به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ حسین نوشآبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین نشست از سلسله نشستهای تبیین سیاستهای راهبردی وزارت ارشاد در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری در جمع خبرنگاران گفت: سازمان سینمایی در ادامه سیاستهای راهبردی برای تولید فیلمهای فاخر در نظر دارد از فیلمهایی که روحیه امید و اعتماد را در جامعه تقویت میکند نیز حمایت کند.
به گفته وی، در مجموع از فیلمهایی که از نظر محتوا و مضمون بتواند به افزایش مخاطب سینما کمک کند، حمایت خواهد شد.
وی با اشاره به حمایت از تولید در بخش خصوصی سینما گفت: همانطور که قبلا هم اشاره شده ما به حمایت از تولید در بخش خصوصی احترام میگذاریم و اولویت سازمان سینمایی در تولید فیلم در بخش خصوصی توجه به مضامین منطبق با مضامین اسلامی و برطرف کردن نیازهای جامعه است.
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه افزود: سیاستهای راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طبق نقشه مهندسی فرهنگی دربرگیرنده برنامه توسعه پنجم، سیاستهای ابلاغی و انتفاع جامعه از فرهنگ و هنر و ایجاد امید به زندگی و ترویج سبک زندگی اسلامی در مسیر تحقق عدالت است.
حمایت از تئاتر با رویکرد افزایش مخاطب
نوشآبادی با اشاره به سیاستهای حمایت از تئاتر و هنرهای نمایشی گفت: در بحث سیاست حمایتی از تئاتر و هنرهای نمایشی، تولید آثاری که بتواند در این بخش جذب مخاطب بیشتری داشته باشند، مد نظر است زیرا یکی از ضعفهای حوزه نمایشی، تولید آثار ضعیف و به نوعی کاهش مخاطب بوده است. در همین راستا باید تلاش کنیم سیاستهای تقویتی در حوزه معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بحث تئاتر و هنرهای نمایشی را اجرایی کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به راهاندازی ارکستر سمفونیک و ملی توضیح داد: راهاندازی این دو ارکستر از جمله مباحثی است که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به آن توجه ویژهای دارد بنابراین درصدد هستیم این ارکسترها از حالت تعطیلی بیرون آیند.
نواختن ارکسترها در جشنواره موسیقی فجر
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ارکسترهای سمفونیک و ملی در دورههای گذشته در پی سهلانگاریهایی به تعطیلیها کشانده شد اما سعی داریم روند راهاندازی این دو ارکستر را به جریان بیندازیم تا شاهد اولین حضور آنها در جشنواره موسیقی فجر باشیم.
نوشآبادی همچنین در پاسخ به این نکته که چرا حضور نوازنده زن در کنسرتهایی که در شهرستانها با مجوز وزارت ارشاد برگزار میشود با مشکل مواجه است؟ گفت: حضور نوازندههای زن در کنسرتهایی که به شکل جمعی برگزار میشود، بلامانع است و آنچه باعث صادر نشدن مجوز برای بانوان در عرصه موسیقی میشود، اجرا به صورت تکخوانی و تکنوازی است. همچنین آواز و اجرای نوازندگان زن در اجراهای ویژه بانوان بلامانع است. . بنابراین اگر وزارت ارشاد مجوزی برای حضور جمعی بانوان ارائه داده، گروههای تندرو نمیتوانند مانع شوند اما به طور طبیعی باید افرادی که در این کنسرتها حضور مییابند رعایت عفاف و حجاب را بکنند تا این مسائل حساسیت ایجاد نکند. ما هم از هنرمندانمان درخواست داریم که به برخی مسائل حساسیتزا توجه کنند.
واکنش به صدور مجوز برای خوانندگان زیرزمینی
نوشآبادی درباره صدور مجوز برای گروه ها و خوانندههای زیرزمینی نیز اینگونه واکنش نشان داد: مجوزهایی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای آثار صادر میکند مبتنی بر آثار است نه شخصیت افراد. مجوزهای ما روی اثر و محتوا تأکید دارد و اگر اثری که درخواست مجوز داده محتوای مناسبی داشته باشد مجوز میگیرد. شاید شخص مجوزگیرنده سابقه خوبی در جامعه نداشته باشد.
وی مشخصا درباره افرادی چون امیرحسین مقصودلو معروف به امیرتتلو و آرمین گفت: درباره این دو فرد هنوز مجوز اعطا نشده است و باید آثارشان دوباره ارائه شود. درباره آمدن یانی، خواننده به ایران نیز اطلاعی ندارم چرا که به وزارت ارشاد ارتباطی ندارد.
نظر شما