به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ رمضانعلی محسنی با اشاره به فعالیت بیش از سههزار کتابخانه در سطح کشور، از عضویت دو میلیون و 500هزار نفر در این کتابخانهها خبر داد. او با اشاره به مراجعه بیش از 71 میلیون نفر به کتابخانههای سراسر کشور در سال گذشته، افزود: استقبال و گرایش مردمی به کتابخانهها بسیار مطلوب و قابل قبول است.
محسنی جذب و گرایش مردم بهویژه قشر جوان برای حضور در کتابخانهها را مستلزم رفع کمبودها و بهروزرسانی آنها دانست و خاطرنشان کرد: استانداران باید نسبت به رفع مشکلات و کمبودهای کتابخانهها اعتبارات مناسب و در اولویتی را تخصیص دهند، چرا که رفع این مشکلات نقش بزرگی در جذب جامعه برای حضور در اینگونه فضاها دارد.
مدیرکل امور استانها و انجمنهای نهاد کتابخانههای عمومی سپس از تدوین سند چشمانداز 20 ساله نهاد کتابخانهها خبر داد و گفت: توسعه عمرانی کتابخانههای مراکز استانها جزو افق 20 ساله نهاد کتابخانههاست که نقشه راه آن نیز مشخص شده و بر اساس آن حرکت جهادی صورت خواهد گرفت.
محسنی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران باید در افق 1404 به استانداردهای جهانی در حوزه کتاب و کتابخوانی برسد، تصریح کرد: تحقق این مهم نیازمند همراهی و تلاش همه دستگاهها بهویژه دستگاههای فرهنگی است، چرا که اعتقاد ما بر این است که توسعه کتاب و کتابخوانی در کشور با کار فرهنگی محقق میشود.
او سپس تعداد کتابهای موجود در کتابخانههای کشور را 39 میلیون جلد عنوان و بر لزوم افزایش این تعداد در افق 20 ساله تاکید کرد و گفت: در حال حاضر به ازای هر نفر در کتابخانهها دو نسخه کتاب وجود دارد که این تعداد باید به چهار نسخه افزایش پیدا کند.
نظر شما