بیوگرافی اردوان انوری و امین دهقان دو مخترع جوان
اردوان انوری، متولد 1373 از شهر اراک، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران سازه، دارای 10 سال سابقه کار در شرکتهای عمرانی و پیمانکاری است و همچنین امین دهقان 33 ساله، متولد مرداد سال 1370، تقریباً به مدت ده سال است که بهصورت حرفهای در زمینه طراحی صنعتی، فعالیت میکند، وی در زمینه طراحی محصول، طراحی داخلی، طراحی کانسپت علمی-تخیلی و طراحی مبلمان، هم بهصورت فریلنس هم استخدامی در شرکتها فعالیت کرده است.
توضیحات اردوان انوری و امین دهقان مخترعین جوان ایرانی در رابطه با اختراع و حضور در مسابقات: اختراع ثبتشده درواقع نوعی باطری مکانیکی باقابلیت شارژ است، ایده اولیه این اختراع الهام گرفته از چرخدندههای بینهایتشکلگرفته است، در این باطری با چرخیدن تعدادی چرخدنده بهصورت سری، انرژی در اثر فشردگی، در درون یک فنر بهینهشده ذخیره میشود که در هنگام لزوم با آزادسازیفنر، نیروی ذخیرهشده طی فرآیندی تبدیل به برق شده و از طریق موتور تعبیهشده، قابلمصرف کاربر خواهد بود.
یکی از عمده مزایای این باطری مکانیکی در مقایسه با باطریهای شیمیایی مرسوم مانند باطریهای لیتیومی، عدم استفاده از مواد شیمیایی در ساختار باطری است که این امر منجر به کاهش آلودگی و سلامت محیطزیست میشود.
در بسیاری از موارد برای حل مسائل و چالشهای موجود دنبال پیدا کردن راههاینوآورانه بودیم، همین امر باعث میشد که بامطالعه، آزمایش به دنبال بهبود راهحلهایموجود یا پیدا کردن یکراه جدید باشیم.
با توجه به اینکه یکی از چالشهای حال حاضر در بسیاری از کشورها تأمین برق با استفاده از منابع تجدید پذیر و دوست دار محیطزیست است، بنابراین به دنبال ارائه روش جدیدی در این زمینه بودیم تا بتوانیم در پیشرفت فنّاوری در این زمینه سهیم باشیم،با بررسی، مطالعه و ایدههایی که در ذهن داشتیم توانستیم به طرح نهایی باطری مکانیکی با مشخصات ذکر شده برسیم.
اولین هدف ما از شرکت در این رویداد معرفی این ایده و اختراع به سایر کشورها، صنایع و افراد مرتبط در این حوزه بود، همچنین نشان دادن مزایای استفاده از باطریهای مکانیکی، خصوصاً این نوع خاص و جایگزین کردن آن با باطریهایشیمیایی به صنایع وابسته در این زمینه بهمنظور بهبود عملکرد آنها و همچنین کاهش آلایندههای محیط زیستی مرتبط بوده است.
از دیگر اهداف ما این بوده است که توانایی ایرانیان در زمینه پیشرفتهای علمی و فنّاوریهای نوآورانه و ارائه روشهای نوین در زمینه های متفاوت را به سایر کشورهای جهان نشان دهیم و درنهایت میخواستیم در صورت وجود بستری مناسب و جذب سرمایهگذارها ایده را به مرحله اجرا و استفاده در سطح کلان برسانیم.
بزرگترین هدف ما از این ایده اجرایی شدن و فراگیر شدن آن در صنایع وابسته برای جایگزینی با باطریهای قدیمی و کمک به حل مشکلات محیط زیستی و بهبود آن در سرتاسر دنیا هست، همچنین یکی از اهداف خودم ارائه ایدهها و نوآوریهای بیشتر درزمینه های مختلف برای کمک به پیشرفت تکنولوژی و بهبود شرایط زندگی برای انسانهااست.
در نهایت و سخن پایانی هردو مخترع عزیز کشورمان را میخوانیم: اول از همه تشکر میکنم از تمامی عزیزانی که در این راه به ما کمک کردند و اگر همراهی آنهانبود، مطمئناً این مسیر خیلی سختتر از این طی میشد و برای همه آنها آرزوی موفقیت میکنم، دوم، توصیه میکنم آن مسیری را که دوست دارید برای ادامه زندگی انتخاب کنید، چون اگر دوستش داشته باشید، سختی هایش را هم قبول میکنید و به جان میخرید، همینطور آرزوی موفقیت میکنم برای تمام هموطنانم، چه آنهایی که داخل کشور هستند، چه آنهایی که خارج از مرزهای رسمی کشور زندگی میکنند، امیدوارم همیشه موفق باشند و در نهایت آرزوی صلح برای تمامی مردم جهان دارم.
نظر شما