-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۲:۲۰
خواندن و نگارش انتقادی برای مقاطع تحصیلات تکمیلی
مایک والاس و آلیسون ری
این کتاب را میتوان به عنوان ابزاری برای یادگیری فردی، کتاب درسی در کلاس، شیوهنامة کاربردی برای تدوین پیشینة پژوهش و مبانی نظری و یا یک کتاب راهنما که از طریق آن مدرس و دانشجو گام به گام پیش میروند، به کار برد.»
-
۱۴۰۰-۰۳-۳۰ ۱۴:۱۲
خیالتان را از مشکلات کامپیوتر و شبکه راحت کنید!
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۳:۴۱
نگاهی به هفدهمین شماره «سیاستنامه»
هفدهمین شماره "سیاستنامه" مجله تخصصی اندیشه سیاسی با طرح جلدی از فردیش نیچه منتشر شد.
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۳:۲۵
حق تعیین سرنوشت و حقوق ملتها
سید صادق حقیقت
اصل/ حق تعیین سرنوشت یکی از اصول و حقوق انسانی است که شرط آن وجود یک جماعت است. تعیین سرنوشت از این جهت «اصل» است که متفکران مختلف، همچون اندیشمندان چپ، آن را به عنوان یک قاعده برای استقلالطلبی به کار بردند و از این جهت یک «حق» است که هر انسانی استحقاق استفاده از آن را در ابعاد مختلف دارد. در واقع، حق تعیین سرنوشت ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۳:۰۹
آیا شریعتی تکرارپذیر است؟
مقلدانِ شریعتی
او یک بار با تمام وجودش در جامعه ما به واقعیت عینی بدل گردید و از آن پس نه او تکرارپذیر است و نه آن حوالت تاریخی؛ نه شریعتی تکرارپذیر است و نه آن روح زمانه؛ نه شریعتی تکرارپذیر است و نه آن حدت و حرارت بالای روزگار برای جوشیدن و خروشیدن.
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۲:۵۵
تاریخ جدید؛ جستارهایی در شناخت مکتب آنال
ژاک لوگوف
درباره کتاب تاریخ جدید میتوان گفت که این کتاب دریچهای به روی قرائتی متفاوت از تاریخ گشوده است؛ قرائتی که با خوانش رایج در باب تاریخنگاری غرب متفاوت است.
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۶:۳۶
پودر کلبات یک ماده معدنی ارزشمند
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۹ ۰۹:۴۸
زبان انگلیسی از میدان انقلاب تا آموزش آنلاین
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۷ ۱۲:۴۴
ویژگی های استفاده از ویباکس در بازی فورتنایت چیست؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۳ ۲۱:۳۹
راهنمای خرید و رزرو تور کیش لحظه آخری در تابستان
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۱ ۱۰:۳۲
در باب فلسفه ورزی و شاعری اسماعیل خویی؛
شاعری که فلسفه می ورزید
شاعری دیگر است و فلسفه ورزی درباره شعر دیگر. شاعری می تواند از عهده دو کار مذکور برآید که سالهایی از عمر را با فلسفه زیسته باشد و فلسفه با جان وروانش عجین شده باشدو خویی از همین اندک شماران معاصر است .گاه در اشعار او نیز مضامین فلسفی نهفته است. اگرچه او وارد متن سیاست شد و اشعار و آثار کاملا سیاسی پدید آورد اما تا آخر عمر از فلسفه خسته نشد.
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۲۳:۵۰
خودیابی فرهنگی در جهان دیجیتال
بی آنکه در طرد و تمجید فرهنگ «دیگری» در کلیت آن براییم باید اعتراف کرد که امروز،فرهنگی که ما در قلمرو جمعی خود تجربه می کنیم،پیوند تنگاتنگی با فرهنگ دیگر دارد زیرا نسل کنونی ما در یک جامعه جهانی، شبکه ای و در حال کنش زیست می کند. سوژه مدرن امروز با حافظه فرهنگی خود ،در جهان امروز زیست می کند.بسیاری از سیاستمداران و نخبگان جامعه،این سیالیت فرهنگ را تجربه می کنند و حتی بخشی از آنها، فرزندان خود را راهی غرب کرده اند تا در آنجا تحصیل، چه بسا برای همیشه زندگی کنند.
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۴:۰۱
محتوای یونیک
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۰:۳۳
باریستا کیست؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۰:۳۲
روزی یک عدد سیب بخورید تا به دکتر نروید. افسانه یا واقعیت؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۰:۰۷
بهترین ویلاهای کردان را از سایت لوکس ویلا بخواهید
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۲۳:۳۴
آیا نوسان برق میتواند باعث آسیب رساندن به لوازم خانگی شود؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۲۳:۲۵
آشنایی با مجموعه ۱۲ جلدی "مستند فقهی قانون مدنی"
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۱۴:۳۴
طراحی سایت خبری و انجمن با سایت ساز کاریک
-
۱۴۰۰/۰۳/۰۴
گفت و گو با بهروز فرنو درخصوص نسبت میان مشکلات روز و مسائل زمانه با آشفتگی تفکر و کلام؛ (۳)
وَلایت میبایست باطن وِلایت باشد
در حرکت به سوی حاکمیت الهی به معنای حقیقی لفظ، برقراری روابط و مناسبات ظاهری حاکمیت، اعم از مراتب ولایت و قوانین و مقررات آن مبتنی است بر روابط و مناسبات باطنی و اعتقادی و ایمانی در طریق حاکمیت و معرفت الهی و نیز نسبت باطنی امامت و امت. آن چه از قبل پیروزی انقلاب و قبل تشکیل نظام و تدوین قانون اساسی، ما بین امام خمینی(ره) و امت انقلابی بر قرار شده بود. همان که مرحوم استاد فردید به «وَلایت» به عنوان باطن «وِلایت» یاد میکرد.
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۱ ۱۴:۰۳
انواع ویلاها را بشناسید
-
۱۴۰۰/۰۳/۰۱
گفت و گو با بهروز فرنو درخصوص نسبت میان مشکلات روز و مسائل زمانه با آشفتگی تفکر و کلام؛ (۲)
آیا فلسفه کانتی امکان حل بحران را دارد؟
اگر با ریاست کسی چون آقای سروش [بر نهادها] مخالفم، نه تنها به خاطر شخص ایشان یا اختلافات فی مابین است، بلکه اساساً فلسفههای علمی و مباحث شناخت شناسی حوزههای کانتی و نوکانتی مورد تاکید ایشان را با توجه به عدم امکان تامل حکمی و ماهوی، واجد صلاحیت برای تشخیص و درک مسائل کلّی و پرسش از ماهیت علم و تکنولوژی و نسبت آن با اصالت دنیا و سیطره عقل معاش، در عالم جدید و بحران آن، نمیدانم.
-
۱۴۰۰/۰۲/۲۸
گفت و گو با بهروز فرنو درخصوص نسبت میان مشکلات روز و مسائل زمانه با آشفتگی تفکر و کلام؛ (۱)
چه رازی، بیش از پیش، از پرده برون افتاده است؟
امروز در غلبه بیماری کرونا، بر خلاف تصور خودبنیاد چهارصد سال اخیر بشر، عجز او نسبت به حلّ و رفع مشکلات خودش، بیش از پیش آشکار شده است. یعنی برای بشر عصر جدید که در رویای چهارصد ساله حلّ همه مشکلات، تنها با عقل معاش و درایت خود، در عالم مدرن بود، این عجز کابوسی است که خواب غفلت خدایگانی او را پریشان میکند.
-
۱۴۰۰-۰۲-۲۱ ۱۲:۲۳
ملکیان از نقش فیلسوف گفت و سروش به اندیشه پست مدرن نزدیک شد
روشنفکر کجا رفت؟
شگفت زده شدم وقتی شنیدم که سروش از " جناب هیدگر" و نظر او درباب حقیقت گفت، از رورتی نقل قولی بسیار مهم کرد و غیره. سروش با آشنایی بسیار اولیه و اجمالی که اخیرا با مباحث پست مدرن پیدا کرده ، با تواضع از هرگونه تعریف جامع و مانع و قاطع از روشنفکری و حقیقت امتناع ورزید و صرفا به تعدد و تکثر دیدگاهها در این باب اشارت کرد.
-
۱۴۰۰-۰۲-۰۵ ۱۶:۱۸
محبوب ترین مقاصد گردشگری از نظر کاربران اینترنت
-
۱۴۰۰-۰۱-۳۰ ۰۰:۱۵
تاریخ اروپای مدرن
تی. سی. دبلیو. بلنینگ
توجه به وجوه معرفتی در کنار رخدادهای سیاسی و اقتصادی و تاثیر امواج فکری مدرنیسم و پست مدرنیسم در شکل گیری روبنای اروپای امروزین از سوی افراد مطرحی نظیر مارتین جی از امتیازات مهم این کتاب است که می تواند آن را از عناوین مشابه برتر جلوه دهد.
-
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۱۲:۰۰
کتاب «سبکشناسی ادراکی» نقد و بررسی میشود
نشست نقد و بررسی کتاب «سبکشناسی ادراکی» سهشنبه ۳۱ فروردین از اینستاگرام مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار میشود.
-
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۱۱:۳۰
«زن و سینما» منتشر شد؛ بررسی حضور و تاثیر زنان در سینما
کتاب «زن و سینما» مجموعه مقالاتی را شامل میشود که به بررسی حضور زنان در سینما میپردازد و اکنون با گذشت بیستوسه سال با اندک تغییراتی از سوی نشر چشمه منتشر شده است.
-
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۱۱:۰۰
«خر فیلسوف» در کتابفروشیها
کتاب «خر فیلسوف»، اثر توفیق الحکیم، نویسنده مطرح مصری با ترجمه پریسا عرب از سوی انتشارات روزبهان منتشر شد.
-
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۱۰:۳۰
ابن سینا در فهم مفاهیم ریاضیاتی شبیه کانت نیست
پژوهشگر پسادکتری در دانشکده فلسفه دانشگاه بیرمنگام گفت: ابن سینا دیدگاه تجربهگرایانه به عالم دارد که اگر حواس پنجگانه نبودند از طریق ذهن خام خود نمیتوانستیم ریاضیات را فهم کنیم ابن سینا در حوزه فهم مفاهیم ریاضیاتی به نظر میرسد شبیه کانت نیست.