ارتباطات

کل اخبار:92

  • آذری ۱۳۹۴/۰۹/۰۷

    گفت‌وگو با «غلامرضا آذری»؛

    درک نظریه‎های ارتباطات؛ زمینه‌ی شناخت فلسفه و تاریخ آن

    برای درک نظریه لازم است فلسفه و تاریخ آن علم را خوب شناخت و تا بحث نظریه‌ها خوب درک نشود دانشجو نمی‌تواند در بحث روش‌شناسی خوب عمل کند. آشنایی با مفاهیم کلیدی دکترین (آموزه)، پارادایم (سرمشق)، اَپروچ (رویکرد)، مدل (الگو) و متد (روش) برای درک یک نظریه لازم است تا فهم یک مکتب حاصل شود. اگر این مثلث فلسفه، تاریخ و نظریه در علوم درست طی نشود نتیجه‌ی مطلوب به دست نخواهد آمد.

  • ۱۳۹۴-۰۹-۰۵ ۱۲:۱۵

    اهمیت و لزوم پژوهش در روزنامه‌نگاری/ روی دیگر سکه ارتباطات علم

    تصویری که پژوهشگر از مناسبات علم و جامعه به دست می‌دهد، می‌تواند به یک فرایند بهبود مستمر در ارتباطات علم منجر شود چراکه ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود برای طرح مباحث علمی در جامعه، روان‌کردن رابطه میان اجتماع علمی، روزنامه‌نگاران، جامعه و سیاست‌گذاران علم و فناوری را عیان می‌کند

  • ۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۴:۱۵

    نخستین نمایشگاه تخصصی کتاب­های ارتباطات و رسانه برگزار می‌شود

    نخستین نمایشگاه تخصصی کتاب­های ارتباطات و رسانه همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در نگارستان شهر برپا می‌­شود.

  • ۱۳۹۴-۰۸-۱۹ ۱۲:۴۵

    «سیدصادق موسوی» مشاور دبیر و مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی جشنواره فیلم فجر شد

    محمد حیدری طی حکمی سید صادق موسوی را به سمت مشاور دبیر و مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی جشنواره فیلم فجر منصوب کرد.

  • ۱۳۹۴-۰۸-۱۰ ۱۰:۱۰

    ورود برابری و آزادی ارتباطی به بازار نشر

    حقوق و قانونگذاری که فلسفه وجودی اش، تهدید قدرت و تعیین حدود افراد و گروه ها و تنظیم روابط اجتماعی است، در حوزه ارتباطات و رسانه تقریباً در همان وضعیت گذشته مانده و با زمانه پیش نرفته است.

  • ۱۳۹۴-۰۸-۰۷ ۰۹:۴۱

    علی‌اکبر فرهنگی «نظریه‌پردازان ارتباطات» را در دست تالیف دارد

    علی‌اکبر فرهنگی، پدر مدیریت رسانه ایران معتقد است ابعاد مختلف مدیریت رسانه باید در قالب کتاب بررسی شود و تمام موضوعات رشته مدیریت رسانه اعم از بحث‌های ساختاری، فرایندی، بودجه‌ای، مالی، مالکیت رسانه و محتوایی در این حوزه جای کار دارد.

  • فلسفه ارتباطات ۱۳۹۴-۰۷-۱۶ ۰۷:۵۷

    فلسفۀ ارتباطات

    کنستانتین بودوریس و جان پولاکاس

    این مجموعه به منظور کاربرد و استفاده مستقیم دانشجویان دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری ارتباطات با در نظر گرفتن دغدغه های پیشین و کنونی آنها در محافل علمی و دانشگاهی تهیه و ترجمه شده است.

  • ۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۷:۲۰

    «فلسفه ارتباطات» در ویترین کتابفروشی‌ها نشست

    کتاب «فلسفه ارتباطات: جستارهایی در فلسفه یونانی» به قلم کنستانتین بودوریس و جان پولاکس با ترجمه غلامرضا آذری و حسین کیانی منتشر شد. مقاله‌های ارائه‌شده در این کتاب می‌کوشد در فلسفه ارتباطات با تأکید بر دیدگاه‌ها و اندیشه‌های یونانی کاوش کند.

  • ۱۳۹۴-۰۶-۱۹ ۱۰:۵۰

    محسنیان‌راد: منتقد باید متخصص و هم‌قد نویسنده باشد

    مهدی محسنیان‌راد، استاد علوم ارتباطات اجتماعی معتقد است: منتقد کتاب باید متخصص و هم‌قد نویسنده باشد تا بتواند نقد درستی درباره کتابی که نقد می‌کند داشته باشد. به گفته وی گروهی با تلاش فصلنامه‌های تخصصی «اطلاع‌رسانی و ارتباطات» و «علوم اجتماعی» را منتشر می‌کنند که کار خوبی است اما کار در این حوزه‌ها کافی نیست.

  • ۱۳۹۴-۰۶-۱۷ ۱۰:۲۰

    دانش ارتباطات، توزیع دانش است نه تولید دانش

    حمید پارسانیا گفت: دانش های ارتباطی در واقع دانش های توزیع دانش است نه تولید دانش. این رشته به صورت رقیبی برای متافیزیک است و رشته ای بسیار چالش برانگیز خواهد بود.

  • ۱۳۹۴-۰۶-۱۷ ۰۹:۱۰

    رییس موسسه حکمت و فلسفه: علوم ارتباطات را با اسفار اربعه تطبیق دهیم

    رییس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران ضمن بررسی ارتباط میان حکمت ملاصدرا با علوم ارتباطات اجتماعی انطباق این دانش با اسفار اربعه صدرالمتالهین را خواستار شد.

  • ۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۳:۱۰

    عصر تبلیغات به روایت پراتکانیس و آرنسون

    ایجاد و تداوم یک دموکراسی بستگی به وجود ارتباط گرانی دارد که بتوانند پیام خود را به گونه ای صریح و منصفانه به مخاطبان ارئه دهند.

  • ۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۰۹:۳۰

    کتاب «حقوق بین الملل ارتباطات» منتشر شد

    چاپ دوم کتاب حقوق بین الملل ارتباطات تألیف میثم آرایی درونکلا از سوی انتشارات سروش وارد بازار نشر شد.

  • ۱۳۹۴-۰۵-۰۳ ۱۲:۱۰

    مغفول ماندن اخلاق حرفه‌ای در رسانه‌ها

    صدیقه ببران، مدرس ارتباطات اخیراً مشغول تالیف کتابی با عنوان «اخلاق رسانه» است. نگارش این کتاب تا دو ماه دیگر به پایان می‌رسد.

  • ۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۱۴:۲۰

    تلاش برای جبران کمبود ادبیات نظری و عملی ارتباطات در یک کتاب

    غلامرضا آذری، استاد ارتباطات می‌گوید: هدف از تالیف کتاب «زندگی و اندیشه پاول فلیکس لازارسفلد: بنیانگذار رادیوپژوهی» جبران­ کمبود ادبیات نظری و عملی در زمینه‌­های فلسفی، تاریخی و اجتماعیِ مطالعات ارتباطی و رسانه‌‌ای برای دانشجویان، رسانه­‌پژوهان و استادان علوم ارتباطات اجتماعی ایران است.

  • ۱۳۹۴-۰۴-۲۲ ۱۳:۳۰

    نظریه های انتقادی رسانه های جمعی کتاب شد

    کتاب نظریه های انتقادی رسانه های جمعی؛ پس از این و هم اکنون، نوشته پاول تایلور و جان هاریس، توسط انتشارات مک گراو هیل منتشر شد.

  • ۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۷:۲۰

    ارتباطات بین المللی؛ زمینه ساز همدلی و تبادل اندیشه

    مدیر حوزه های علمیه گفت: امروز دشمنان در فضاهای مجازی، نوعی دین گریزی و اختلاف افکنی بین امت اسلامی را ترویج و تبلیغ می کنند و ما نیز باید در شرایط حساس کنونی، دین خود را نسبت به اسلام ادا کنیم.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۱:۴۰

    داود نعمتی: به دنبال ایجاد ارتباط بیشتر با اصحاب رسانه‌های مختلف هستیم

    اولین نشست «هم اندیشی تقویت تعاملات رسانه‌ای» دوشنبه ۲۵ خرداد با حضور مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما و همکاران وی و نمایندگان رسانه های مختلف برگزار شد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۱۰ ۱۸:۲۰

    اولويت وزارت علوم در توسعه ديپلماسی علمی و ارتباطات بين المللی

    معاون آموزشی وزارت علوم، تحقيقات و فناوری در جمع دانشگاهيان مازندران گفت: توسعه ديپلماسی علمی و ارتباطات بين المللی از اولويت های كاری وزارت علوم است.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۷ ۰۹:۰۰

    گسترش ارتباطات دانشگاه آسوارای مالزی با مراکز علمی ایران

    نشست استادان دانشگاه آسوارای (ASWARA) مالزی و گروه هنر و معماری بنیاد دایره المعارف اسلامی برگزار و در این جلسه بر توسعه همکاری با شخصیت ها و مراکز علمی هنری کشورمان تاکید شد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۱۰

    پاسخ رییس دانشگاه علامه‌طباطبایی به نگرانی دانشجویان ارتباطات

    براساس اخباری مبنی بر انتقال دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به پردیس همت این دانشگاه، دانشجویان دانشکده ارتباطات علامه در نامه ‌ای به رییس دانشگاه نسبت به جابجایی ساختمان فعلی دانشکده و انتقال آن به پردیس همت دانشگاه علامه طباطبایی ابراز نگرانی کردند.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۹ ۱۷:۲۰

    خسروپناه: دانش ارتباطات خنثی نیست

    خسروپناه گفت: چهار دسته فلسفه مضاف به امور در حکمت متعالیه وجود دارد اما چیزی به عنوان فلسفه ارتباطات درحکمت متعالیه پیدا نمی شود. در حکمت مشاء، اشراق و حتی نوصدرایی هم چنین چیزی دیده نمی شود.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۴ ۱۱:۵۰

    همايش«اسفار مجازی؛ ارتباطات نوين» برگزار می‌شود

    به همت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به مناسبت روز جهانی ارتباطات، همايش «اسفار مجازی؛ ارتباطات نوين» برگزار می شود.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۳ ۱۵:۵۰

    مجید رضاییان: مجازات توقیف رسانه‌ها را حذف کنید

    یک استاد ارتباطات ضمن تشریح تبعات توقیف مطبوعات، بر لزوم وجود آزادی بیان به عنوان هویت رسانه تاکید کرد و پیشنهادات هفت‌گانه‌ای را برای جلوگیری از تبعات توقیف مطبوعات ارائه داد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۳ ۱۵:۱۰

    قاضی‌زاده: با هر توقیف رابطه مسؤولان و مطبوعات تیره‌تر می‌شود

    یک استاد ارتباطات با بیان اینکه «طاقت محدود مسؤولان» و «عدم شناخت روزنامه‌نگاران از مبانی حرفه‌ای» خود دو مشکل اساسی مطبوعات ایران است‌، گفت: با هر توقیف، رابطه میان مسؤولان و مطبوعات تیره‌تر می‌شود.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۱۷:۲۰

    ۱۵ عنوان کتاب ارتباطات در سومین هفته روابط عمومی رونمایی می‌شود

    مسئول دبیرخانه دهمین همایش روابط عمومی الکترونیک از رونمایی ۱۵ عنوان کتاب ارتباطات و رسانه در سومین هفته روابط عمومی و نخستین هم اندیشی روابط عمومی و دانشگاه که در تاریخ ۳۰ اردیبهشت برگزار می‌شود، خبر داد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۱۵:۳۰

    انتشارات سروش کتاب « ژئوپولیتیک اطلاعات» را منتشر کرد

    کتاب " ژئوپولیتیک اطلاعات" تألیف آنتونی اسمیت و با ترجمه فریدون شیروانی از سوی انتشارات سروش وارد بازار نشر شد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۱۳ ۰۹:۳۰

    چاپ پانزدهم «ارتباط شناسی» محسنیان راد منتشر شد

    چاپ پانزدهم کتاب "ارتباط شناسی" به قلم دکتر مهدی محسنیان راد با دو مقدمه از پروفسور حمید مولانا و مرحوم پروفسور کاظم معتمد نژاد در آستانه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از سوی انتشارات سروش منتشر شد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۳:۲۰

    روزنامه‌نگاری کنشگر روزنامه‌نگاری شهروندی…/ دکتر‌هادی خانیکی

    روزنامه‌نگاری کنشگر، روزنامه‌نگاری گفتگو، روزنامه‌نگاری مشارکتی و روزنامه‎نگاری شهروندی از جمله زمینه‌هایی هستند که می‌توانند ذیل مقوله «ارتباطات مشارکتی» باشد در حوزه‌های مختلف توسعه در جامعه ما نقش‌آفرین شوند. کتاب دکتر ابراهیم جعفری نیز می‌تواند در همین زمینه، مطالعات ما را گسترش دهد. به هر روی زمان، زمانه فهم نو تجربه‌های نو و کنشهای نو می‌باشد و در عصر ارتباطات، نمی‌توان به تعطیلی تاریخ رفت. ‏

  • ۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۱۶:۱۰

    شکل های مختلف ارتباطات انسانی

    در چارچوب میانکنش های انسانی ارتباطات به شکل های گوناگونی وجود دارد. هر کدام از این شکل ها در بافتی متفاوت روی می دهند. نخستین شکل ارتباطات درون فردی یا ارتباط با خود است. به بیان ساده ارتباطات درون فردی زمانی روی می دهد که فردی با خودش ارتباط برقرار می کند. در واقع ارتباطات درون فردی همان ندای درونی یا صدای ذهن است که هر فردی در موقعیت های مختلف روزمره آن را می شنود.