به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ ناصر شمس گفت: متأسفانه دانشگاه فنی وحرفه ای در جامعه ناشناخته بوده و نظام، سیستم و دولت باید به آن توجه ویژهای داشته باشند .
وی گفت: اگر دانشگاههای فنیوحرفهای تقویت شود میتواند مشکل بیکاری و اشتغال را در کشور و استان حل کند و این مهم نیازمند بهرهگیری از ظرفیتها است.
سرپرست دانشگاه فنی وحرفهای کشور با تاکید بر متناسبسازی رشتههای دانشگاهی با ظرفیت و نیاز جامعه تصریح کرد: متأسفانه در مناطق مختلف اکثر استانها رشتههای دانشگاهی یکسان بوده و متناسب با بازار کار، شرایط و نیاز استانها طراحی نشده است.
وی ادامه داد: در دانشگاه فنیوحرفهای باید از رشتههای جدید متناسب با شرایط استانها استفاده شود.
سرپرست دانشگاه فنیوحرفهای کشور با بیان اینکه تعداد نیروهای قراردادی در دانشگاههای فنیوحرفهای از نیروهای رسمی بیشتر است، گفت: در حال تعیین تکلیف نیروهای قراردادی هستیم و برای ایجاد انگیزه کارکنان باید وضعیت آنان تثبیت شود.
سرپرست دانشگاه فنی وحرفهای کشور با تاکید بر اینکه هدف ما متعادلسازی نیروی انسانی در بخش رسمی و قراردادی است، خاطر نشان کرد: متأسفانه محوریت دانشگاههای کشور مدرکگرایی بوده اما خوشبختانه این روند در حال تغییر است و در ده سال آینده مدرک به درد نمیخورد چراکه نیازمند افراد آچار به دست هستیم.
نظر شما