-
۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۱۱:۰۰
گفت وگو با با پروفسور باقر ساروخانی: تطور روششناسی علوم انسانی در ایران /دنبال داده درست و موثق هستیم
پروفسور باقر ساروخانی از نظریه پردازان و اندیشمندان علوم ارتباطات و جامعه شناسی در کشور ماست که کارهای ارزنده و ماندگاری در حوزه نظریههای ارتباطات و روش شناسی از خود به یادگار گذاشته است.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۱۰:۴۵
درنگی بر نگاه جدید داود فیرحی؛
اندیشه ایرانشهری مرده است؟!
داود فیرحی می بایستی با بسط و نقد نظریه جدید خویش مشخص کند نهاد دولت ، فرهنگ و تمدن ایران ، حفظ کیان ملی و تمامیت ارضی ایران در ارتباط با سرنوشت ایران چگونه با "فقه شبیه حقوق " جایگاه فکری عملی خواهند یافت؟!
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۱۰:۳۰
تحلیل ژان لوئی لوترات از شاهکار سینمایی آلن رنه منتشر شد
تحلیل ژان لوئی لوترات از فیلم «سال گذشته در مارین باد» آلن رنه در کتابی به همین نام با ترجمه زانیار ابراهیمی منتشر شد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۱۰:۰۰
ترجمه «هوش مصنوعی» چاپ شد
ترجمه کتاب «هوش مصنوعی» توسط انتشارات راهپرداخت منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۴:۰۰
کتاب «الگوهای روایی افسانهها و اسطورههای ایرانی» منتشر شد
کتاب «الگوهای روایی افسانهها و اسطورههای ایرانی» تألیف پگاه خدیش و فریده داوودیمقدم به همت سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت) منتشر شد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۳:۳۰
مقاله ای از حسن بلخاری؛ شرح نسبت میان کمال و زیبایی در مشارق الدراری سعیدالدین فَرغانی
رساله تائیه معروف به نظمالسلوک یا نظمالدرّ اثر ابن فارض یکی از شورانگیزترین و در عین حال عالیترین منظومههای عرفانی در تمدن اسلامی است.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۳:۰۰
بررسی سیر تاریخی سنت فلسفی در کتاب «پدیدارشناسی»
اگرچه پدیدارشناسی علم جدیدی است و به تعبیر هوسرل «سرآغازی تازه در فلسفه است»، با این وجود و به اذعان خود هوسرل، متأثر از سنتهای فلسفی پیش از او و به ویژه کانت است.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۲:۳۰
مستندی که با خودکشی یک کنکوری کلید خورد!/ روایت «سددرسد» از مافیا
کارگردان مستند «سد در سد» با اشاره به اینکه جرقه اولیه این مستند از خبر خودکشی یک جوان کنکوری زده شده است، تاکید کرد مافیای کنکور شبیه فیلمهای جیمزباند نیستند و پیچیدهتر عمل میکنند.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۲:۰۰
یادداشتی از داود مهدوی زادگان در واکنش به برنامه زاویه؛ روشنفکری؛ پایی در حیرت و پایی در غیریت
علیرضا شجاعیزند در برنامه زاویه به درستی دفاع مکرون از هتک مقدسات را نشانه پارادوکس مدرنیته میدانست ولی دکتر تقی آزاد ارمکی این نسبت را قبول نداشت و کار او را سیاسی میدانست.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۱:۳۰
ثبت نام وام ویژه دکتری از امروز آغاز شد
ثبت نام وام ویژه دکتری در نیم سال اول سال تحصیلی جدید دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از امروز شنبه ۱۷ آبان آغاز شده و تا ۱۵ آذر ماه ادامه خواهد داشت.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۱:۰۰
نحوه بازپرداخت بدهی وام های دانشجویی گروه های خاص اعلام شد
شرایط بازپرداخت بدهی انواع وام گروه های خاص دانشجویی از جمله بورسیه ها، بدهکاران متوفی، شاغلین بدهکار و آن دسته از دانشجویان و دانش آموختگانی که قصد مهاجرت دارند، اعلام شد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۰:۳۰
سهم آزمون متمرکز در پذیرش دکتری ۴۰ درصد شد
سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات آزمون ورودی دوره های دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد. بر اساس مصوبه جدید سهم آزمون متمرکز در پذیرش دکتری از ۵۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش یافت.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۸ ۱۰:۰۰
جامعهشناسی تمدن؛ گونهای دیگر از مطالعات جامعهشناختی
کتاب «جامعه شناسی تمدن؛ مسائل تاریخی و سنتهای نظری» امکان ایجاد گونهای دیگر از مطالعه جامعه شناختی به نام جامعه شناسی تمدنی را مورد بررسی قرار میدهد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۶:۳۰
فلسفه در سرزمین عجایب / احسان تاجیک
هایدگر و پوپر در ایران بدون هیچ ارتباط اندیشه ورزی و فلسفی ، با هدفی سیاسی چند صباحی میهمان ناخوانده روشنفکران و فعالان سیاسی ایران بوده اند که هیچ نتیجه گیری از این حضور سرزده بدست نیامد و به نظر می رسد فایده ای برای رشد تفکر و اندیشه ورزی جامعه ایران نداشته اند.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۶:۰۶
برای داشتن یک سالن پذیرایی زیبا به چه نکاتی باید توجه کرد؟
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۶:۰۰
دولت مقدم بر اصلاح سیاسی/ چشمانداز و عمل: راهبری، دولت و تحول جامعه
در قرن اخیر و احتمالا در 500 سال گذشته هیچ نوعی از رهبران نسبت به رهبران سیاسی تاثیرگذارتر و هیچ سازمانی به اندازه دولتها تحولآفرین نبوده است. محصول برجسته فرهنگی ساخته دست بشر در دوره مدرن یعنی ایده پیشرفت به طور تفکیکناپذیری به سازماندهی جامعه توسط دولت مرتبط شده است. از فرضیه هابز مبنی بر اینکه جامعه مدنی بدون دولت نمیتواند وجود داشته باشد تا مفاهیم متاخرتر مبنی بر اینکه «توسعه» تنها میتواند از طریق سیاستگذاریهای عمومی مناسب اتفاق بیفتد، دولت به عنوان نمونه تمام عیار سازمان تحولآفرین مطرح شده است.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۵:۳۰
از تبار شهرهای آرمانی/ به یاد «سیدمحسن حبیبی»
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۵:۰۰
انگارهای در باب هنر سینما/ نقد فیلم «تِنت» آخرین ساخته کریستوفر نولان
م برای نولان به نوعی کندوکاو در حوزه شناختی است. اینکه ذهن چگونه میتواند یک پدیده را آنالیز و مکانیسم آن را درک کند. با احتیاط میتوان گفت وی به دنبال یک هرمونتیک تصویری است.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۴:۳۰
شان کانری از ۱۹۳۰ تا ۲۰۲۰/ جیمزباند برای همیشه...
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۴:۰۰
لذت کشف نسبت تئاتر و فرآیند متمدن شدن/ پیشنهاد مطالعه کتاب «تئاتر، تماشا و نگاه برانگیخته از منظری اروپایی»
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۳:۳۰
بررسی دیدگاههای رابرت دال درباره رابطه درونی دموکراسی و سرمایهداری
رابرت دال در کتاب «درباره دموکراسی» به سراغ تعریف دموکراسی و چگونگی رابطه آن با مقولههایی مانند جامعه و سیاست پرداخته است.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۳:۰۰
سید مسعود آذرفام: یکی از مهمترین پژوهشها در شناخت غرب مدرن منتشر میشود
سید مسعود آذرفام مترجم حوزه فلسفه و اندیشه که اخیرا کتاب درآمدی بر فهم ایدهآلیسم آلمانی را منتشر کرده است، در جستوجوی نسبتهای میان مدرنیته و تمدن ایرانی کتابی را تالیف و کتاب دیگری را ترجمه کرده و در دست انتشار دارد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۲:۳۰
با پیشگفتار یوسف اباذری؛ تبار خیزش: مسائل سرمایهداری معاصر در خاورمیانه منتشر شد
کتاب «تبار خیزش: مسائل سرمایهداری معاصر در خاورمیانه» نوشته آدام هنیه و ترجمه لادن احمدیان هروی ازسوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۲:۰۲
پس از باز شدن ایربگها در تصادف چه اقداماتی بایستی انجام دهیم ؟
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۲:۰۰
سینما قرص نیست که بخورید و کارگردان شوید/یادی از مهرجویی و اصلانی
نشستهای نهمین روز جشنواره فیلم کوتاه تهران به محمدرضا اصلانی و داریوش مهرجویی تقدیم شد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۱:۳۰
همسر نادر ابراهیمی: اگر اصلاح نشود اقامه دعوی خواهم کرد
فرزانه منصوری، همسر نادر ابراهیمی گفت: دست بردن در آثار نادر ابراهیمی را نمیپذیرم و معتقدم کار درستی نیست و اگر این اتفاقات رواج پیدا کند، دیگر نمیتوان جلوی اتفاقات بد آینده را گرفت. با این حال، اگر مسئولان مربوطه دست به اصلاح اتفاق رخ داده نزنند، اقامه دعوی خواهم کرد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۱:۰۰
«دستبند طلایی» در یونان منتشر شد؛ نظام آموزشی یونان و ترویج مدرکگرایی
کتاب «دستبند طلایی» نوشته صوفیا نیکولئیدو که به تازگی منتشر شده به نقد سیستم آموزشی فعلی یونان و فراموشی آرمان نسلهای گذشته در تربیت و پرورش انسان میپردازد.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۰:۳۰
نگاهی به کتاب «معیار در بیمعیاری؛ زندگی، افکار و آثار ژان پل سارتر»: روایتی شبهداستانی از زندگی و زمانه اندیشمندی همیشه مبارزهجو
کتاب «معیار در بیمعیاری» تلاش دارد که با زبانی ساده و داستانگو و به دور از پیچیدگیهای معمول فلسفی بر زوایای مختلف زندگی و اندیشه ژان پل سارتر که میتوان او را یکی از مشهورترین شخصیتهای اندیشهای و فلسفی قرن بیستم دانست، نور بتاباند.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۷ ۱۰:۰۰
رایزنی برای تغییر شیوه پذیرش دانشجو کلید خورد
رئیس دانشگاه علم و صنعت مهمترین محورهای بیست و نهمین اجلاس روسای دانشگاه های بزرگ کشور را تشریح کرد و گفت: قرار شد با سازمان سنجش برای تغییر شیوه پذیرش دانشجو مذاکراتی انجام شود.
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۵ ۲۳:۳۵
حمایت جمعی دیگر از رسانه های انقلاب اسلامی از "پدرام پاک آیین" در انتخابات نماینده مدیران مسئول