به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ دوازدهمین دوره جشنواره فیلم زوریخ از روز پنجشنبه با نمایش فیلم استرالیایی «لیون» یا «شیر» کار خود را شروع کرد.
این فیلم که اولین بار در اروپا اکران میشد، ساخته گرت دیویس و از امیدداران اسکار است. داستان فیلم درباره مرد جوان استرالیایی است که متوجه میشود در هند و از مادری هندی متولد شده و وقتی کودک بوده خانواده اش را گم کرده و این زوج استرالیایی او را به فرزندی پذیرفته اند. او تلاش دارد خانوادهاش را پیدا کند.
این فیلم موجب شد تا تماشاگران در شب اول جشنواره با چشمانی اشکبار سالن سینما را ترک کنند.
کارل اسپوری از بنیانگذاران فستیوال این فیلم را فیلمی پراحساس و تاثیرگذار خواند که با توجه مخاطبان روبه رو شده است.
وایناستاین تهیه کننده این فیلم است و نزدیک به ۳۰۰ فیلم که این کمپانی از تهیه کنندگان آن بودهاند در طی سالها جایزه اسکار را دریافت کردهاند. البته هاروی وایناستاین که در افتتاحیه فیلم حضور داشت از شرکت کنندگان خواست فقط از فیلم لذت ببرند و به جوایز فکر نکنند.
امسال پاتریک واچزبرگر از روسای کمپانی لایونزگیت و اولیور استون کارگردان از جمله سخنرانان حاضر در این جشنواره هستند.
این جشنواره که تا ۲ اکتبر به کار خود ادامه میدهد امسال میزبان جهان هالیوود، سینمای مستقل، تکنولوژی جدید و قلمروی جدید فیلم در چین خواهد بود.
اولیور استون امسال از سخنرانان این جشنواره خواهد بود و واچزبرگر در یک کارگاه سینمایی شرکت میکند. این کارگاه برای بررسی چالشهای عرضه دیجیتال فیلم تشکیل میشود. مایکل بارکر از روسای سونی پیکچرز کلاسیک و اسکات فرانکلین تهیه کننده آثار دارن آرنوفسکی نیز در این جشنواره شرکت میکنند و در کارگاههای تخصصی آن حضور مییابند.
جشنواره فیلم زوریخ از اکتبر سال ۲۰۰۵ آغاز به کار و به سرعت جایگاه خود را در سطح ملی و بین المللی تثبیت کرد. سال پیش این جشنواره میزبان حدود ۸۵ هزار بازدیدکننده و بیش از ۵۰۰ روزنامهنگار معتبر بود.
نظر شما