به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ نشست خبری بیست و چهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی دوشنبه پانزدهم آبانماه در محل خبرگزاری بینالمللی قرآن برگزار شد.
عادل تقوی با ارائه گزارشی از روند اجرایی بیست و چهارمین دوره از جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی، گفت: دانشجویان تا پایان شهریورماه سال جاری مهلت داشتند آثار خود را در قالب تالیف و ترجمه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، آثار پس از دریافت شرایط برای شرکت در جشنواره، در چهار مرحله داوری شدند و آثار برگزیده و شایسته تقدیر هفته آینده در دانشگاه تهران در حضور مسئولین دانشگاهی و فرهنگی تقدیر خواهند شد.
وی درباره آثاری که به دبیرخانه فرستاده شده، توضیح داد: حدود ۷۷۰ اثر، به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در مرحله اول ۱۰۰ اثر دارای ویژگی ورود به جشنواره نبودند و حذف شدند و در نهایت ۶۶۰ اثر به عنوان آثاری که برای شرکت در جشنواره را دارا هستند به مرحله داوری راه یافتند.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی افزود: این ۶۶۰ اثر از نظر کمی نسبت به سالهای گذشته، بیشترین تعداد آثاری بود که دریافت کردیم و نسبت به دورههای گذشته حدود پنج درصد افزایش تعداد آثار را داشتیم، از نظر کیفی هم با توجه به نظری که ارزیابان و داوران که از اساتید و هیات علمی دانشگاه ها هستند این آثار را ارزیابی کردند.
بیشترین تعداد آثار را در حوزه علوم انسانی داشتیم
تقوی در اعلام آثار برگزیده در حوزههای مختلف توضیح داد: بیشترین تعداد آثار را در گروههای مختلفی که برای جشنواره تعریف شده بود در حوزه علوم انسانی داشتیم، در حوزه علوم انسانی به تفکیک رشتههای مختلفی که آثار دریافت شدند، رشته حقوق با ۸۱ اثر، دین و فلسه با ۶۵ اثر و روانشناسی و علوم تربیتی با ۶۳ اثر، بعد از گروه علوم انسانی، در رتبه دوم گروه پزشکی و دام پزشکی با ۱۳۷ اثر تعداد بیشترین آثار، و در رتبه سوم گروه فنی و مهندسی با ۵۲ اثر را دریافت کردیم.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی توضیح داد: در توزیع آثار از لحاظ تفکیک تالیف و ترجمه، ۶۶ در صد آثار در حوزه تالیف و ۳۴ درصد هم ترجمه بود.
نظر شما