شناسهٔ خبر: 66078 - سرویس سایر حوزه‌ها
نسخه قابل چاپ

مراکز همسان گزینی در دانشگاه‌ها تقویت می‌شوند

دبیر ستاد ملی جمعیت در مورد برنامه‌های حمایت از دانشجویان این ستاد گفت: ما از ازدواج‌های دانشجویی به شدت حمایت می‌کنیم و مراکز همسان‌گزینی در دانشگاه‌ها را نیز حمایت و تقویت می‌کنیم.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از خبرگزاری مهر: دکتر مرضیه وحی دستجردی 

در مورد اجرای قانون جوانی جمعیت در حوزه دانشجویی گفت: در این زمینه خوابگاه‌های دانشجویی نیز در نظر گرفته شده‌اند. همچنین وزارت علوم و وزارت بهداشت که دانشجو دارند، ظرفیت‌ها و بودجه‌هایی را برای این موضوع اختصاص داده‌اند.

وی ادامه داد: به علاوه بودجه‌ای نیز را تا سال ۱۴۰۳ در اختیار ستاد ملی جمعیت قرار دادند که آن را برای احداث خوابگاه‌هایی متاهلی در اختیار ستاد ملی جمعیت قرار دادند.

دبیر ستاد ملی جمعیت با بیان اینکه این بودجه در بین دانشگاه‌ها برای ساخت خوابگاه‌هایی متاهلی توزیع شده است، افزود: متاسفانه خبرهایی رسیده که ممکن است این بودجه که جزو بودجه‌های عمرانی و تملک دارایی بوده، حذف شود.

وی خاطر نشان کرد: انشاالله این خبر صحیح نباشد چرا که قطع این بودجه به خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه‌ها ضربه می‌زند.

وحید دستجردی در مورد برنامه‌های حمایت از دانشجویان گفت: ما از ازدواج‌های دانشجویی به شدت حمایت و مراکز همسان‌گزینی در دانشگاه‌ها را نیز حمایت و تقویت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه خوابگاه‌های متاهلی نیز به شدت حمایت خواهند شد، افزود: تا پایان امسال حمایت خوبی کردیم و امیدواریم خدای ناکرده بودجه این بخش حذف نشود.

دبیر ستاد ملی جمعیت خاطر نشان کرد: اگر بودجه حذف شود، این موضوع زمین می‌ماند؛ چرا که ازدواج‌های دانشجویی به شدت درگیر مسئله خوابگاه‌هایمتاهلی است.

نظر شما