به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ کمال خرازی در مراسم روز بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به پیشینه دیرینه ایران در علوم پزشکی، گفت: پزشکی از حدود ۸۰۰ سال پیش در کشور ما قدمت دارد. در زمان ابن سینا و الاهوازی که دانشمندان بزرگی در حوزه علوم پزشکی بودند دانشجویان و دانش پژوهان برای آموختن علم پزشکی به ایران می آمدند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از بزرگترین دانشگاه های علوم پزشکی در ایران و خاورمیانه است و امیدواریم دانشجویان خارجی که در ایران اقامت دارند با فرهنگ، زبان و تاریخ ما آشنا شوند و در آینده سفرای کشور ایران در کشورهای خودشان باشند.
خرازی با اشاره به پیشرفت علوم شناختی در ایران گفت: در کشور ما تلاش های مختلفی برای توسعه علوم و فناوری های شناختی صورت گرفته و شورایی نیز در این زمینه تشکیل شده است تا بتوانیم این علوم را در دانشگاه ها و دانشکدههای پزشکی گسترش دهیم.
وی با اشاره به تحولات جدید در علوم مغز و علوم شناختی گفت: تکنولوژی های جدید در اختیار دانشمندان قرار گرفته که می توانند نقشه مغز را با آن ترسیم کنند که این حوزه جدیدی از مطالعات جهان است که سرمایه گذاری های وسیعی نیز در این حوزه صورت گرفته است. با ترسیم نقشه مغز چشم انداز جدیدی خصوصا در درمان اختلالات ذهنی به وجود آورده است.
نظر شما