به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ حمید شاه آبادی در نشست خبری «دومین جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ و هنر سراسر کشور» هدف از برگزاری این جشنواره را تفاهم و هم افزایی بین مراکز علمی- کاربردی و رقابت در بخش های محدود دانست و گفت: محتواهای موضوعی در بخش های تجسمی، تصویر و سینما، هنرهای نمایشی و تئاتر،موسیقی، روابط عمومی و امور فرهنگی، زبان و ادبیات، گردشگری، قرآن و عترت و مد و لباس تقسیم بندی شده است.
وی هم چنین با بیان اینکه تقسیم بندی جشنواره امسال به صورت مرکز محور است، ادامه داد: حدود 56 مرکز در جشنواره شرکت می کنند و در بخش های مختلف دانشجویان خلاقیت های خود را به نمایش می گذارند.
مشاور هنری وزیر ارشاد افزود: بیش از 11 هزار دانشجو در رشته روابط عمومی و امور فرهنگی مشغول به تحصیب هستند و انتظار ما از رسانه ها این است که این ظرفیت را منعکس کنند تا جامعه از مهارت، دانش و استعداد این افراد در بخش های مختلف بازار کار بهره ببرد.
وی تصریح کرد: فضای اختصاصی جشنواره حدود 1500 متر مربع از تالار وحدت است. سعی ما بر این است که این جشنواره را به جشنواره های فجر نزدیک کنیم تا در سال های آینده در قامت جشنواره فجر برگزار شود.
وی هم سپس درباره بخش های مختلف جشنواره توضیح داد: جشنواره امسال شامل سه بخش رقابتی مقالات دانشجویی، غرفه آرایی و تازه های جشنواره است. مراکز علمی- کاربردی فرهنگ و هنر نیز طی سال های گذشته حضور بین المللی و داخلی در جشنواره های مختلف داشته اند که همه آنها در بخش آثار و عملکرد، به عنوان یکی از بخش های اصلی جشنواره، نمایش داده خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حقیقت این بخش فرصتی فراهم می سازد تا مراکز از دستاوردهای همدیگر مطلع شوند و در عین حال بتوانند موفقیت های خود را به نمایش بگذارند.
سرپرست موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی فرهنگ و هنر خاطرنشان کرد: در بخش دیگر آثار قابل فروش در غرفه ها قرار می گیرند. هدف این بخش نیز حمایت از دانشجویان است. همچنین کارگاه های آموزشی برگزار می شود و دانشجویان به صورت زنده آثار خود را تولید کرده و به نمایش می گذارند.
به گفته وی تازه های جشنواره، علمی و پژوهشی، ورک شاپ و ارائه مقالات از دیگر بخش های جشنواره هستند.
شاه آبادی با تاکید بر اینکه انتظار می رود همه دانشجویان کشور و شاغلان حوزه های فرهنگی و هنری از این جشنواره بازدید کنند، گفت: یکی از اهداف ما اشتغال آفرینی و فراهم کردن فرصت کار برای دانشجویان است بنابراین جشنواره زمانی به هدف خود می رسد که فرصت کار برای همه دانشجویان فراهم شود. امید است تا به کمک این جشنواره حلقه اتصال میان توانایی دانشجویان و بازار کار ایجادشود.
وی افزود: در همین راستا بیش از 70 گروه مختلف به صورت هدفمند در هفت روز از جشنواره بازدید می کنند و اگرچه تبلیغات جشنواره از طریق رسانه ها، سایت ها، بنرهای محیطی و ... صورت می پذیرد اما مطمئنا بازدید های هدفمند فضای جشنواره را متفاوت خواهد کرد.
در پایان نشست از پوستر «دومین جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ و هنر سراسر کشور» که توسط احسان یوسفی، از دانشجویان مراکز علمی- کاربردی فرهنگ و هنر طراحی شده بود، رونمایی شد.
نظر شما