به گزارش «فرهنگ امروز»؛ به نقل از فارس؛ در نشست علنی امروز یکشنبه 25 اسفندماه 1392 مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم با بند 37 این لایحه، نمایندگان موافقت کردند که بر اساس آن فعالیتهای قرآنی با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مالیات معاف شوند.
بنا بر این گزارش، نمایندگان با پیشنهادی مبنی بر اصلاح بند (ل) ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم با 139 رأی موافق، 18 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 220 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند که براساس آن در بند (ل) ماده (139) قانون بعد از عبارت «مطبوعاتی» کلمه «قرآنی» اضافه شد و بر اساس آن همه نهادهای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاههای ذیربط از مالیات معاف شدند.
در بند (ل) ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم آمده است؛
«فعالیتهای انتشاراتی و مطبوعاتی، فرهنگی و هنری که به موجب مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام میشوند، از پرداخت مالیات معاف است» و با مصوبه امروز نمایندگان مجلس بعد از واژه مطبوعاتی واژه قرآنی هم افزوده شد.
اما «حسین بهبودی» مدیر امور مؤسسات سازمان دارالقرآنالکریم از تفاهمنامهای با وزارت ارشاد مبنی بر معافیت مالیاتی مؤسسات قرآنی خبر داد و گفت: چندی پیش و در زمان وزارت «سیدمحمد حسینی» تفاهمنامهای با وزارت ارشاد داشتیم که در صورت تصویب موضوع معافیتهای مالیاتی مؤسسات قرآنی وزارت ارشاد، مؤسسات دارای مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی هم از این معافیت بهرهمند شوند.
بیش از 2 هزار مؤسسه قرآنی مردمی مجوز خود را از سازمان تبلیغات اسلامی اخذ کردهاند که با این مصوبه مشمول معافیت مالیات نمیشوند، حال باید دید که نمایندگان مجلس و مسئولان قرآنی کشور برای اینگونه مؤسسات چه فکری خواهند کرد.
نظر شما