به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایلنا؛ نشست خبری حسین نوشآبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه شنبه ۱۸ آذر ماه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
سخنگوی وزارت ارشاد با اشاره به اینکه بودجه فرهنگی در سال آینده رشد پیدا میکند گفت: نسبت به سال جاری رشد نسبی داریم. بودجه در سال گذشته ۵۲۰ میلیارد بود که در سال جدید دولت پیشنهاد ۷۷۰ میلیارد را به مجلس ارائه کرده است. البته پیشنهاد ما هزار میلیارد بود که دولت ۷۷۰ میلیارد را پذیرفته است. در همه حوزهها شاهد رشد بودجه هستیم. بحثها در حوزه پژوهش، فرهنگ، هنر و ارتباطات در سال آینده رشد خواهد کرد.
او با اشاره به بودجه حوزه سینمایی و تولید فیلمهای فاخر افزود: این حوزه در سال آینده از رشد بودجه برخوردار خواهد بود. در حوزه سازمان فرهنگ و ارتباطات هم شاهد رشد بودجه هستیم. همچنین بودجه برخی از سازمانهای دیگر که با فرهنگ و هنر مرتبط هستند مثل سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان نشر آثار امام، افزایش خواهد یافت. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رشدی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد نسبت به سال گذشته داشته است.
نوشآبادی در خصوص دهمین اجلاس سران کشورهای اسلامی گفت: این اجلاس با تدارک و برنامهریزی مناسب در موقعیت مناسب در تهران برگزار شد که پیامدهای مثبتی را به جا گذاشت. این حرکتی قابل تحسین بود، به طوری که ۱۸۰ نفر از نمایندگان مجلس از موفقیت این اجلاس تشکر کردند.
او افزود: بیانیهای که در پایان این اجلاس به امضاء اکثریت اعضاء رسید حاکی از همکاری اعضاء برای مقابله با جریاناتی است که جهان اسلام را تهدید میکند. این اجلاس در شرایطی برگزار شد که جهان اسلام، مبتلا به جریاناتی است که بخشی از کشورهای اسلامی را درگیر تحجرگرایی و اقدامات تروریستی کرده است.
نوشآبادی با بیان اینکه اگر امروز داعش در کشورهای اسلامی ظهور کرده به خاطر سیاستهای غرب و رژیم صهیونیستی است گفت: کشورهایی که قبلاً از این گروههای تروریستی حمایت میکردند امروز با آن مخالفت میکنند چرا که آتش آنها دامن خودشان را هم گرفته است.
او ادامه داد: یکی از خلاءهایی که رسانههای جهان دارد، عدم بهرهگیری از فناوری و نیروهای آموزشی است. در اجلاس سران اسلام تأکید بر بهرهبرداری از فناوریهای نوین ارتباطی و شبکههای اجتماعی در مقابله با نظام سلطه است. همگرایی رسانهای مورد تأکید اجلاس قرار گرفته است. متأسفانه یکی از ابزارهایی که امروز به دست جریانهای تروریستی افتاده، استفاده از فناوریهای نوین و شبکههای اجتماعی است. ما باید بتوانیم در مقابل موج رسانهای و تبلیغات رسانهای، برخورد شایستهای داشته باشیم.
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه، امروزه عدهای به نام اسلام و تحت نام اسلام جنایت میکنند، هیچ ربطی به اسلام ناب محمدی (ص) ندارند، افزود: یکی از دستاوردهای بزرگ اجلاس این بود که همه به این نقطه نظر واقف بودند که شعارهای اسلامگرایانه ربطی به اسلام ندارد. باید با ایدئولوژیهای اسلامگرایانه مقابله شود.
او در پایان گفت: تروریستها و افراطیگری، دین و مذهب و قومیت نمیشناسد. اگر این افراطیگری کنترل نشود ممکن است در کشورهای اروپایی هم ظهور پیدا کند. در این صورت مقابله با آنان وظیفه همه دولتها و ملتهاست. رسانههای جهان اسلام باید خلاء نظام رسانهای ناعدلانه جهان اسلام را پر کنند. منشأ بحران در خاورمیانه گروههای افراطی هستند. صلح و آرامش و ثبات وظیفه همه کشورهای اسلامی است. جمهوری اسلامی پیشتاز تلاش برای جهانی عاری از خشونت است.
نظر شما