شناسهٔ خبر: 64473 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

کابینت ام دی اف (MDF) با خاص‌ترین طراحی

در این مقاله قصد داریم انواع مدل کابینت ام دی اف را به شما معرفی کرده و شما را با طرح‌ها و رنگ‌های مختلف آن آشنا کنیم. قیمت کابینت ام دی اف نسبت به کابینت آشپزخانه‌های دیگر مانند کابینت ممبران، کابینت گلاس و کابینت چوبی ارزان و مناسب‌تر است. ولیکن به طور کل کابینت آشپزخانه ام دی اف و کابینت های گلاس جزو دسته کابینت‌های اقتصادی محسوب می‌شوند. طرح کابینت ام دی اف بستگی به روکش آن دارد روکش کابینت ام دی اف همانند روکش کابینت های گلاس براقیت ندارد و همچنین بر خلاف کابینت آشپزخانه ممبران وکابینت کلاسیک چوبی امکان کنده کاری و یا اجرای طرح‌های سی ان سی بر روی آن نیست. ولیکن این روکش‌ها بسیار متنوع و دارای طرح‌های زیبا و جذاب هستند.

تنوع در رنگ کابینت ام دی اف، زیبایی خاص طرح‌ها، دوام بالا، کیفیت عالی و قابیلت ابزارخوری مناسب از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزایای این نوع کابینت هستند. از معایب این نوع کابینت (ام دی اف) هم می‌توان به مقاومت کمی که آن در برابر آب و رطوبت دارد اشاره کرد. چرا که اگر بخش کوچکی از کابینت ام دی اف و یا روکش آن در معرض رطوبت قرار بگیرد، رطوبت آن بخش بسیار راحت به کابینت نفوذ پیدا می‌کند و موجب خرابی آن می‌شود. کابینت ام دی اف دارای توانایی بسیار زیادی در هماهنگی با دیگر عناصر، طرح و رنگ‌های موجود در دکوراسیون و دیزاین خونه است و همین موضوع از نقاط قوت این نوع کابینت است و به همین دلیل طرافداران کابینت ام دی اف بی‌شمار هستند.

لازم به ذکر است که کابینت با طرح ام دی اف نسبت به دیگر کابینت‌ها در برابر حرارت و رطوبت هوا مقاوم‌تر هستند.  علاوه بر این موضوع، کابینت‌های ام دی اف در طرح‌ها و رنگ‌های بسیار متنوعی ساخته می‌شوند تا تمام عموم بتوانند کابینتی با طرح و رنگ مناسب فضای آشپزخانه و دکوراسیون داخلی منزل خود داشته باشند چرا که هماهنگی طرح‌ها و رنگ‌ها باعث زیبایی دکوراسیون منزل و چشم‌گیر شدن آن خواهد شد.

اجزا و مواد تشکیل دهنده کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف تشکیل شده از ضایعات دور ریختنی چوب است که همین امر سبب شده تا این نوع کابینت دارای طرح‌ها و رنگ‌های مختلف و متنوعی باشد. از جمله انواع مدل‌های خاص کابینت ام دی اف (MDF) می‌توان به کابینت های گلاس (High Gloss) و کابینت ممبران (Membrane) اشاره نمود که دارای طرفداران بسیار زیادی هستند.  ورق کابینت ام دی اف آشپزخانه بسیار شبیه ورق ملامینه است (ورقی روکش شده با ملامینه) اما دارای مغزی متفاوت و خاص است. برای مغزی این تایپ از ورق‌ها به جای استفاده از نئوپان از جنس نوعی متریال به نام ام دی اف استفاده شده است که این ورق (ام دی اف) دارای فشردگی بسیار بیشتری است.

پس تا این قسمت از مطلب متوجه شدیم که در بازار ایران منظور از کابینت ام دی اف، ورقی با مغزی ام دی اف و روکش شده با ملامینه است. به طور کلی حساسیتی که ورق ام دی اف  نسبت به رطوبت و آب دارد در مقابل ورق ملامینه بسیار کمتر است اما در هر صورت نسبت به رطوبت هوا و آب بسیار حساس است و حتما باید به محل قرار گیری آن دقت داشته باشید چرا که به دلیل مقاومت کمی که در برابر آب و رطوبت دارد احتمال خراب شدن آن بسیار بالا است.

کابینت ام دی اف را می‌توان یکی از کابینت‌های اقتصادی به شمار آورد به دلیل قیمت متوسط و رو به پایینی که دارد و اگر در ایران در ساخت کابینت از ورق ام دی اف استفاده شود در حال حاضر تقریبا 2300000 تومان الی 2700000 تومان به ازای هر یک متر طول محسوب می‌شود اما اگر در ساخت کابینت از ورق ام دی اف خارجی استفاده شده باشد تقریبا 2600000 تومان الی 2900000 تومان حساب می‌شود.

انواع کابینت آشپزخانه

تمامی کابینت‌های مختلف آشپزخانه به هشت نوع تقسیم بندی می‌شود که عبارت است از:

  1. کابینت آشپزخانه های گلاس (High Gloss)
  2. کابینت آشپز خانه ممبران (Membrane)
  3. کابینت آشپزخانه ملامینه
  4. کابینت آشپزخانه فلزی
  5. کابینت آشپزخانه ام دی اف (MDF)
  6. کابینت آشپزخانه انزو
  7. کابینت آشپزخانه چوبی
  8. کابینت آشپزخانه همراه با روکش چوب

نام انواع اجزا و قطعات تشکیل دهنده کابینت آشپزخانه

  1. یونیت کابینت: یکی از کوچک‌ترین و مهم‌ترین قسمت تشکیل دهنده هر کابینت یونیت نام دارد و در حقیقت یونیت به شکل یک جعبه مکعبی شکل و دارای درب است که جهت نگه داشتن اکسسوری، ظروف و لوازم و وسایل آشپزخانه از آن استفاده می‌شود. با توجه به نوع طراحی و شکل ظاهری کابینت مورد نظر شما یونیت آن می‌تواند در ابعاد و اندازه‌های مختلف ارائه شود و یا به عنوان مثال دارای یک درق و یا درب دو قلو و یا حتی در مواردی بدون هیچ گونه دربی باشد.
  2. کابینت هوایی آشپزخانه: یونیت‌های تشکیل دهنده کابینت هوایی به صورتی هستند که مناسب ارتفاع از کف آشپزخانه (150 سانتی متر ارتفاع از کف آشپزخانه) به دیوار نصب خواهند شد و به طور معمول با عمق 30 سانتی متر و با ارتفاع 70 الی 80 سانتی متر آنها را می‌سازند و لازم به ذکر است که قطعات و اجزایی به عنوان مثال باکس هود، باکس یخچال و باکس آبچک که در بخش بالایی یخچال و فریزر نصب می‌شود همگی آنها جزو یونیت‌های هوایی محسوب می‌شوند.
  3. کابینت زمینی آشپزخانه: این نوع از کابینت‌های آشپزخانه تشکیل شده از یونیت‌هایی است که بر روی زمین قرار دارند و در کف آشپزخانه نصب می‌شوند و صفحه کابینت باید بر روی یونیت زمینی قابل نصب شدن باشد.
  4. یونیت کانتر و یا همان اوپن: همان طور که از نام این بخش مشخص است این قسمت در سمت جلویی آشپزخانه و بر روی زمین نصب می‌شود و تقریبا می‌توان گفت که این بخش جدا کننده فضای آشپزخانه از فضای خانه است.

در این مطلب به شما انواع کابینت آشپزخانه و اجزا و قطعات آنها را معرفی کرده و کابینت ام دی اف را بررسی کردیم. شما می‌توانید با مراجعه کردن به سایت فوق العاده سازادیزاین هر نوع کابینتی با هر طرح و رنگ زیبایی که بخواهید با نازل‌ترین قیمت خریداری کنید.

برچسب‌ها:

نظر شما