شناسهٔ خبر: 24719 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

اولتیماتوم رییس دانشگاه آزاد برای جذب هیات علمی تا پایان آذر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بر جذب هیات علمی توسط واحدهای دانشگاهی تا پایان آذر ماه تاکید کرد.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ رییس دانشگاه آزاد در جلسه هماهنگی اجرای اهم برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور هیات رئیسه، نمایندگان تام الاختیار رییس دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان هماهنگی استان ها و دبیران هیات امناهای استانی برگزار شد، با تاکید بر جذب هیات علمی تا پایان آذر ماه توسط واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: درغیر اینصورت واحدهای دانشگاهی نمی توانند در بهمن ماه در رشته محل های جدید، دانشجوی جدید جذب کنند و در صورت عدم جذب هیات علمی توسط واحدها تا اردیبهشت ماه آتی رشته محل های واحدها تعلیق خواهد شد.

 

دانشگاه آزاد اسلامی پرچمدار خیزش علمی و آموزشی کشور است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این موضوع که ایران در حال بازسازی تمدن علمی و اسلامی است، تصریح کرد: بسیار مفتخرم که اعلام کنم امروز دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به پتانسیل ها و امکانات موجود پرچمدار خیزش علمی و آموزشی کشور است.

دکتر میرزاده خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند استمرار حرکت علمی پرشتاب یک نیاز واقعی برای کشور است و ما برای دور زدن تحریم ها و موفقیت در مقابل دشمنان ایران و اسلام راهی جز توسعه علمی کشور نداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری فلسفه، پایه و منطق اصلی حرکتهای دانشگاه آزاد اسلامی است، عنوان کرد: حرکتهای دانشگاه آزاد اسلامی بر برنامه های بالادستی از جمله سند چشم انداز، سند علم و فناوری و نقشه جامع توسعه علمی کشور و مصوبات هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی که به تایید رئیس هیات موسس آیت الله هاشمی رفسنجانی رسیده است، استوار است.

 

کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به هدف های دانشگاه نباید لحظه ای بیکار باشند

دکتر میرزاده در ادامه جلسه با اشاره به آیه قرآن "ان لیس للانسان الا ما سعی" تصریح کرد: بر اساس این آیه هرکس که تلاش کند جواب کارش را می گیرد.

دکتر میرزاده با بیان اینکه موفقیت های کشورهای توسعه یافته به دلیل داشتن تلاش و انضباط کاری بوده است، اظهار کرد: تلاش بی وقفه و انضباط لازمه کار در محیط دانشگاه است و در دانشگاههای برتر دنیا کسی را پیدا نمی کنید که لحظه ای بیکار باشد.

وی در ادامه افزود: قانون طبیعت و سنت های الهی نیز بر همین امر استوار است، بنابراین بر این اساس باید در دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به هدفهای خود لحظه ای بیکار نباشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه افزود: اگر می خواهیم دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه ایران تاثیر داشته باشد باید از روشهای قدیمی به سمت روش های جدید گام برداریم تا بتوانیم در توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ایران نقش داشته باشیم.

 

توسعه کیفی دانشگاه آزاد اسلامی ضرورت تداوم حیات دانشگاه

وی در خصوص اهم بحث های این جلسه به بحث توسعه کیفی اشاره کرد و گفت: ضرورت حیاتی برای تداوم حیات دانشگاه آزاد اسلامی توسعه کیفی دانشگاه آزاد اسلامی است.

دکتر میرزاده با بیان اینکه ما در خصوص توسعه کیفی دانشگاه آزاد اسلامی به وزارت علوم، دولت، دانشجویان و تمام مردم تعهد داریم، تصریح کرد: بر اساس این تعهدات مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی باید کار خود را با کیفیت بالا انجام دهد و از تمامی شما می خواهم در این امر با جدیت کامل گام بردارید.

وی در ادامه در ارتباط با توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: ذات توسعه تحصیلات تکمیلی مقارن با توسعه کیفی است، اما در صورتی محقق می شود که بتوانیم لوازم آن را مهیا کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه در کشور ۱۰ میلیون بی سواد وجود دارد، عنوان کرد: با این اوضاع جای تاسف دارد که مخالفان دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی داد سخن سر می دهند.

وی با بیان اینکه ما در جهان هم یک مسئولیتی داریم که از ماموریتهای ملی دانشگاههاست، گفت: سهم تولید علمی ایران در جهان کمتر از ۲ درصد است، بر این اساس باید بتوانیم تحصیلات تکمیلی را توسعه دهیم.

 

تلاش بی وقفه تمامی مجوعه دانشگاه آزاد اسلامی برای دستیابی به توسعه تحصیلات تکمیلی

دکتر میرزاده خطاب به هیات رئیسه، نمایندگان تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان هماهنگی استان ها و دبیران هیات امناهای استانی، اظهارداشت: باید در بحث توسعه تحصیلات تکمیلی تمام تلاش خود را بکار گیرید چرا که این امر یک کار جدی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دانشگاه بر اساس برنامه مصوب باید تا پایان سال ۹۴، ۵۳۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی داشته باشد، گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر به این عدد نزدیک شده ایم و اگر واحدهای دانشگاهی همکاری کنند و ابزار کار را مهیا کنند می توانیم به این عدد برسیم.

وی با تاکید بر اینکه برای ترم بهمن تنها واحدهایی می تواند دانشجوی جدید را در رشته محل های جدید پذیرش کنند که امکانات لازم را مهیا کنند، تصریح کرد: قطعا در صورت عدم وجود امکانات لازم از سوی واحدها از جمله جذب استاد و هیات علمی رشته محل های واحدها لغو خواهد شد.

دکتر میرزاده در این خصوص افزود: برای توسعه تحصیلات تکمیلی نمی توانیم اساتید حق التدریس را قبول کنیم چرا که آنها نمی توانند موجب تحول کیفی در دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی به اندازه تمام دانشگاههای دولتی و غیر انتفاعی دانشجوی تحصیلات تکمیلی دارد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به این موضوع افتخار می کند و باید برای حفظ این موضوع تمام تلاش خود را بکار گیرد.

وی ادامه داد: اگر می خواهیم دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی منطقه ای و جهانی سرآمد باشد راهی جز توسعه تحصیلات تکمیلی نداریم، البته باید در دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه تحصیلات تکمیلی ظرفیت سازی هراه با برنامه انجام گردد.

 

دستاوردهای طرح تجمیع دانشگاه آزاد اسلامی

وی در ادامه با اشاره به تجمیع واحدهای علوم تحقیقات با واحدهای مادر، عنوان کرد: هدف دانشگاه آزاد اسلامی از طرح تجمیع این بود که استاندارد سازی ها را بالا ببرد، هم افزایی انجام دهد و اساتید را بیشتر به کار گیرد.

وی با اشاره به دستاوردهای طرح تجمیع خاطر نشان کرد: ۱۴۲۹ رشته محل در مقطع دکتری و ۵۲۲۵ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد از مهم ترین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی بود.

 

کوچکترین تعللی در رسیدن دانشگاه به توسعه تحصیلات تکیملی پذیرفته نیست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید براین موضوع که تا اردیبهشت ۹۴ باید رشته محل های کارشناسی ارشد و دکتری با استانداردهای آموزش عالی ایران تطبیق داشته باشد، اظهار کرد: این کار شهامت و تلاش تمام شما را می خواهد، بنابراین نباید کوچکترین تعللی در این موضوع ایجاد شود.

وی در ادامه عنوان کرد: تغییر کاربری اراضی برای تبدیل به احسن کردن آنها موضوعی است که می تواند قسمتی از بودجه ۱۲ درصد واحدها را تامین کند.

دکتر میرزاده با تاکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان می توانند در حرکت دانشگاه به سمت توسعه موثر باشند، تصریح کرد: باید آیین نامه ای تدوین کرد که بر اساس آن اساتیدی که در اجرای طرح های دانش بنیان فعالیت می کنند ساعت همکاریشان به عنوان بخشی از ساعت موظفی ایشان قبول شود.

وی با اشاره به تشکیل مجمع نیکوکاران در دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: این مجمع می تواند موثر واقع شود و در مواردی از قبیل کمک به گرفتن پژوهانه، کمک هزینه تحصیلی، پرداخت شهریه دانشجویان کم بضاعت و خرید تجهیزات به کمک واحدهای دانشگاهی بیاید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید در استانها بانک مفاخر علمی استانی تشکیل شود، اظهار کرد: بزرگان علمی هر استانی باید توسط دانشگاه آزاد اسلامی مورد تجلیل و قدردانی قرار گیرند.

 

جذب هیات علمی در واحدها باید تا پایان آذر ماه

وی با تاکید براینکه باید فرآیند جذب متقاضیان هیات علمی تا پایان آذر توسط واحدها تکمیل شود، تصریح کرد: باید در واحدهای دانشگاهی مدرسین جایشان را به اساتید تمام وقت بدهند.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر واحدها تا پایان آذر نسبت به جذب هیات علمی اقدام نکنند در بهمن ماه نمی توانند از قانون جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی استفاده کنند و اگر این موضوع از طرف واحدها تا اردیبهشت هم ادامه یابد رشته محل واحدها تعلیق خواهد شد.

دکتر میرزاده در پایان خطاب به هیات رئیسه، نمایندگان تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان هماهنگی استان ها و دبیران هیات امناهای استانی گفت: امیدوارم ما در دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم پرچم دار توسعه علمی کشور باشیم و به دانشگاه آزاد اسلامی، انقلاب، امام، مقام معظم رهبری و تمامی مردم وفادار بوده و خودمان را فرزند ایران اسلامی بدانیم و دلمان برای کشور و دانشگاه آزاد اسلامی بسوزد.

نظر شما