به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ دکتر انگجی گفت: مدیریت جدید دانشگاه آزاد تصمیم دارد تا بخش روابط بخش بینالملل این دانشگاه را فعالتر کند.
وی با اشاره به اینکه جذب دانشجو از سایر کشورها، افزایش همکاریهای مشترک، تاسیس واحدهای بینالمللی دانشگاهی از جمله ابعاد مختلف گسترش روابط بینالمللی بین دانشگاههاست، گفت: واحد آکسفورد دانشگاه آزاد که تا پیش از این به حالت تعلیق در آمده بود از ژانویه امسال راهاندازی شده و آماده پذیرش دانشجویان میباشد.واحد امارات، افغانستان و لبنان نیز همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند.
انگجی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو در واحد بینالمللی اظهار کرد: دانشجویان خارجی بعد از انجام مصاحبهای از سوی دانشگاه پذیرفته میشوند اما دانشجویان ایرانی باید در کنکور سراسری شرکت کرده و رتبه مناسب را کسب کنند.
دکتر انگجی از جمله راههای برند کردن دانشگاه آزاد را میزان فعالیت ملی از نظر رنکینگ جهانی، تعداد دانشجو، نسبت استاد به دانشجو، مشارکت در مجامع بینالمللی و میزان فعالیتهای پژوهشی هر دانشگاه دانست و بر نقش موثر هر معاونت درخصوص رسیدن به این جایگاه تاکید کرد.
معاون بینالملل دانشگاه آزاد از ایجاد و تاسیس مراکز جدید دانشگاه آزاد در کشورهای دیگر نظیر تاجیکستان و روسیه خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد با دانشگاه روسنوی روسیه که بزرگترین دانشگاه خصوصی این کشور است، تفاهمنامهای برای تاسیس مراکز دانشگاه آزاد امضا کرده است. ضمن اینکه با یکی از دانشگاههای تاجیکستان و یکی از کشورهای آفریقایی نیز چنین تفاهمنامهای را امضا کرده و درصدد برقراری بیشتر با آنها است.
نظر شما