شناسهٔ خبر: 35855 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

پذیرش دانشجو در دانشگاه علم و فرهنگ؛ دانشگاه نسل سوم

رییس دانشگاه علم و فرهنگ همزمان با آغاز مهلت انتخاب رشته‌ مجازین کنکور سراسری 94 ضمن اعلام ایجاد رشته های جدید، به تشریح ویژگی‌های این دانشگاه در تربیت دانش‌آموختگان کارآفرین به عنوان دانشگاه نسل‌ سومی پرداخت.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ محمد حسین ایمانی خوشخو با بیان اینکه دانشگاه علم و فرهنگ در چهار مقطع تحصیلی بیش از ۲۰۰۰ دانشجو پذیرش می‌کند، اظهار کرد: دانشگاه علم و فرهنگ دارای پنج دانشکده فنی و مهندسی، هنر و معماری، علوم انسانی، علوم پایه و گردشگری است و در پنج رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته، ۲۰ رشته در مقطع کارشناسی، ۳۲ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و پنج رشته در مقطع دکتری جذب دانشجو می‌پذیرد.

وی در ادامه با اشاره به فارغ‌التحصیلی بیش از ۲۰ هزار نفر از دانشگاه علم و فرهنگ از سال ۱۳۷۲ تاکنون به ویژگی‌های شاخص این دانشگاه اشاره کرد و افزود: دانشگاه علم و فرهنگ در راستای دانشگاه‌های نسل سوم به سرعت در حال قدم برداشتن است و تجربه حضور بیش از ۳۰ ساله جهاد دانشگاهی در عرصه پژوهش و بیش از ۲۰ سال تجربه آموزش عالی و سه دهه حضور توانمند در عرصه کارآفرینی آن هم در حوزه علمی کشور، پشتوانه‌ای است که این امید را به واقعیت در آینده‌ای نزدیک تبدیل کند که در این راستا شاهد اولین دانشگاه نسل سومی متکی به کارآفرینی و تولید شغل برای جامعه باشیم.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ درخصوص تفاوت نسل‌های دانشگاهی گفت: دانشگاه‌های نسل اول آموزش محور بودند، دانشگاه‌های نسل دوم پژوهش‌محور و امروز دانشگاه‌ها به سمتی می‌روند که محصول عالی دانشگاه که فارغ‌التحصیلانش است بیکار نباشند. در دانشگاه علم و فرهنگ که وابسته به جهاد دانشگاهی است بحث برسر این است که وقتی دانشجو فارغ‌التحصیل شد به اشتغال نزدیک باشد.

 

دانشگاه علم و فرهنگ

 

ایمانی از راه‌اندازی رشته‌های جدید در مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی در دانشگاه علم و فرهنگ خبر داد و افزود: یکی از رسالت‌های دانشگاه علم و فرهنگ، افزایش تعداد مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته‌هایی منطبق با نیاز جامعه است.

وی افزود: در این راستا چهار کد رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد که شامل مدیریت کسب و کار (MBA)، منابع انسانی و رفتار سازمانی آموزش و بهسازی منابع انسانی و حقوق تجارت الکترونیکی در مقطع کارشناسی رشته رشته هنرهای اسلامی گرایش نگارگری در این دانشگاه راه‌اندازی شده که برخی از آنها برای اولین بار در کشور ارائه می‌شود.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: اگر جهاد دانشگاهی وارد عرصه آموزشی عالی شده نمی‌خواهد کار دیگر دانشگاه‌ها را انجام دهد و دچار موازی کاری شود. بنابراین دانشگاه علم و فرهنگ هدف خود را برطرف کردن نیاز کشور می‌داند.

 

علم و فرهنگ، دانشگاهی پژوهش محور و کارآفرین

دکتر ایمانی با تاکید بر اینکه دانشگاه علم و فرهنگ نمونه‌ای از دانشگاه‌های پژوهش محور و کارآفرین است، افزود: خلاء اساسی جامعه، نیروهای دانش دیده بیکار در کشور است که با پدیده نامبارک بیکاری مواجه‌اند و هدف ما این است که فارغ‌التحصیل بیکار نداشته باشیم. دانشگاه علم و فرهنگ مانند همه دانشگاه‌های دیگر پیشگام و پیشرو بوده و در این مسیر عزم جدی دارد که در آینده‌ای نه چندان دور همه بتوانند شاهد چنین دانشگاهی با این ویژگی‌ها باشند.

نظر شما