-
۱۴۰۰-۰۴-۱۲ ۱۰:۰۸
بهشتی: دکتر اژهای هم در بحث اجرائیات و مدیریت وارد شده بود و هم در بحث علم
مراسم بزرگداشت استاد فقید حجتالاسلام والمسلمین جواد اژهای به همت سازمان سمت برگزار شد.
-
۱۴۰۰-۰۴-۱۲ ۰۹:۵۹
مبانی علوم اعصابشناختی: راهنمای مقدماتی
نیکول گیج و برنارد بارس
انقلابهای علمی هیجانانگیزند، ولی پیگیری آنها دشوار است. این مسئله برای اساتیدی که میخواهند بهروز باشند و نیز آخرین یافتههای علم «ذهن ـ مغز» را به دانشجویان روانشناسی، علوم تربیتی، اقتصاد، علوم سیاسی، جامعهشناسی و زیستشناسی تدریس کنند به صورت مضاعف دشوارتر است. منابع عمومی اغلب قابل اعتماد نیستند و مجلات تخصصی نیز زبان اختصاصی خود را دارند.
-
۱۴۰۰-۰۴-۱۲ ۰۹:۵۵
«رسانهشناسی»
مهدی محسنیان راد
رسانهشناسی به عنوان شاخهای از ارتباطشناسی، دانش مطالعه ماهیت، جریان و فراگرد نظامهای معنایی مستقر در نئوکورتکس مغز انسان مرتبط با ارتباطات رسانهای است که دربرگیرنده کارکردها و کاربردهای آن در کلیتی متشکل از پیشینه، فنون و فناوریهای تولید محتوا و جابهجایی متن، در زمینه روابط متقابل منابع قدرت و مخاطبان و فرایند صید مفهوم ارتباطگیران از محتوا تا تأثیر است
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۹ ۱۲:۵۸
هر آنچه درباره خرید پرده شید باید بدانید!
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۵:۰۰
«مشاوره با افراد در گستره عمر»
دنیلو.وانک، کمبرلیر. هال، شریلا. جاستین و لوسی وانگ هرناندز
در بطن مطالب این کتاب، باور نویسندگان به اهمیتِ در نظر گرفتن مسائل فرهنگی در مشاوره موج میزند. بنابراین، در هر فصل، مطالبی در مورد مشاورة پاسخگو به نیازهای فرهنگی مختلف، اهمیت درک ویژگیهای فرهنگی خود، و شناخت نسبی و احترام به فرهنگهای گوناگون مراجعان گنجانده شده است.
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۴:۴۸
«درآمدی بر فلسفه پزشکی»
کتاب حاضر به طور خاص برای متخصصان و پژوهشگران حوزه نوظهور فلسفه علم پزشکی قابل استفاده است و پژوهشگران و دانشجویان فلسفه علم به طور کلی نیز میتوانند از آن بهره ببرند. علاقهمندان به مباحث فلسفه علم بهویژه کسانی که در حوزه پزشکی مطالعه میکنند نیز در این کتاب مطالب مفیدی خواهند یافت.
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۴:۴۲
«جرایم علیه اشخاص؛ شخصیت معنوی»
عباس محمدخانی
در کتاب حاضر که به بررسی جرایم علیه شخصیت معنوی اشخاص اختصاص یافته است، سعی در بررسی دقیق جرایم مزبور و روشننمودن حدود هریک از آنها داریم؛ به طوری که در حد حوصلۀ کتاب، هیچ مطلبی بدون استدلال بیان نشود.
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۲:۴۵
«فلسفه انگلیسی زبان ۱۷۵۰ تا ۱۹۴۵»
جان اسکوروپسکی
نویسنده در مقدمهاش مینویسد: «این تاریخی است که یک فیلسوف نوشته است، نه یک مورخ. هنگامی که متفکران گذشته نزد معاصران احضار میشوند، حس آهنگ کُند و شکوفایی تدریجی فلسفه از دست میرود؛ سعی کردهام از این امر پرهیز کنم. البته آرائم را بیشتر از یک مورخ ایدهها در این کتاب دخالت دادهام و بسیار بیشتر گزینشی عمل کردهام. داستان را از یک منظر فلسفی امروزی و بدون انکار کردنِ وقوف بعد از وقوع روایت میکنم.»
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۲:۳۷
مبانی حقوق کیفری کسبوکار
هدف از مجموعة حاضر در دو جلد تشریح اصول و مبانی حاکم در حقوق کیفری کسبوکار و علاوه بر آن تبیین جرمانگاریها و جرمزداییها در این مجموعه است.
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۲:۳۰
«پارمنیدس»
مارتین هیدگر
کتاب حاضر به عنوان اثری مبنایی برای پژوهشگران فلسفه در حوزههای فلسفههای پیش از سقراط، فلسفههای اگزیستانس و متافیزیک قابل استفاده است. همچنین دانشجویان کارشناسی فلسفه برای درس «پدیدارشناسی و فلسفههای اگزیستانس» و دانشجویان ارشد فلسفه برای درس «فلسفههای اگزیستانس» میتوانند به این کتاب مراجعه کنند.
-
۱۴۰۰-۰۴-۰۵ ۱۲:۲۰
خواندن و نگارش انتقادی برای مقاطع تحصیلات تکمیلی
مایک والاس و آلیسون ری
این کتاب را میتوان به عنوان ابزاری برای یادگیری فردی، کتاب درسی در کلاس، شیوهنامة کاربردی برای تدوین پیشینة پژوهش و مبانی نظری و یا یک کتاب راهنما که از طریق آن مدرس و دانشجو گام به گام پیش میروند، به کار برد.»
-
۱۴۰۰-۰۳-۳۰ ۱۴:۱۲
خیالتان را از مشکلات کامپیوتر و شبکه راحت کنید!
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۳:۴۱
نگاهی به هفدهمین شماره «سیاستنامه»
هفدهمین شماره "سیاستنامه" مجله تخصصی اندیشه سیاسی با طرح جلدی از فردیش نیچه منتشر شد.
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۳:۲۵
حق تعیین سرنوشت و حقوق ملتها
سید صادق حقیقت
اصل/ حق تعیین سرنوشت یکی از اصول و حقوق انسانی است که شرط آن وجود یک جماعت است. تعیین سرنوشت از این جهت «اصل» است که متفکران مختلف، همچون اندیشمندان چپ، آن را به عنوان یک قاعده برای استقلالطلبی به کار بردند و از این جهت یک «حق» است که هر انسانی استحقاق استفاده از آن را در ابعاد مختلف دارد. در واقع، حق تعیین سرنوشت ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۳:۰۹
آیا شریعتی تکرارپذیر است؟
مقلدانِ شریعتی
او یک بار با تمام وجودش در جامعه ما به واقعیت عینی بدل گردید و از آن پس نه او تکرارپذیر است و نه آن حوالت تاریخی؛ نه شریعتی تکرارپذیر است و نه آن روح زمانه؛ نه شریعتی تکرارپذیر است و نه آن حدت و حرارت بالای روزگار برای جوشیدن و خروشیدن.
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۵ ۱۲:۵۵
تاریخ جدید؛ جستارهایی در شناخت مکتب آنال
ژاک لوگوف
درباره کتاب تاریخ جدید میتوان گفت که این کتاب دریچهای به روی قرائتی متفاوت از تاریخ گشوده است؛ قرائتی که با خوانش رایج در باب تاریخنگاری غرب متفاوت است.
-
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۶:۳۶
پودر کلبات یک ماده معدنی ارزشمند
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۹ ۰۹:۴۸
زبان انگلیسی از میدان انقلاب تا آموزش آنلاین
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۷ ۱۲:۴۴
ویژگی های استفاده از ویباکس در بازی فورتنایت چیست؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۳ ۲۱:۳۹
راهنمای خرید و رزرو تور کیش لحظه آخری در تابستان
-
۱۴۰۰-۰۳-۱۱ ۱۰:۳۲
در باب فلسفه ورزی و شاعری اسماعیل خویی؛
شاعری که فلسفه می ورزید
شاعری دیگر است و فلسفه ورزی درباره شعر دیگر. شاعری می تواند از عهده دو کار مذکور برآید که سالهایی از عمر را با فلسفه زیسته باشد و فلسفه با جان وروانش عجین شده باشدو خویی از همین اندک شماران معاصر است .گاه در اشعار او نیز مضامین فلسفی نهفته است. اگرچه او وارد متن سیاست شد و اشعار و آثار کاملا سیاسی پدید آورد اما تا آخر عمر از فلسفه خسته نشد.
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۲۳:۵۰
خودیابی فرهنگی در جهان دیجیتال
بی آنکه در طرد و تمجید فرهنگ «دیگری» در کلیت آن براییم باید اعتراف کرد که امروز،فرهنگی که ما در قلمرو جمعی خود تجربه می کنیم،پیوند تنگاتنگی با فرهنگ دیگر دارد زیرا نسل کنونی ما در یک جامعه جهانی، شبکه ای و در حال کنش زیست می کند. سوژه مدرن امروز با حافظه فرهنگی خود ،در جهان امروز زیست می کند.بسیاری از سیاستمداران و نخبگان جامعه،این سیالیت فرهنگ را تجربه می کنند و حتی بخشی از آنها، فرزندان خود را راهی غرب کرده اند تا در آنجا تحصیل، چه بسا برای همیشه زندگی کنند.
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۴:۰۱
محتوای یونیک
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۰:۳۳
باریستا کیست؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۰:۳۲
روزی یک عدد سیب بخورید تا به دکتر نروید. افسانه یا واقعیت؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۰:۰۷
بهترین ویلاهای کردان را از سایت لوکس ویلا بخواهید
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۲۳:۳۴
آیا نوسان برق میتواند باعث آسیب رساندن به لوازم خانگی شود؟
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۲۳:۲۵
آشنایی با مجموعه ۱۲ جلدی "مستند فقهی قانون مدنی"
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۱۴:۳۴
طراحی سایت خبری و انجمن با سایت ساز کاریک
-
۱۴۰۰/۰۳/۰۴
گفت و گو با بهروز فرنو درخصوص نسبت میان مشکلات روز و مسائل زمانه با آشفتگی تفکر و کلام؛ (۳)
وَلایت میبایست باطن وِلایت باشد
در حرکت به سوی حاکمیت الهی به معنای حقیقی لفظ، برقراری روابط و مناسبات ظاهری حاکمیت، اعم از مراتب ولایت و قوانین و مقررات آن مبتنی است بر روابط و مناسبات باطنی و اعتقادی و ایمانی در طریق حاکمیت و معرفت الهی و نیز نسبت باطنی امامت و امت. آن چه از قبل پیروزی انقلاب و قبل تشکیل نظام و تدوین قانون اساسی، ما بین امام خمینی(ره) و امت انقلابی بر قرار شده بود. همان که مرحوم استاد فردید به «وَلایت» به عنوان باطن «وِلایت» یاد میکرد.