به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ این نخستین کتاب بی. ای. پاریس در مقام نویسنده است. کتاب «پشت درهای بسته» را سال ۲۰۱۶ در آمریکا انتشارات سنت مارتینز و در بریتانیا انتشارات میرا پابلیشینگ هاوس منتشر کردند.
در بریتانیا در هفته نخست انتشار بیش از ۱۰۰ هزار کپی از «پشت درهای بسته» فروخته و کتاب تاکنون در بیش از ۳۵ کشور منتشر شده است. «پشت درهای بسته» چند هفته در فهرست پرفروشهای نیویورک تایمز بود و تا ماه آوریل ۲۰۱۷ بیش از ۵۰۰ هزار نسخه از کتاب در آمریکا و بیش از ۸۰۰ هزار نسخه در بریتانیا به فروش رسیده است.
«پشت درهای بسته» داستان انتخابهای ماست، اشتباهات ما؛ داستان زندگیهای ما ورای ظاهری به غایت بینقص. خانم بی.ای.پاریس در نخستین تجربه نویسندگی ماجرایی جنایی و روان شناسانه را سرراست و شسته و رفته تعریف میکند اما قصه گویی جذاب است. ترس و تعلیق ماجرا گریبانتان را میگیرد و رهایتان نمیکند. حسن داستان قهرمان همدلی برانگیز آن «گریس» است. پشت درهای بسته داستان زوایای پنهان روح انسانی است، پلیدی است. با گریس میخندید و همراهش ترس را در رگهای تان احساس میکنید و در نهایت با خودتان میگوید پشت تمام درهای بسته دنیا داستان و رازی برای روایت هست.
در بخشهایی از کتاب میخوانیم: «آن روز در پارک تنها زنی نبودم که توجهام به جک جلب شد. با این حال محتاطترین شان بودم. بعضیها مخصوصاً زنان جوان راحت به جک لبخند میزنند تا توجهاش را جلب کنند؛ دختران نوجوان نخودی میخندیدند و دستانشان را جلوی دهان شان گرفته و هیجان زده پچپچ میکردند که او باید یک ستاره سینما باشد. خانمهای مُسنتر تحسین کنان به او مینگریستند، خیلی به ندرت مردی قدم زنان از کنارشان میگذشت که از نظر آنها خواستنی باشد. حتی مردان هم جک را نگاه میکردند وقتی از دل پارک عبور میکرد یک بیقیدی شکوهمندانه در او وجود داشت که نمیشد ازش چشم پوشید. تنها کسی که بی اعتنا به جک باقی ماند؛ مایلی بود».
کتاب «پشت درهای بسته» نوشته بی. ای. پاریس با ترجمه ارغوان اشتری از انتشارات مهرگان خرد در ۱۰۰۰ نسخه، ۳۸۰ صفحه و قیمت ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان منتشر شد.
نظر شما