شناسهٔ خبر: 11333 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

ژاله علو: من در اولین فیلمهای ایرانی بازی کرده ام اما برای بازگشایی خانه سینما دعوتم نکردند!

گفتم: خانم علو من ناراحتی های شما را درک می کنم اما اینها{برنامه ای که می خواهیم بسازیم} باید برای تاریخ بماند...گفت: چرا؟ که کسانی حماقت های مرا تکرار کنند؟ من در اولین فیلم های ایرانی بازی کرده ام اما برای بازگشایی خانه سینما دعوتم نکردند!

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از شبکه ایران؛ هدی فلاح تهیه کننده رادیو که اخیرا درگیر ساخت برنامه ای است درباره تاریخ سینمای ایران به تازگی در یادداشتی کوتاه در صفحه اجتماعی خود گلایه هایی را که در جریان گفتگوی تلفنی او با ژاله علو مطرح شده را بازتاب داده است. متن کامل یادداشت فلاح را می خوانید:

برای بازگشایی خانه سینما دعوتم نکردند

امروز با خانم ژاله علو حرف میزدم. برای گفتگو درباره تاریخ سینمای ایران(مستند شهر فرنگ) و واقعا شاکی بود از اینکه سه ماه است در خانه است و به علت آلودگی هوا نمی تواند از خانه بیرون بیاید اما کسی از او سراغی نگرفته است. صدایش بفمهی نفهمی عوض شده بود.


گفتم: خانم علو من ناراحتی های شما را درک می کنم اما اینها{برنامه ای که می خواهیم بسازیم} باید برای تاریخ بماند...


گفت: چرا؟ که کسانی حماقت های مرا تکرار کنند؟ من در اولین فیلم های ایرانی بازی کرده ام اما برای بازگشایی خانه سینما دعوتم نکردند!


گفت :حالم خوب نیست. صدامو می بینی؟ صدای من اینجوری نبود؟ بود؟

نظر شما