به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر، در بیانیه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل آمده است :
بالاخره پس از ماهها انتظار سرنوشت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مشخص شد و امید است روند اصلاحی مطلوب در این وزارتخانه ادامه یابد اما در این باره گفتنی هایی است که در ذیل به آن اشاره می گردد، در طول چند ماهه گذشته به سبب تاخیر در معرفی شخصی با صلاحیت برای وزارتخانه ای که با آموزش جوانان کشور سر و کار دارد، این وزارتخانه با یک بلاتکلیفی مواجه گردید و به نظر می رسد مهمترین وظیفه پیش روی آقای فرهادی، جبران عقب ماندگی به وجود آمده در طول چند ماه اخیر است.
این انجمن در ادامه بیانیه خود خطاب به وزیر علوم یادآور می شود که : خطاب به آقای فرهادی عرض می کنیم که اساسی ترین مشکل این روزهای آموزش عالی کشور، عدم پاسخ گویی و بی تفاوتی دانشگاه ها به نیازهای اصلی کشور است که این نیز ناشی از وابستگی بودجه دانشگاه ها به «بودجه نفتی» است. آسوده خاطری دانشگاه ها از اینکه منابع مالی شان از فروش نفت تامین می گردد، سبب شده تا این مراکز توجه و رغبت مناسبی به لزوم و اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت نداشته باشند؛ لذا مناسب است مبنای توجه وزارت علوم به دانشگاه ها –حتی در تخصیص بودجه به دانشگاه ها و اعضای هیئت های علمی- میزان میل دانشگاه ها در حل مشکلات داخل گردد.
این انجمن در بیانیه خود با اشاره به مشکلاتی که در طی مدت تقریبا 500 روزه عمر وزارت علوم در دولت جدید، این وزارتخانه را رنج می داد آورده است : حضور افرادی خاص در بدنه اصلی وزارت علوم منجر به ایجاد «وزارتِ علومِ در سایه» شده بود. جهت گیری نامناسب این حلقه، همان نگرانی بود که تعبیر «دانشگاه به مثابه باشگاه سیاسی احزاب» را در اذهان تداعی می کرد، اصرار به حضور و بقای این افراد در وزارت علوم، منجر به هزینه شدن یک سوم عمر دولت در کسب رای اعتماد مجلس گردید، وزارت علوم در سایه سم مهلکی برای حیات آموزش عالی است؛ از این جهت خواستاریم به وعده های خود در تصفیه جریان یاد شده عمل نمایید. چراکه تمامیت خواهی همین جریان سبب فنای وزیر قبلی گردید.
اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در بیانیه خود می افزاید: جناب آقای فرهادی حتما مستحضرید که نظام جمهوری اسلامی همواره مورد غضب و کینه مستکبران عالم و ایادی داخلی شان بوده است که در سالهای اخیر کینه ورزی شان در قالب «فتنه» به نمایش در آمد؛ متاسفانه این روزها برخی به سبب رودربایستی های سیاسی حتی حاضر به استفاده از لفظ «فتنه» برای وقایع سال 88 نیستند و از این جهت از جنابعالی به سبب مرزبندی با ایادی فتنه به خصوص در دانشگاه ها در جایی که گزینه های پیش از آن حتی در همین حد نیز حاضر به برائت از فتنه گران نبودند، تشکر می کنیم اما برائت از فتنه تنها در لفظ کافی نیست و انتظار داریم در فعل نیز این مسئله عینیت یابد.
در پایان این بیانیه آمده است: حضور شما در وزارت علوم مغتنم است، اما بدلیل تخصص شما در حوزه بهداشت و درمان و تحویل جایگاه وزارت علوم که حوزه علوم پایه، فنی و مهندسی و از همه مهمتر علوم انسانی را در خود جای داده است پیشنهاد ما به شما این است در اسرع وقت مشاورین متخصص بدین حوزه ها را به خدمت گیرید تا مشکلات وزارت علوم در اسرع وقت حل شود و البته تشکیل جلسات و تبادل آراء با تشکلهای دانشجویی قطعا در این مسیر یاری گر شما خواهد بود
نظر شما