به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ دکتر ابراهیم خدایی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: سازمان سنجش آموزش کشور هر ساله در بررسیهای خود از وضعیت داوطلبان کنکور به نتایج تعدادی از داوطلبان مشکوک میشود که در بررسیهای آزمون سراسری امسال نیز وضعیت تعداد ۵۹ داوطلب نیاز به بررسیهای بیشتر داشت که ما نتایج قطعی برای پذیرش این داوطلبان را اعلام نکردیم.
وی در ادامه تصریح کرد: در نهایت پس از بررسیهای بیشتر وضعیت ۳۴ نفر روز گذشته، یکشنبه ۲۵ شهریور تایید و اعلام شد؛ ولی هیات بدوی تخلفات آزمونها رای داد که ۲۵ نفر دیگر از داوطلبان فوق باید مجدد آزمون بدهند. در واقع در سازمان سنجش آزمون جداگانهای از این افراد گرفته میشود؛ اما تعداد دروس امتحانی آنها با رای هیات بدوی تخلفات آزمون مشخص میشود، ممکن است اعلام شود که فردی فقط در یک درس آزمون بدهد و یا بیشتر.
دکتر خدایی عنوان کرد: ما در کارنامه اعلام نتایج به داوطلبان فوق این جمله رو اعلام کردیم که "وضعیت علمی شما تحت بررسی و پس از آن نتایج به اطلاع داوطلب خواهد رسید"، یعنی نفیا یا اثباتا اعلام نکردیم که تقلب در آزمون صورت گرفته است، چرا که بیان آن امر نیازمند بررسیهای بیشتر و جامع بود.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور خاطر نشان کرد: از امروز اطلاع میدهیم که ۲۵ نفر از داوطلبان فوق در چه تاریخی و چه دروسی موظف هستند، مجددا آزمون بدهند و این داوطلبان بعد از یک ماه میتوانند برای آزمون به سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. اما بطور کلی وضعیت آنها تا آبان ماه امسال تعیین تکلیف خواهد شد.
دکتر خدایی گفت: بررسیهای سازمان سنجش در اعلام نتایج بر اساس سوابق تحصیلی در دوره آموزش متوسطه، نتایج داوطلبان در سالهای گذشته، گزارشهای حفاظت آزمون، بررسیهای فنی و علمی داوطلب صورت میگیرد و هر جا سازمان سنجش مشکوک شود که نمره کنکور داوطلب با اطلاعات موجود همخوانی ندارد، ممکن است مجبور شوند آزمون مجددی از داوطلبان بگیرند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطر نشان کرد: اگر در بررسیهای وضعیت داوطلبان کنکور سازمان به نتایج آنها مشکوک و در بررسیهای دقیقتر مشخص شود که تقلبی صورت گرفته است، بر اساس قانون تخلفات آزمونها داوطلبان با محرومیتهای ناشی از تقلب که بسیار سنگین است، مواجه میشوند و ممکن است به دادگستری معرفی و برای چند سال از تحصیل محروم شوند.
نظر شما