شناسهٔ خبر: 53253 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

سید جواد طباطبایی رتبه نخست را به‌دست آورد

نهمین جشنواره بین‌المللی فارابی امروز برگزیدگانش را شناخت. سیدجواد طباطبایی رتبه نخست را در گروه علوم سیاسی به‌دست آورد و امیرهوشنگ ابتهاج (سایه) و حسین معصومی‌همدانی جایزه پیشکسوت علوم انسانی ایران را گرفتند.

سید جواد طباطبایی رتبه نخست را به‌دست آورد

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایبنا؛ نهمین جشنواره بین‌المللی فارابی امروز یکشنبه (۲۴ دی‌ماه) در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزیدگان خود را شناخت.
 
امسال در بخش ویژه امیرهوشنگ ابتهاج (سایه) و حسین معصومی‌همدانی جایزه پیشکسوت علوم انسانی ایران را به خود اختصاص دادند. جایزه ابتهاج را محقق‌داماد دریافت کرد.
 
جایزه شخصیت‌های پیشرو به نمایندگان مرحوم دکتر عباس زریاب‌خویی و مرحوم حمید عنایت اهدا شد.

عبدالحسین نیک‌گهر به‌عنوان مترجم برتر و محمد نقی‌زاده به‌عنوان نظریه‌پرداز برتر تجلیل شدند.
 
همچنین انجمن مدیریت ایران به‌عنوان انجمن علمی برتر و نشریه جستارهای زبانی از دانشگاه تربیت مدرس به‌عنوان نشریه علمی و پژوهشی برتر شناخته شدند.
 
اما در بخش برگزیدگان گروه‌های علمی محمدباقر وثوقی و منصور صفت‌گل با کتاب «اطلس تاریخ بنادر و دریانوردی ایران» رتبه اول بخش بزرگسال را به خود اختصاص دادند. همچنین روح‌الله بهرامی با کتاب «کیسانیه، جریان‌های فکری و تکاپوهای سیاسی(تأملاتی جدید در باب زوال امویان و برآمدن عباسیان)» رتبه سوم را از آن خود کرد.
 
همچنین بخش جوان گروه تاریخ‌، جغرافیا و باستان‌شناسی، فهیمه شیخ شعاعی رتبه سوم را کسب کرد.
 
در بخش برگزیدگان حقوق کتاب ژانت بلیک حائز رتبه اول شد همچنین نفیسه شوشی‌نسب توانست با «ماهیت حقوقی اوراق بهادار» رتبه سوم بخش جوان را در این گروه کسب کند.
 
گروه زبان و ادبیات امسال در بخش بزرگسال رتبه اول و دوم نداشت اما رتبه سوم را اسماعیل سعادت با کتاب ۶جلدی دانشنامه زبان و ادب فارسی کسب کرد. همچنین در بخش جوان این گروه لیلا حق‌پرست و سمیه‌سادات طباطبایی توانستند رتبه‌های اول و سوم را کسب کنند.
 
گروه علوم اجتماعی و علوم ارتباطات در بخش بزرگسال امسال رتبه اول و دوم را شایسته تقدیر ندانست اما محمدامین قانعی‌راد با کتاب «پیمایش علم و جامعه» رتبه سوم را به خود اختصاص داد. همچنین در بخش جوان سیدمرتضی هاشمی مدنی توانست با کتاب «خداباوری و خداناباوری در عصر پساسکولار» رتبه اول را کسب کند. در همین بخش نسیبه زنجری رتبه دوم را کسب کرد.
 
حسن دانایی‌فرد با کتاب «نهضت‌های مدیریتی در بخش دولتی: گذشته‌، حال، آینده» رتبه سوم گروه علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری را به‌دست آورد. همچنین در این بخش مهدی صارم و صدیقه‌سادات هاشمی رتبه‌های اول و دوم بخش جوان را کسب کردند.
 
گروه علوم تربیتی و روانشناسی، علوم رفتاری و تربیت‌بدنی امسال تنها در بخش بزرگسال فرشته چراغی را با رساله دکتری مفهوم‌سازی خرد بر مبنای مطالعه ساختار عاملی حائز رتبه سوم دانست.
 
سیدجواد طباطبایی امسال در نهمین جشنواره بین‌المللی فارابی توانست با کتاب «تاریخ اندیشه سیاسی جدید در اروپا جلد نخست از نوزایش تا انقلاب فرانسه دفتر سوم: نظام‌های نوآیین در اندیشه سیاسی» رتبه نخست گروه علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای را بدست بیاورد. همچنین در این گروه مهدی نجف‌زاده نیز با کتاب «جابجایی دو انقلاب چرخش‌های امر دینی در جامعه ایران» رتبه سوم را کسب کرد. بهزاد عطارزاده نیز در بخش جوان این گروه رتبه دوم را با رساله دکتری خود به‌دست آورد.
 
در گروه فقه، اصول، علوم قرآنی و حدیث نیز حسین شجاعی واجنانی با رساله کارشناسی ارشد رهیافتی انتقادی در به‌کارگیری تاریخ در تفاسیر قرآنی معاصر رتبه سوم را کسب کرد.
 
اما در بخش برگزیدگان گروه فلسفه، کلام، ادیان، اخلاق و عرفان کتاب «ضرورت دلالت و جهان‌های ممکن» اثر محمد سعیدی‌مهر در بخش بزرگسال رتبه سوم را به‌دست آورد و امین شاهوردی نیز در بخش جوان همین گروه با رساله دکتری رتبه سوم را از آن خود کرد.
 
«کتابشناسی جامع خواجه نصیرالدین طوسی» اثر سیدحجت‌الحق حسینی توانست رتبه‌سوم بخش بزرگسال را در گروه فناوری اطلاعات، اطلاع‌رسانی و کتابداری کسب کند. همچنین سمیه‌سادات آخشیک با رساله دکتری رتبه سوم بخش جوان این گروه را کسب کرد.
 
کتاب «کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی اثر غلامحسین مقیمی رتبه سوم بخش بزرگسال گروه مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی را به‌دست آورد و علیرضا استادیان خانی رتبه سوم بخش جوان را به‌دست آورد.
 
سمانه بقلانی در گروه مطالعات هنر و زیباشناسی در بخش جوان با پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود رتبه دوم را به‌دست آورد.
 
اما در بخش برگزیدگان خارجی نهمین جشنواره بین‌المللی فارابی محمود ایوب از کشور لبنان، آیت‌الله شیخ محمدآصف محسنی قندهاری از کشور افغانستان، محمدعلی قره‌داغی از عراق، هاینتس گائوبه از کشور آلمان، برنارد اوکین از کشور ایرلند و منیر درکیچ از کشور بوسنی و هرزگوین به‌سبب جمیع آثار در حوزه ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی تجلیل شدند.

نظر شما