به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ دکتر سعید معیدفر با یادآوری «قانون رفتن به خارج از کشور برای زنان» افزود: خانمها برای خارج رفتن باید متاهل میشدند، بنابراین عدهای را پیدا میکردند و پولی به آنها میدادند که ازدواجی صوری بین آنها شکل بگیرد و مشکل حل میشد. قانونگذار هم میدید که قانون تاثیرش را از دست داده است.
وی با بیان اینکه ممکن است برای این طرح هم اتفاقی مشابه مساله خارج رفتن بیفتد ادامه داد: اگر افراد مجرد را برای هیئت علمی شدن نپذیرند دو نفر مصلحتی با هم ازدواج میکنند که نتیجه آن بالارفتن میزان طلاق است؛ چون قبلا افراد سعی می کردند وقتی شرایط لازم را داشتند ازدواج کنند، حالا میبینند وقتی میخواهند جایی استخدام شوند قانون آنها را منع کرده است قانون را دور میزنند و ازدواج صوری ثبت میکنند.
معیدفر اجرایی شدن این ماده را روشی نادرست دانست و گفت: در بحث جمعیت تصمیمات متعددی گرفته شده و پیامدهای آن را که خیلی سخت و دردآور خواهد بود باید مدتی بعد مجلس و دولتی دیگر با فلاکت جمع کند. همه باید سعی کنند سنت حسنه ایجاد کنند نه اینکه کاری کنند مصیبت آن تا دهها سال ادامه یابد.
این استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ماده مطرح شده را برخلاف قانون اساسی نیز دانست و اظهار کرد: کدام بخش قانون اساسی کامل اجرا میشود؟ مجلس که قانونگذار است و باید بیشتر از بقیه عامل به قانون اساسی باشد متاسفانه از قانون تخلف میکند. برای همین است که مردم عادی هم برای قانون اهمیتی که باید قائل نیستند؛ به عبارت دیگر اگر حرمت مسجد را متولی آن حفظ نکند مردم عادی هم حفظ نمیکنند.
نظر شما