به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ سید ضیا هاشمی در بازدید از بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن با ابراز رضایت از نظم خوب بخش دانشگاهی این نمایشگاه گفت: حضور دانشگاهیان در محیط قرآنی بسیار ارزشمند و امیدوار کننده است. امسال نظم، علاقهمندی و اقبال خوبی در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن وجود دارد.
وی افزود: فعالیت انجام شده در خصوص تدبر در قرآن را علیرغم کارهای خوبی که شده است، کافی نمیدانم اما رشد خوبی را در کارهای هنری مرتبط با قرآن شاهدیم؛ پایان نامههای قرآنی جای کار خلاقانهتر و شجاعانهتری دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد: در حوزه تدبر در قرآن نکته خوبی که در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن امسال دیدم، طرح یک سوال جدی بود که «اگر قرآن از زندگی ما حذف شود، چه میشود؟» سوالی که اثرگذار و تکاندهنده است؛ گمان میکنم اینگونه سوالات و تلاش برای پاسخگویی دقیق و موفق به آن میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.
هاشمی در خصوص اهمیت حضور دانشگاهها در نمایشگاه قرآن گفت: مهمترین اهمیت این حضور این است که قرآن میتواند، زندگیساز، جهتدهنده، انسجامبخش و انگیزهدهنده باشد. دانشگاههای حاضر در این بخش نمایشگاه قرآن کارهای خوبی صورت دادهاند ولی در دانشگاه فنی و حرفهای کارهای هنری خلاقانهای دیدم که نشان میدهد، انس و پیوند با قرآن، ذهن دانشجویان را فعال کرده.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت: دانشگاههای مختلف علاقه مند به حضور در نمایشگاه قرآن هستند، اما ظرفیت فیزیکی محدود بخش دانشگاهی در نمایشگاه قرآن، ایجاب نمیکند که همه دانشگاهها حضور پیدا کنند و از طرفیت سایر دانشگاهها نیز در سایر جشنوارهها و نمایشگاهها استفاده خواهیم کرد.
هاشمی گفت: البته همواره این مطالبه را خواهیم داشت که سهم بیشتری در این نمایشگاه داشته باشیم و به میزانی که سهمیه در اختیارمان قرار گیرد، مشارکتمان را افزایش دهیم.
نظر شما