به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از تسنیم؛ حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی در مراسم تجلیل از فعالان رسانهای سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با قدردانی از همه اصحاب رسانه در امر اطلاع رسانی سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن، گفت: خدا را شاکریم که به برکت انقلاب اسلامی، قرآن و اسلام با نعمت بزرگ خداوند، قرآن کریم آشنا شدهایم. این اولین نعمتی است که خداوند انسانها را به آشنایی با آن گوشزد میکند.
نباید ابراز رضایت رهبری از برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن ما را دچار غرور کند
وی با اشاره به دیدار مسئولان برگزاری این مراسم، متسابقان و جامعه قرآنی با مقام معظم رهبری، افزود: ایشان از روند برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم و از انجام این برنامه قرآنی که متعلق به قرآن و نظام جمهوری اسلامی است، ابراز رضایت و خرسندی کردند و این موضوع را بزرگترین افتخار و موفقیت برای همه ما دانستند که باید قدر آن را بدانیم.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه، تصریح کرد: البته نباید از ابراز رضایت و خرسندی مقام معظم رهبری احساس غرور کنیم بلکه باید با احساس مسئولیت بیشتر ، گامهای بیشتر و بلندتری را در برگزاری مسابقات برداریم تا رضایت و سپاسگزاری معظم له را در عمل نشان دهیم .
به دلیل عدم وجود شاخص در برگزاری مسابقات قرآنی معمولا ضعفها مشخص نمیشود
محمدی با بیان اینکه برگزاری این دوره مسابقات قطعا با ضعفها و قوتهایی همراه بوده است که در جلسات جمعبندی ستاد برگزاری و ستادعالی مسابقات بررسی شده است، گفت: باید برای سال ۹۴ و برگزاری سیو دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن شاخص گذاری کنیم و بدانیم کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی مسابقات بناست در این دوره به چه جایگاه و دستاوردهایی برسد تا در پایان بتوانیم ارزیابی مناسبی از اقدامات انجام شده داشته باشیم .
وی با بیان اینکه هم اکنون به دلیل عدم وجود شاخصهای ارزیابی هر میزان تلاش میشود، قدردانی میکنیم اما ضعفها مشخص نمیشود، گفت: باید بدانیم در سال ۹۴ ، چندهزار نفر به طور مستقیم با حضور در سالن محل برگزاری مسابقات بناست از این رویداد قرآنی بهرهمند شوند و چند میلیون نفر نیز به وسیله رسانه ملی از آن استفاده میکنند.
رئیس ستادعالی مسابقات بینالمللی قرآن کریم با تاکید بر آسیب شناسی سی و یکمین دوره از منظر اصحاب رسانه، اظهار کرد: کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی هم در سطح ستاد عالی و هم سطح ستاد برگزاری، روند اقدامات خود را بررسی کنند.
توجه مقام معظم رهبری به قرآن و فعالیتهای قرآنی مهمترین شاخص ارزیابی عملکرد مسئولان در رابطه با قرآن
حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری توجه ویژهای به قرآن دارند و هرسال دو مرتبه با قرآنیان کشور، یکبار در اول ماه رمضان با جامعه قرآنی و یکبار نیز در پایان مسابقات بین المللی با حافظان و قاریان و برگزارکنندگان جلسه برگزار میکنند، گفت: این مهم را اصحاب رسانه در کشور به عنوان شاخص در نظر بگیرید و رفتار و اعمال دیگر مسئولان کشور در خصوص قرآن را مورد ارزیابی قرار دهند زیرا اگر بحث مشغله کاری باشد، مشغله ایشان از تمام مسئولان کشور بیشتر است. باید رفتار ایشان را به عنوان شاخصی برای سنجش رفتار دیگر مسئولان قرار داد.
صاحبنظران بگویند چگونه میتوانیم صدای قرآن را به تمام دنیا برسانیم
نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان با بیان اینکه امسال برای نخستین بار طی ابتکاری شبکههای خارجی برای پوشش مسابقات به کار گرفته شدند اما شنیدهام اجازه پیدا نکردیم صدای قرآن را در جهان به گوش مردم برسانیم، خاطرنشان کرد: بررسی کنید چرا صدای مسابقات جام جهانی فوتبال این چنین در جهان میپیچد، اما مسابقات جهانی قرآن خیر؛ درصورتی که سعادت بشر راهی به جز تمسک به قرآن ندارد. با این کار پیشنهادات را ارائه کنید تا ببینیم در سال ۹۴، به چه صورت صدای این رویداد بزرگ قرآنی جهان را چه در داخل و چه خارج کشور به گوش جهانیان برسانیم.
نظر شما