به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ حمیدرضا شوشتری گفت: هنوز در جامعه ما جا نیافتاده است که می توان طرح های نوآورانه علوم انسانی را تجاری سازی کرد و از این طریق درآمدزایی داشت.
وی با بیان اینکه برخی افراد به عدم وجود نفع و سود در تجاری سازی طرح های علوم انسانی اعتقاد دارند، بیان کرد: خیلی از افراد فکر می کنند مباحث فرهنگی، قرآنی و مذهبی فقط هزینه زا هستند و باید این طرح ها به صورت غیرانتفاعی اجرایی شوند. همچنین برخی بر این باورند که یک طرح فرهنگی در جامعه باید خیرخواهانه انجام شود.
شوشتری یاداورشد: برای رفع این مشکل نیاز به فرهنگ سازی است و باید این فرهنگ سازی ابتدا از خانواده ها، آموزش و پرورش و سپس اموزش عالی آغاز شود.
وی با بیان اینکه علوم انسانی کاربردی است، تصریح کرد: با فرهنگ سازی می توان نگرانی خیلی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در زمینه درآمد زایی حوزه علوم انسانی را برطرف کرد چراکه این رشته، علاوه بر درآمدزا بودن اشتغال زا نیز هست.
شوشتری با بیان اینکه زیر شاخه های علوم انسانی با دید تجاری سازی در ایران مشخص نشده است، خاطرنشان کرد: اکنون ما در حال تدوین زیر شاخه های علوم انسانی با دید تجاری سازی هستیم. این کار با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است.
وی گفت: عدم تدوین آیین نامه تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان در حوزه علوم انسانی و فناوری های نرم یکی از مشکلات این حوزه به شمار می رود که این موضوع نیز در حال پیگیری است.
نظر شما