیح می شود.
معاون اجرایی معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره افزایش جوایز این دوره از المپیاد نسبت به سال گذشته گفت: امسال تعداد جوایز و نفرات برگزیده افزایش یافتند و به ۲۰۴ نفر مدال طلا، نقره و برنز اهدا خواهد شد که به ۱۰درصد نفرات مدال طلا، ۱۵ درصد مدال نقره و ۲۵ درصد مدال برنز تعلق و به تعدادی از دانشجویان برتر لگوی ششمین المپیاد علمی دانشجویان کشور المپیاد به عنوان جایزه اهدا می شود.
نظر شما